• Iba online
  • -20,00 €

Core Labs Neuro Amp'd 60 kapslí

Core Labs Neuro Amp'd 60 kapslí.Nootropický doplnok Core Labs Neuro Amp'd na udržanie maximálneho výkonu mozgu. Produkt bol vyvinutý tak, aby plne využíval synergie jednotlivých účinných látok. Veľmi bohaté zloženie! Kombinácia rastlinných látok, extraktov a špecializovaných účinných látok vyústila do veľmi silnej nootropickej kombinácie. Produkt nám umožňuje udržiavať vysokú úroveň zaostrenia a pôsobí proti mozgovej hmle. Jeho zloženie bolo vyvinuté s praxou! Nič tu nie je predmetom náhody. Vybrané zložky majú silný synergický účinok.
63,00 €
43,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Core Labs Neuro Amp'd 60 kapslí.Core Labs Neuro Amp'd je pokročilý nootropický doplnok, ktorý zlepšuje pamäť a koncentráciu.Nootropický doplnok Core Labs Neuro Amp'd na udržanie maximálneho výkonu mozgu. Produkt bol vyvinutý tak, aby plne využíval synergie jednotlivých účinných látok. Veľmi bohaté zloženie! Kombinácia rastlinných látok, extraktov a špecializovaných účinných látok vyústila do veľmi silnej nootropickej kombinácie. Produkt nám umožňuje udržiavať vysokú úroveň zaostrenia a pôsobí proti mozgovej hmle. Jeho zloženie bolo vyvinuté s praxou! Nič tu nie je predmetom náhody. Vybrané zložky majú silný synergický účinok.

Core Labs Neuro Amp'd je:

  • Zvýšená koncentrácia,
  • Maximálne zaostrenie,
  • Rýchlejšia pamäť,
  • Tunelové myslenie,
  • Pôsobí proti mozgovej hmle.

Komu sa odporúča nootropný doplnok Core Labs Neuro Amp'd?

Doplnok je skvelý pre duševný výkon. Ste obchodný riaditeľ? Žiak alebo študent? Pracujete mentálne a potrebujete silné sústredenie? Neuro Amp'd bude pre vás perfektne fungovať! Produkt nám umožňuje usporiadať naše myšlienky, zlepšiť koncentráciu a maximalizovať zameranie na danú úlohu. Lepšia pozornosť znamená efektívnejšiu prácu, rýchlejšie zapamätanie a príjemnejšie učenie. Ideálne pre ťažké a stresujúce obdobia v práci! Blížia sa vám semestrálne skúšky? Potrebujete sa naučiť všetky otázky týkajúce sa vášho vodičského preukazu? Bez problémov! Core Labs vám uľahčí absolvovanie akejkoľvek skúšky!

Zloženie Core Labs Neuro Amp'd:

1 porcia, 1 kapsula:

Theacrine - 75 mg - je alkaloid, ktorý má štrukturálne podobnosti s kofeínom a tiež stimuluje podobné signálne dráhy v mozgu. Táto látka je veľmi účinná pri zvyšovaní energetickej hladiny. , pričom kľúčovými rozdielmi medzi kofeínom a divadelným divadlom je, že pôsobí počas oveľa dlhšieho časového obdobia. Okrem toho vykazuje pomalšie zvýšenie tolerancie a nespôsobuje žiadne nepríjemné vedľajšie účinky.

Extrakt zo zeleného čaju - 50 mg - štandardizovaný na 99% kofeínu - katechíny v zelenom čaji blokujú enzým známy ako O-metyltransferáza. Tento enzým je zodpovedný za rozklad hormónu norepinefrínu. Prítomnosť katechínov v zelenom čaji prispieva k zvýšeniu hladín norepinefrínu, ako aj k udržaniu zvýšených termogénnych hladín. Ukázalo sa tiež, že existuje synergia medzi kofeínom v zelenom čaji a katechínmi. Táto akcia zlepšuje využitie kalórií v tele, čo sa premieta do pocitov zlepšenej energie.

Extrakt Bacopa Monnieri - 50 mg - štandardizovaný na 55% bakopasidov - je bylina, ktorá sa používa pri ajurvédskom hojení a je známa svojimi veľkými hodnotami. Odporúča sa pre stavy smútku, zlé libido, zvýšené kognitívne úsilie, zlepšenú pamäť a pozornosť a pre starších ľudí s príznakmi demencie a zmätenosti. Je účinný pri zotavovaní sa z mŕtvice a poranení mozgu vďaka svojim adaptogénnym vlastnostiam, medzi ktoré patrí jeho schopnosť stimulovať produkciu nových proteínov a znižovať zápal. Má silné antioxidačné vlastnosti a môže byť veľmi účinný pri odstraňovaní voľných radikálov z tela; V dôsledku toho môže inhibovať procesy vedúce k tvorbe rakoviny a podporovať regeneráciu a obnovu tkanív.

Extrakt z Rhodiola Rosea - 50 mg - štandardizovaný na 9% salidrozidov a 3% rosavinov - je klasifikovaný ako adaptogén, kategória bylín, ktoré pomáhajú telu prispôsobiť sa vysokej úrovni duševného a fyzického stresu. Skladá sa z približne sto štyridsiatich rôznych účinných látok, z ktorých najdôležitejšími sú rosavín a salidrosid. Je známe, že rosavín aj salidrozid zvyšujú hladinu neurotransmiterov serotonínu a dopamínu v mozgu. Znižujú tiež hladiny hormónov nadobličiek, ako sú glukokortikosteroidy a kortizol. Rhodiola je skvelá na zvýšenie nálady, ako aj na zvýšenie koncentrácie, pamäti a ďalších kognitívnych schopností. Zmiernenie vyčerpania, zvýšenie koncentrácie a všeobecné zlepšenie nálady sú primárnymi výhodami rhodioly. To všetko prispieva k zlepšeniu výkonu, či už v telocvični, v kancelárii alebo na univerzite.

N-acetyl-l-tyrozín - 50 mg - tradičný L-tyrozín má menšiu odolnosť voči oxidácii a je tiež menej rozpustný vo vode, čo prispieva k jeho nižšej biologickej dostupnosti. Acetylácia určitých aminokyselín zlepšuje ich rozpustnosť a stabilitu. Pretože hrá úlohu pri produkcii katecholamínov, ako je norepinefrín a dopamín, aminokyselina N-acetyl-L-tyrozín je prospešná pre funkciu mozgu (neurotransmitery).

Fenylpiracetam - 50 mg - fenylpiracetam podporuje tvorbu vysokoenergetických molekúl a zvyšuje energetické zásoby v nervovom systéme. Robí to zvýšením využitia glukózy a kyslíka v neurónoch centrálneho nervového systému a zvýšením tolerancie nervových buniek na nízku hladinu kyslíka. Okrem toho znižuje viskozitu krvi a zlepšuje mikrocirkuláciu v mozgových kapilárach. Pôsobenie piracetamu vedie k zlepšeniu duševnej a fyzickej výkonnosti, schopnosti sústrediť pozornosť, schopnosti spomenúť si a spomenúť si na vedomosti uložené v dlhodobej pamäti a schopnosti učiť sa nové informácie.

Extrakt z ašvagandy - 40 mg - štandardizovaný na 10% vitanolidov - je adaptogén, ktorý zmierňuje stres, má priaznivý vplyv na energetický manažment, zlepšuje vitalitu. Pomáha udržiavať pohodu a emocionálnu rovnováhu a je veľmi užitočný v stavoch zníženej koncentrácie, únavy, únavy a nervového napätia. Pomáha v situáciách, keď je emocionálny stres a vyčerpanie. Okrem toho je užitočný na učenie, zapamätanie si a udržanie mentálneho výkonu v najlepšom.

Extrakt z Ginko Biloba - 40 mg - štandardizovaný na 24% glykozidov - Po užití extraktu z ginkgo biloba je možné výrazne zlepšiť pamäťovú slabosť aj problémy s koncentráciou. Má priaznivý vplyv na kardiovaskulárny systém a spôsobuje zvýšenie množstva krvi, ktorá môže pretekať krvnými cievami. Môže to oddialiť proces starnutia.

Alfa-GPC - 40 mg - cholín alfoscerát je prirodzeným prekurzorom acetylcholínu, čo je neurotransmiter, ktorý podporuje kognitívny vývoj a tiež podporuje zlepšenie pamäti. Cholín je súčasťou bunkových membrán nervových tkanív vrátane mozgu a iných nervových tkanív. Alpha-GPC je vysoko biologicky dostupná forma cholínu. Alpha-GPC je schopný znížiť negatívne účinky stresu a podráždenosti, pretože stimuluje parasympatický (sedatívny, sedatívny) systém, zvyšuje hladiny GABA (inhibičný neurotransmiter) a rastového hormónu (GH, regeneračný hormón) a znižuje aktivitu sympatického (adrenergného) nervového systému. Má upokojujúci, anti-úzkostný a stresujúci účinok na telo. Podporuje regeneráciu buniek v celom nervovom systéme.

L-theanín - 40 mg - je neproteínová aminokyselina, ktorá je prirodzene prítomná v zelenom čaji. Pretože je schopný prejsť bariérou, ktorá oddeľuje krv od mozgu, má nootropné vlastnosti. Reguluje náladu, vyvoláva pocity pokoja a zmierňuje príznaky obáv a napätia. Zvyšuje kognitívne funkcie, pracovný výkon a efektivitu učenia. Vedci ukázali, že theanín je prospešný pri zvyšovaní koncentrácie, bdelosti a produktivity.

5-HTP - 40 mg - je prírodná chemická zlúčenina, ktorá sa extrahuje zo semien rastliny Griffonia simplicifolia. 5-hydroxytryptofán pôsobí ako prekurzor serotonínu, čo spôsobuje jeho zvýšenie v tele. Pri perorálnom užívaní sa 5-HTP rýchlo absorbuje do obehu. Ukázalo sa, že 5-HTP zlepšuje dobrú náladu a zvyšuje hladinu energie.

Mucuna Pruriens - 35 mg - štandardizovaný na 99% l-dopa - má vysokú biologickú dostupnosť v mozgu, čo umožňuje zvýšenú schopnosť produkovať dopamín. Tento neurotransmiter je mimoriadne dôležitým prvkom pri zabezpečovaní efektívneho fungovania nervového systému a správneho prenosu nervových impulzov. Zistilo sa, že ľudia s diagnostikovanou Parkinsonovou chorobou majú nižšie ako normálne hladiny dopamínu, najmä v oblastiach mozgu, ktoré sú zodpovedné za motorickú úroveň. Strata pamäti, ťažkosti so získaním plnej pozornosti a koncentrácie sú len niektoré z príznakov, ktoré môžu byť spôsobené nízkymi hladinami dopamínu.

Hordenín HCL - 25 mg - je prirodzene sa vyskytujúci derivát fenyletylamínu. Primárnym mechanizmom účinku tohto doplnku je uvoľňovanie a ochrana norepinefrínu. V dôsledku toho sa zvyšuje rýchlosť energetického metabolizmu, cítime oveľa lepšiu energiu a stimuláciu.

Fosfatidylserín - 20 mg - pomáha opravovať mozgové bunky a podporuje mentálne funkcie a je súčasťou štruktúr bunkových membrán. Fosfatidylserín zlepšuje pamäť, zmierňuje stres. Dáva nám pocit šťastia a zlepšuje mnoho kognitívnych funkcií.

Noopept - 18 mg - sa používa na zlepšenie funkcie centrálneho nervového systému. Aktivácia receptorov zodpovedných za sekréciu neurotransmiterov je základom jej terapeutického účinku. Pamäť, schopnosť učiť sa a schopnosť logicky myslieť sa jasne zlepšujú v dôsledku noopeptu. Procesy spojené so spracovaním informácií môžu pracovať rýchlejšie a efektívnejšie vďaka väčšej dostupnosti kyslíka a živín, ako je glukóza.

Pterostilbén - 15 mg - je chemická látka, ktorá je odvodená z resveratrolu. Je to metylovaná molekula stilbénu, ktorá má štrukturálne podobnosti s resveratrolom. Pterostilbén sa oveľa lepšie vstrebáva a má oveľa silnejší účinok. Táto molekula má protirakovinové vlastnosti, chráni pred oxidačným stresom, má neuroprotektívne a kardioprotektívne účinky a prospieva pamäti a koncentrácii.

Extrakt zo škorice - 10 mg - podporuje citlivosť na inzulín. To spôsobuje zvýšenie toku živín do svalových buniek, čo zase podporuje ich funkciu a urýchľuje regeneračný proces. Okrem toho škorica pomáha znižovať hladinu cholesterolu a bojuje proti voľným radikálom, čo môže byť prospešné pre celkové zdravie.

Extrakt z hroznových jadierok 95% - 10 mg - inhibuje pečeňové enzýmy, ktoré metabolizujú účinné látky Neuro Amp'd. Podporuje metabolické procesy a zlepšuje využitie energie.

Naringin - 8 mg - inhibuje pečeňové enzýmy, ktoré sa podieľajú na metabolizme účinných látok doplnku. Vďaka tomu sú extrakty z posilňovača testosterónu účinnejšie a oveľa silnejšie. Naringin má protizápalové, protirakovinové a antiseptické účinky. Urýchľuje lipolýzu a znižuje hladinu cholesterolu.

TPGS vitamín E - 6 mg - je rozpustný vo vode. To zvyšuje jeho absorpciu a robí jeho účinok väčším ako bežné tokoferoly. Vitamín E potláča pôsobenie voľných radikálov. Chráni bunky tela. Zlepšuje využitie účinných látok.

Piperín 95% - 5 mg - zvyšuje absorpciu extraktov obsiahnutých v doplnku, čo vedie k lepším účinkom. Piperín ovplyvňuje, ako dobre fungujú účinné látky Neuro Amp'd.

Vinpocetín - 5 mg - zvyšuje bunkovú toleranciu voči hypoxii a zvyšuje prietok krvi v cievach. Zlepšuje tiež využitie glukózy a kyslíka mozgovým tkanivom. Je preto skvelý na zlepšenie pamäti, uľahčenie koncentrácie a zvýšenie duševnej výkonnosti. Vinpocetín je schopný prekročiť hematoencefalickú bariéru, zvyšuje nervové vedenie, má významný vplyv na koncentráciu, pamäť a asociáciu. Znižuje depresiu, má neuroprotektívne vlastnosti a pomáha zmierňovať účinky oxidačného stresu. To všetko prispieva k lepšiemu pocitu pohody.

Huperzín A - 100 mcg - je klasická nootropická látka, ktorá ovplyvňuje výživu mozgového tkaniva, čo sa zase premieta do zvýšenia mozgovej kapacity. Huperzín tiež ovplyvňuje množstvo acetylcholínu. Jeho účinok inhibuje enzým zodpovedný za rozklad acetylcholínu, čo prispieva k významnému zvýšeniu jeho množstva v tele. Účinok acetylcholínu sa tiež premieta do práce tkaniva

Dávkovanie Core Labs Neuro Amp'd:

1-2 kapsuly ráno s raňajkami.

Core Labs X
Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward