• Iba online
  • -20,00 €

Golden Pharma CARAT 300g

Golden Pharma CARAT 300g.Golden Pharma CARAT je veľmi silný predtréningový tréning so silným stimulačným účinkom. Je maximálne nabitý stimulantmi, aby sa zabezpečil maximálny výkon počas tréningu. Tí, ktorí sú v predmete mocných pre, presne vedia, čo tieto skratky znamenajú! Dostávame zmes najsilnejších stimulantov, ktoré sú navyše doplnené yoh. CARAT je v súčasnosti uchádzačom o najsilnejšie pre-pre na trhu!
Príchute
59,99 €
39,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Golden Pharma CARAT 300g.Golden Pharma CARAT je predtréningovka so silným stimulačným účinkom!
Golden Pharma CARAT je veľmi silný predtréningový tréning so silným stimulačným účinkom. Je maximálne nabitý stimulantmi, aby sa zabezpečil maximálny výkon počas tréningu.Tí, ktorí sú v predmete mocných pre, presne vedia, čo tieto skratky znamenajú! Dostávame zmes najsilnejších stimulantov, ktoré sú navyše doplnené yoh. CARAT je v súčasnosti uchádzačom o najsilnejšie pre-pre na trhu!

Golden Pharma CARAT je:

  • Silný stimulačný účinok,
  • Až tri najsilnejšie stimulanty vo formulácii!
  • zvýšenie intenzity tréningu,
  • Dramatické zvýšenie sily!
  • Nootropný účinok.

CARAT je produkt, po ktorom siahnu skutoční hardcore hráči!

Zmes stimulantov a účinných látok je zameraná hlavne na pokročilých ľudí. Doplnok je skutočne výkonný! Odporúčame začať s 0,5 porciami. Každopádne, pozrite sa na zloženie sami:

Zloženie Golden Pharma CARAT:

CARAT BLEND - 9500 mg:
N-acetyl tyrozín- aletovaná forma tyrozínu vykazuje silné účinky na nervový systém. Je zodpovedný za produkciu dopamínu a norepinefrínu, dvoch dôležitých neurotransmiterov, ktoré sú zodpovedné za celý rad myšlienkových procesov a našu náladu. Sú nevyhnutné pre zdravie nervového systému a tela ako celku. Tyrozín má tiež vplyv na funkciu štítnej žľazy. Trijódtyronín (T3) a tyroxín, dva hormóny štítnej žľazy, potrebujú na produkciu tyrozínu v primeraných množstvách.

L-taurín- je jednou z aminokyselín s účinkami zvyšujúcimi metabolizmus. Je zaujímavé, že taurín je anabolický aj antikatabolický. V doplnkoch výživy hrá funkciu na podporu energie, aby svaly počas cvičenia pracovali. Táto akcia navyše pomáha chrániť svaly pred katabolizmom.

Huperzín A 1%- patrí k nootropickým látkam. Jeho pôsobenie umožňuje zvýšenie prietoku krvi v mozgu, čo podporuje výživu a okysličovanie nervových buniek. Huperzín tiež ovplyvňuje hladiny neurotransmiterov. Umožňuje zvýšenie acetylcholínu, čo zase zlepšuje našu náladu a pohodu. Huperzín funguje veľmi dobre v kombinácii so silnými stimulantmi obsiahnutými v CARAT.

Arginín AAKG- arginín vo forme AAKG umožňuje dlhší a efektívnejší účinok. Arginín v ľudskom tele je zodpovedný za svalovú pumpu. Súvisí to s fenoménom vazodilatácie, ktorý umožňuje zvýšený prietok krvi do svalov. Arginín v kombinácii s alfa-ketoglutarátom má dlhodobejší účinok, takže svalová pumpa nás sprevádza počas celého tréningového obdobia.

Beta fenyletylamín - inak známy ako PEA alebo fenetylamín. Fenyletylamín riadi monoamínovú neurotransmisiu. V ľudskom mozgu pôsobí aj ako neurotransmiter. PEA ukazuje množstvo zaujímavých vlastností pre športovcov. Hlavnou činnosťou je zlepšenie nálady a nálady. Má však tiež účinok zvyšujúcich sa pokusov cítiť bolesť. To znamená, že po použití PEA ste schopní vykonávať tvrdšie tréningy.

Extrakt z Eria Jarensis- rastlinný extrakt, druh orchidey, ktorý rastie v Číne, juhovýchodnej Ázii, Himalájach, Novej Guinei. Je to rastlina, ktorá okrem iných bioaktívnych zložiek poskytuje chemikálie podobné PEA. Okrem toho účinky Eria Jarensis trvajú v tele oveľa dlhšie ako účinky bežného PEA, a to vďaka špeciálnej molekulárnej štruktúre zlúčeniny. Látka zlepšuje našu náladu, dodáva nám energiu a umožňuje nám intenzívnejšie cvičiť.

L- Citrulín malát 2:1- citrulín malát je forma citrulínu v kombinácii s kyselinou mliečnou. Jeho účinkom je zvýšenie množstva arginínu v tele. Citrulín zvyšuje syntézu arginínu. Pri športovom dopĺňaní sa citrulín používa aj ako doplnok na zlepšenie svalovej vytrvalosti. Umožňuje vykonať niekoľko ďalších opakovaní a výrazne zvyšuje intenzitu tréningu.

Alfa Yoh- je silný stimulant, ktorý poskytuje najsilnejšiu verziu yoh. Yoh je zodpovedný za výrazné zvýšenie neurotransmiterov, ktoré zase ovplyvňujú našu pohodu a silnú stimuláciu. Yoh má termogénny účinok, čo umožňuje výrazné zvýšenie metabolickej aktivity. Poskytuje špecifický pocit tepla a chladu súčasne, čo dokazuje veľmi dobrú surovinu.

Agmas- aktivita ako neurotransmitera je v súčasnosti najsľubnejším zameraním vedeckého výskumu tejto molekuly. Synaptický prenos medzi neurónmi a svalmi uľahčujú neurotransmitery. Dopamín, noradrenalín a serotonín patria medzi najdôležitejšie neurotransmitery. Vedci považujú agmatín za sľubné analgetikum, antikonvulzívum a antidepresívum kvôli jeho silnej interakcii s mnohými receptormi v nervovom systéme. Agmatín je metabolit arginínu a produkuje sa okrem iného v žalúdku a mozgu. V športovom suplementácii pôsobí agmatín ako silný no-booster. Dávka rádovo 1 000 mg už prináša vynikajúce výsledky čerpania.

Bezvodý kofeín Kofeín bezvodý je jedným zo štandardných stimulantov používaných v športe. Jeho adekvátna suplementácia (približne 300 mg na porciu) sa premieta do zvýšenia neurotransmiterov a zvýšenia svalovej vytrvalosti. Kofeín nám umožňuje pracovať dlhšie, čo súvisí s inhibíciou aktivity adenozínu.

Yoh HCL- yoh hydrochlorid je čistá forma yoh so silným stimulačným a termogénnym účinkom. Yoh je teraz široko používaný v predtréningových doplnkoch vďaka svojmu synergickému účinku s inými stimulantmi. Zvyšuje energiu, odstraňuje únavu a podporuje metabolizmus, takže telo získava viac energie z tuku.

Kofeín citrát - citrátová forma kofeínu je navrhnutá tak, aby sa rýchlo vstrebávala do tela a poskytovala nám silnú podporu. Kofeín vo forme citrátu sa v tele vstrebáva rýchlejšie, čo vedie k výraznému zvýšeniu v krátkom časovom období.

Synefrín HCL- patrí k chemikáliám známym ako termogenika. Synefrín má silný termogénny účinok, ako aj zvyšuje rýchlosť metabolizmu buniek. Zlepšuje tak schopnosť spaľovať tuky. Používa sa v predtréningových doplnkoch kvôli svojmu stimulačnému účinku. Pripisujú sa mu podobné vlastnosti ako efedrín. Synefrín tiež ovplyvňuje telesné funkcie zvýšením srdcového výdaja a bronchodilatácie, ako aj zvýšením krvného tlaku a zlepšením cirkulácie.

-je silný stimulant. Jeho účinkom je stimulácia významného uvoľňovania neurotransmiterov, čo vedie k rýchlej a silnej stimulácii. Geramin stanovil úplne novú úroveň stimulantov v športovej suplementácii. Vďaka jeho pôsobeniu zapneme náš takzvaný "dobrý režim" a počas tréningu sa cítime nezničiteľní. Doplnky na báze pelamínu sú ideálne pre slabšie dni alebo chvíle prípravy na súťaže.

Bezvodý metylxantín je jedným z najmenej intenzívnych stimulantov, ktoré sú k dispozícii. Metylxantín sa tiež bežne označuje ako kofeín, s tým rozdielom, že jeho prírodný zdroj sa mierne líši od klasického kofeínu. Prírodné chemikálie tohto typu používajú ľudia už po stáročia. Patrí do skupiny stimulantov, ako je kofeín, teofylín a teobromín. Kofeín, ktorý sa nachádza v káve, čaji a kolových nápojoch, je najsilnejší. Stimulačný účinok kakaa pochádza z teobromínu. Kofeín sa často používa na liečbu bolesti hlavy kvôli svojej schopnosti znižovať prietok krvi do mozgu. Teofylín má na druhej strane schopnosť znižovať bronchospazmus, ktorý sa používa na liečbu astmy. V doplnkoch pre športovcov umožňuje metylxantín zvýšiť účinok iných stimulantov, čím sa udržuje vzrušenie a pohoda.

1,3-dimetylbutylamín (70 mg)- známy ako DMBA alebo AMP citrát. Stimulant, ktorý má podobné pôsobenie ako garamín. má silný vplyv na nervový systém, čo spôsobuje výrazné zvýšenie energie, sústredenia a koncentrácie. Najvýraznejším účinkom AMP je zvýšenie energie, čo umožňuje zvýšenie intenzity tréningu. Pozoruhodné je aj zlepšenie aeróbnej a anaeróbnej vytrvalosti. Používatelia AMP Citrate tu uvádzajú významnú podobnosť s geramínom.

Hordenín HCL- má stimulačný účinok, dodáva energiu a umožňuje efektívnejšie využitie telesného tuku. V doplnkoch výživy sa používa hlavne v spaľovačoch tukov ako ich termogénny doplnok. V predtréningových doplnkoch sa používa pre svoj dobrý stimulačný účinok, ako aj pre mierny nootropný účinok.

2-aminoizoheptán (80 mg)- aktívna, stimulujúca látka, ktorá je známa svojimi účinkami podobnými geramínu. Pôsobí ako stimulant, zvyšuje kognitívne schopnosti a znižuje hlad. Jeho pôsobenie spôsobuje náhle zvýšenie dopamínu a norepinefrínu, ktoré sme schopní použiť ako podporu počas cvičenia.pôsobí menej agresívne ako garamín, a preto veľa ľudí uprednostňuje používanie pred klasickým. Norepinefrín má silne stimulačný účinok na telo, jeho nervový a kardiovaskulárny systém. Dopamín nám umožňuje zvýšiť motiváciu a zlepšiť náladu.

L-norvalín - ako inhibítor arginázy, norvalín zvyšuje dostupnosť aminokyseliny arginínu, čo zvyšuje účinnosť suplementácie AAKG v CARAT. L-Norvalín má tiež účinný regeneračný účinok na organizmus, podporuje tok živín a kyslíka. Je to tiež aminokyselina, ktorá zvýši cvičebnú kapacitu. Vykazuje anabolické a antikatabolické účinky.

Vitamínová a minerálna zmes - v doplnku nájdete aj vitamínové doplnky ako vitamín C, vitamín B3, vitamín B6, vitamín D3, niacín. Môžeme tiež nájsť minerály: horčík, vápnik.

Dávkovanie Golden Pharma CARAT:

1 porcia, 10 g, 20-30 min pred tréningom.

Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

EPG Steel 75 120 kapslí EPG Steel 75 120 kapslí
  • Iba online
  • -20,00 €

EPG Steel 75 120 kapslí

Cena 39,98 € Bežná cena 59,98 € -20,00 €
FortiFX Protein Bar 63g FortiFX Protein Bar 63g
  • Iba online
  • -2,00 €

FortiFX Protein Bar 63g

Cena 1,99 € Bežná cena 3,99 € -2,00 €
Nutra Bio EAA Pure 393g Nutra Bio EAA Pure 393g
  • Iba online
  • -15,00 €

Nutra Bio EAA Pure 393g

Cena 24,99 € Bežná cena 39,99 € -15,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward