• Iba online
  • Výpredaj
  • -20,00 €

Universal Nutrition Animal M-Stak 21 sáčkov

Animal M-Stak predstavuje komplexnú zmes 23 účinných látok, ktoré pôsobia v niekoľkých funkčných komplexoch. Animal M-Stack obsahuje aminokyseliny s rozvetveným reťazcom (BCAA), ktoré sú stavebnými prvkami bielkovín, podporujú rast a udržanie svalovej hmoty. Viac ako 10 rastlinných extraktov má za cieľ pôsobiť anabolicky, antikatabolicky a stimulačne.
69,99 €
49,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Animal M-Stak - anabolický stimulant, ktorý obsahuje komplexnú zmes 23 účinných látok.Animal M-Stak predstavuje komplexnú zmes 23 účinných látok, ktoré pôsobia v 6 funkčných komplexoch. Medzi tieto funkčné komplexy patrí anabolický komplex s cieľom maximalizovať vlastnú produkciu anabolických hormónov, a tým pádom tiež schopnosť svalového rastu a zvyšovanie sily. Antikatabolický komplex si kladie za cieľ zabraňovať spáleniu svalového tkaniva na energiu. Obsahuje BCAA aminokyseliny, ktoré sú stavebnými prvkami bielkovín, ktoré prispievajú k rastu a udržaniu svalovej hmoty.Animal M-Stak obsahuje viac ako 10 rastlinných extraktov, ktoré produktu dodávajú celú škálu látok s biologicky aktívnym pôsobením. Medzi tie najviac zastúpené patria rastlinné steroly. Medzi obsiahnuté extrakty patrí aj Ashwagandha (Withania somnifera), ktorá patrí medzi populárne adaptogény, čo sú látky, ktoré môžu pomôcť lepšie sa vysporiadať so stresovými situáciami. Podobne je na tom aj sibírsky ženšen (Eleutherococcus senticosus), ktorý tiež vykazuje obsah látok adaptogénnej povahy.
Extrakt z korenia čierneho (Piper nigrum) má za úlohu čo najviac zvýšiť vstrebateľnosť všetkých obsiahnutých látok a maximalizovať funkčnosť produktu. Kofeín je alkaloid, ktorý je známy pre svoje pozitívne schopnosti na zvýšenie bdelosti, pozornosti a v rade vedeckých štúdií preukázal aj pozitívny vplyv na športové výkony. Pozitívny vplyv na športový výkon je vedcami v štúdiách pozorovaný pri príjme 3-6 mg kofeínu na kilogram telesnej hmotnosti.      

Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

RedCon1 taška RedCon1 taška
  • Iba online
  • -3,00 €

RedCon1 taška

Cena 14,98 € Bežná cena 17,98 € -3,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward