• Iba online
  • -20,00 €

Hammer Labz PCT V3 60 kapslí

Hammer Labz PCT V3 je vašou najlepšou voľbou pre použitie po cykle!Hammer Labz PCT V3 je komplexný doplnok na podporu hormonálnej terapie po cykle. Doplnok obsahuje zložky, ktoré zvyšujú hladinu testosterónu, znižujú aktivitu inhibítora aromatázy a kortizol. Používanie doplnkov PCT nám dáva príležitosť na efektívnejšie odblokovanie!

66,00 €
46,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Hammer Labz PCT V3 je vašou najlepšou voľbou pre použitie po cykle!Hammer Labz PCT V3 je komplexný doplnok na podporu hormonálnej terapie po cykle. Doplnok obsahuje zložky, ktoré zvyšujú hladinu testosterónu, znižujú aktivitu inhibítora aromatázy a kortizol. Používanie doplnkov PCT nám dáva príležitosť na efektívnejšie odblokovanie!

Hammer Labz PCT V3 je:

  • Posilňovač testosterónu,
  • inhibítor aromatázy,
  • Znižuje škodlivé účinky kortizolu,
  • Obsahuje 6-bróm!
  • Umožňuje vám obnoviť hormonálnu rovnováhu.


Hammer Labz PCT V3 je jedným z najlepších doplnkov PCT na báze 6-brómu, arimistanu a laxogenínu.

Špeciálna formulácia látok so silným anabolickým účinkom, Hammer Labz PCT V3 udržuje našu svalovú silu, vynikajúcu postavu. Silné libido, zlepšená sexuálna výkonnosť, veľmi dobrá nálada - to sú len niektoré z výhod suplementácie.

Objavte podrobné zloženie, v ktorom nájdeme:

Prísady:

1 porcia, 2 kapsuly:
Senovka grécka - 300 mg- známa ako senovka grécka, je rastlina, ktorá vykazuje účinky na posilnenie testosterónu. Aktivita senovky gréckej je spôsobená aktívnymi zložkami, ako sú diosgenín, gitogenín, yamogeín a tigogenín (steroidné saponíny). Doplnok je ideálny na použitie ako posilňovač testosterónu, ktorý prirodzene obnovuje hormonálnu rovnováhu.

Tongkat Ali - 200 mg- tiež známy ako Eurycoma longifolia, je rastlina (koreň aj listy), ktorá sa už mnoho rokov používa v rôznych regiónoch Ázie na liečbu širokej škály chorôb a zdravotných problémov. Rastlina je do značnej miery zodpovedná za zvýšenie fyzickej sily a libida. Účinné látky prítomné v tongkat ali sú eurykomannón a eurycomannol.

Horná kozia burina - 150 mg - rastlina sa používa na zvýšenie sexuálnych funkcií a zvýšenie mužských pohlavných hormónov. Nadržané doplnky na báze kozej buriny sú vynikajúce na zvýšenie libida a sexuálnej výkonnosti. Jeho pôsobenie účinne udržuje pohodu a zvyšuje dôveru počas sexu. Najdôležitejšou zložkou byliny je ikarín, ktorý pôsobí podobne ako bez posilňovačov.

Beta ekdysterón - 100 mg- Beta-ekdyzón, tiež známy ako ekdystrón, je prirodzene sa vyskytujúca molekula steroidu. Ovplyvňuje hladinu glukózy a lipidov v tele a tiež pomáha pri funkcii pečene. Pomáha správnemu fungovaniu nervového systému, čo zase znižuje stres a duševnú únavu a posilňuje imunitný systém. Okrem svojej úlohy v anabolizme proteínov má tiež antikatabolický účinok.

Saw Palmetto - 100 mg- Sabal palma, je rastlina, ktorej sa darí v severoamerickom podnebí. Jeho ovocie je bohatým zdrojom fytosterolov, medzi ktoré patrí beta-sitosterol, kampesterol a stigmasterol. Tieto fytosteroly menia aktivitu enzýmov 5-alfa-reduktázy a aromatázy, čo vedie k zníženému riziku hyperplázie prostaty a plešatosti mužského vzoru. Má protizápalové účinky, zvyšuje hladinu testosterónu a spôsobuje zníženie hladiny estrogénu.

N-Metyl-D-Aspartic-Acid - 50 mg-NMDA je derivát aminokyselín, ktorý je schopný stimulovať anabolickú aktivitu na NMDA receptoroch, ktoré sa nachádzajú v celom našom tele. Súčasne s tým, ako sa NMDA viaže na receptor NMDA, os hypotalamus-hypofýza-gonáda uvoľňuje silnú zmes testosterónu, rastového hormónu a IGF-1 a IGF-2. Kyselina N-metyl-D-asparágová je aminokyselina, ktorá pomáha udržiavať zdravé hladiny testosterónu aktiváciou receptora NMDA. Okrem toho vytvára aktivitu podobnú testosterónu tým, že sa viaže na miesta receptorov pre mužské hormóny, čím vytvára aktivitu podobnú testosterónu.

Extrakt z kôry Catuaba - 50 mg - prášková kôra Erythroxylum catuaba zvyšuje sexuálnu výkonnosť a celkovú pohodu. Je zaujímavé, že nielen muži môžu ťažiť z suplementácie rastlinou. Vykazuje tiež pozitívne účinky na ženy, a preto sa často označuje ako rastlina lásky. Vykazuje afrodiziakálne a adaptogénne účinky.

Strenght Blend - podporuje silu a svalovú hmotu
Laxosterón - pomáha zvyšovať množstvo bielkovín, ktoré sa syntetizujú vo svaloch, čo vedie k zvýšenému anabolizmu. Táto akcia súčasne znižuje katabolizmus, takže naše telo nepociťuje stratu svalovej hmoty. Laxogenín je zlúčenina, ktorá sa tiež postará o úroveň zotavenia, zvýši cvičebnú kapacitu a prispeje k redukcii tuku.

Androsta-3,5-Dién-7,17-Dión - 100 mg- Arimistane je veľmi silný inhibítor aromatázy (AI), ktorý môže uviesť naše telo do anabolického stavu. Znižuje hladinu kortizolu a estrogénu a zároveň zvyšuje hladinu voľného testosterónu. Čím menej sa testosterón premieňa na estradiol, tým viac máme prístup k jeho aktívnej forme, ktorá sa premieta do zlepšeného športového výkonu. Arimistane je preto veľmi dobrý inhibítor, ktorý bude regulovať váš estrogén po cykle. Arimistan sa často používa aj pri dopĺňaní prohormónmi ako súčasť podpory cyklu.

6-Bróm - 50 mg- je vysoko uznávaný inhibítor aromatázy užívateľmi SAA a PH. Jeho pôsobenie účinne inhibuje aktivitu enzýmu, ktorý premieňa testosterón na estradiol, čo výrazne zvyšuje množstvo testosterónu v tele. 6-Bromo je vynikajúci pri podpore štíhlej postavy, zabraňuje hromadeniu prebytočnej vody a znižuje hromadenie tuku. Dodáva siluete kvalitný vzhľad.

Dávkovanie: 1 porcia, 2 kapsuly denne. Neprekračujte 30 dní suplementácie.

Hammer Labz
Nový produkt
3 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Weider Beta-Glucan 120caps Weider Beta-Glucan 120caps
  • Iba online
  • -10,00 €
  • novinka

Weider Beta-Glucan 120caps

Cena 29,00 € Bežná cena 39,00 € -10,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

Iron Legion XI-KT 30ml Iron Legion XI-KT 30ml
  • Iba online
  • -20,00 €

Iron Legion XI-KT 30ml

Cena 79,99 € Bežná cena 99,99 € -20,00 €
arrow_upward