• Iba online
  • -10,00 €

Hammer Labz Amino Strength 405g

Hammer Labz Amino Strength 405g.INSTA AMINOS vysoko vstrebateľnévegánske, rozvetvené aminokyseliny BCAA zlepšia výkon vášho tréningu a umožnia vám dosiahnuť najlepšie športové výsledky. Používajú sa počas dňa, pred, počas alebo po tréningu, posilnia svaly a umožnia vám vykonávať dlhé a namáhavé tréningy. Produkt je vhodný pre vegetariánov a vegánov, aminokyseliny v ňom obsiahnuté boli vytvorené v procese fermentácie a sú rastlinného pôvodu. Doplnok neobsahuje cukry a sacharidy, a preto ho možno použiť aj počas redukčnej diéty.
Príchute
31,00 €
21,00 € Ušetríte 10,00 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Hammer Labz Amino Strength 405g.Hammer Labzje nový výrobca doplnkov výživy z USA. Široká škála produktov zahŕňa doplnky so silnými, aktívnymi zložkami pre pokročilých športovcov. Efektívna prevádzka a silné vzorce, ako aj testovanie a analýza každej šarže výrobkov nezávislými laboratóriami zabezpečujú najvyššiu starostlivosť o spotrebiteľa. Vysoko kvalitné výrobky v klinických dávkach zaisťujú najlepšie športové výsledky. Inovatívne recepty vytvorené spoločnosťou Hammer Labz majú šancu stať sa lídrom medzi predtréningovými doplnkami, prípravkami na budovanie svalov, prohormónmi, sarmami a spaľovačmi tukov.

Hammer Labz Amino Strengthsú vysoko kvalitné vegánske aminokyseliny BCAA. Obsahujú sadu fermentovaných aminokyselín s rozvetveným reťazcom: leucín, izoleucín a valín - silné stimulátory dráhy mToR, ktoré podporujú rast svalov. Fermentované BCAA účinne inhibujú katabolizmus a zvyšujú produkciu energie vo svaloch. Doplnok založený na 3 komplexných vzorcoch:

INSTA AMINOS vysoko vstrebateľné vegánske, rozvetvené aminokyseliny BCAA zlepšia výkon vášho tréningu a umožnia vám dosiahnuť najlepšie športové výsledky. Používajú sa počas dňa, pred, počas alebo po tréningu, posilnia svaly a umožnia vám vykonávať dlhé a namáhavé tréningy. Produkt je vhodný pre vegetariánov a vegánov, aminokyseliny v ňom obsiahnuté boli vytvorené v procese fermentácie a sú rastlinného pôvodu. Doplnok neobsahuje cukry a sacharidy, a preto ho možno použiť aj počas redukčnej diéty.

Leucín fermentovaný leucín ovplyvňuje syntézu kostrového svalstva niekoľkými spôsobmi: zvyšuje sekréciu inzulínu, silnú anabolickú prítomnosť v našom tele, ovplyvňuje aktivitu proteínkinázy S6, urýchľuje fosforyláciu proteínu viažuceho eIf4E a ovplyvňuje stupeň väzby medzi proteínmi (eIF) 4E a eIF4G . To všetko sa napriek komplikovanému zvuku a pomenovaniu scvrkáva na veľmi jednoduchú vetu - leucín zvyšuje stupeň a rýchlosť použitia proteínov na budovanie svalov.

Izoleucín fermentovaný- fermentovaný izoleucín. Dodávanie veľkého množstva leucínu znižuje hladiny ďalších dvoch aminokyselín: izoleucínu a valínu, preto je dôležité používať všetky tri zlúčeniny spolu. Okrem toho je izoleucín klasifikovaný ako glukogénne aminokyseliny, t.j. tie, ktoré telo môže ľahko a rýchlo premeniť na energiu, ktorú potrebuje. To znamená, že budeme môcť nielen trénovať dlhšie a tvrdšie, ale aj rýchlejšie sa zotaviť.

Valine Fermentovaný- fermentovaný valín znižuje únavu v centrálnom nervovom systéme. Okrem toho, rovnako ako u ďalších dvoch aminokyselín, sa ľahko premieňa na energiu spotrebovanú pracovnými svalmi, a tým šetrí zásoby glykogénu nahromadené v pečeni.

Vegánsky L-glutamín Fermeneted- fermentovaný glutamín sa odporúča najmä fyzicky aktívnym ľuďom, ktorí hľadajú bezpečný spôsob, ako zlepšiť regeneráciu po tréningu. Pomáha tiež udržiavať pozitívnu dusíkovú bilanciu, ktorá je nevyhnutná pre hladký výskyt anabolických procesov. Ovplyvňuje teda mnoho aspektov, ktoré majú vplyv na účinky dosiahnuté športovcom (vo forme zvýšenia svalovej hmoty a sily).

ANABOLIC RECOVERY BLENDje jedinečný, pokročilý vzorec bohatý na bezvodý betaín, čerešňový extrakt a Actigin - prírodnú zlúčeninu, ktorá predlžuje trvanie cvičenia, znižuje zápal počas cvičenia a umožňuje nahradiť starnúce svalové bunky novými. Vzorec určený pre najťažšie tréningy.

Betaín bezvodý - to pomáha zvyšovať účinnosť tela a zlepšovať prácu nervového systému. Ďalšou výhodou, ktorá je spojená s použitím betaínu, je lepšia hydratácia buniek. Rovnako ako glycín, betaín s ním čerpá vodu, keď je absorbovaný do bunky. Výsledkom je lepšia hydratácia a zvyšuje pocit svalovej pumpy počas tréningu. Betaín stimuluje produkciu vazodilatátora - oxidu dusnatého. Všeobecne platí, že zložka poskytuje lepšie prekrvenie svalov a ich výživu.

Výťažok z čerešne- poskytuje fytonutrienty z čerešne Montmorency. Prírodné zlúčeniny pôsobia synergicky na zvýšenie antioxidačnej sily. Antokyány sú silné zlúčeniny zodpovedné za červenú farbu ovocia a zeleniny. Antokyány a fenoly obsiahnuté v extrakte poskytujú silné antioxidačné a regeneračné účinky. Účinne znižuje množstvo voľných radikálov v tele a podporuje zdravý kardiovaskulárny systém.

ActiGin®je 100% prírodná zlúčenina odvodená z rastlinnej zložky Panax notoginsen. Urýchľuje regeneráciu svalov a znižuje zápal. Okrem toho ActiGin® zvyšuje hladinu glutatiónu v tele. Glutatión je hlavným antioxidantom, ktorý je potrebný na minimalizáciu oxidačného stresu. Ďalšou výhodoupoužívania ActiGinu® je zvýšená syntéza svalového glykogénu až o 370%, vďaka čomu dochádza k nepretržitému prítoku glukózy do svalov podporujúcich kontinuálnu syntézu glykogénu.

SVALOVÁ HYDRATÁCIA ELEKTROLYT VITAMÍNOVÁ ZMESelektrolytová sada: kokosová voda dopĺňa elektrolyty stratené potom, reguluje svalovú kontrakciu a je zodpovedná za acidobázickú rovnováhu svalového tkaniva. Doplnok obsahuje pridanie vitamínov skupiny B a vitamínov, ktoré účinne zabraňujú dehydratácii a vyčerpaniu tela.

Dávkovanie:

1 odmerka podľa potreby: hneď po prebudení, medzi jedlami alebo počas tréningu.

Hammer Labz
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Hammer Fireball Elite 300g Hammer Fireball Elite 300g
  • Iba online
  • -20,00 €
  • novinka

Hammer Fireball Elite 300g

Cena 39,00 € Bežná cena 59,00 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward