• Iba online
  • -20,00 €

Hi-Tech Pharmaceuticals Estrogenex 2nd Generation 90 tabliet

Hi-Tech Pharmaceuticals Estrogenex 2nd Generation 90 tabliet.Blokátor estrogénu, optimalizuje sekréciu testosterónu. Testosterón sa pohybuje telom vo voľnom stave alebo sa viaže na jeden z dvoch plazmatických proteínov: globulín viažuci pohlavné hormóny (SHBG) alebo albumín. Iba keď je testosterón vo voľnom stave, môže interagovať s bunkovými receptormi (napr. spúšťa aktivitu budovania svalov).Testosterón má dva metabolity, ktoré vykazujú nepriaznivé účinky na mužské telo - estradiol (testosterón sa enzýmom aromatáza premieňa na estradiol) a druhý je dihydrotestosterón (DHT; testosterón sa enzýmom 5-alfa reduktázou premieňa na DHT). Ako muži starnú, dochádza k dramatickému poklesu produkcie testosterónu, ale bez zodpovedajúceho zníženia produkcie estradiolu a DHT.
69,99 €
49,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Hi-Tech Pharmaceuticals Estrogenex 2nd Generation 90 tabliet.HTP Estrogenex 2. generácie silný inhibítor aromatázy, ktorý udrží vaše hormóny normálne.

HTP Estrogenex 2. generácie:

  • Inhibuje aromatázu,
  • Pôsobí ako posilňovač testosterónu,
  • Vynikajúca podpora v "cykle",
  • Podporuje libido,
  • Zlepšuje náladu,
  • Zabraňuje gynekomastii.

Ako funguje blokátor estrogénu?
Blokátor estrogénu, optimalizuje sekréciu testosterónu. Testosterón sa pohybuje telom vo voľnom stave (asi 2% u zdravých mužov) alebo sa viaže na jeden z dvoch plazmatických proteínov: globulín viažuci pohlavné hormóny (SHBG) alebo albumín. Iba keď je testosterón vo voľnom stave, môže interagovať s bunkovými receptormi (napr. spúšťa aktivitu budovania svalov).

Testosterón má dva metabolity, ktoré vykazujú nepriaznivé účinky na mužské telo - estradiol (testosterón sa enzýmom aromatáza premieňa na estradiol) a druhý je dihydrotestosterón (DHT; testosterón sa enzýmom 5-alfa reduktázou premieňa na DHT). Ako muži starnú, dochádza k dramatickému poklesu produkcie testosterónu, ale bez zodpovedajúceho zníženia produkcie estradiolu a DHT.

Aby ste zostali zdraví, zlepšili výkon a udržali svaly, ktoré boli získané tvrdým tréningom - jedným z najdôležitejších plusov je udržanie zvýšenej hladiny testosterónu pri minimalizácii produkcie estradiolu a DHT.

Estrogenex 2. generácie (nový a vylepšený Estrogenex®® s ešte viac špičkovými zlúčeninami) je Hi-Tech sval a sila a zdravotná starostlivosť

Či už ste starnúci muž, ktorý hľadá najideálnejší doplnok proti starnutiu, ktorý je k dispozícii na obnovenie zdravého pomeru testosterónu a estradiolu, alebo kulturista, ktorý hľadá doplnok na blokovanie estrogénu, uvoľňovanie testosterónu a budovanie svalov pre anabolickú podporu potrebnú na dosiahnutie atletickej postavy, Estrogenex® 2nd Generation je vaše riešenie!

zloženie:
1 porcia, 1 tableta 600 mg:
5a-androstan-3b-ol-17-ón- prírodný metabolit DHEA. Čo je na Epiandrosterone skutočne zaujímavé, je jeho celková štruktúra veľmi podobná androsterónu a skutočne sa pozorovalo, že pri správnom použití pomáha zvyšovať produkciu androgénnych alebo mužských hormónov v tele. Okrem toho, že je epiandrosterón kľúčovou zložkou väčšiny blokátorov estrogénu, používa sa aj v mnohých komerčne dostupných kulturistických produktoch, ktoré pomáhajú budovať hmotu a zvyšovať silu.

Chrysin 99%- je bylinná zložka posilňovačov testosterónu, ktorá sa prirodzene nachádza v propolise a mede. Má schopnosť inhibovať aktivitu aromatázy, ktorá premieňa testosterón na estrogén. Má tiež protizápalový účinok.

Indol-3-karbinol (IC3)- sa stal veľmi populárnym pre svoju schopnosť vyrovnávať hladiny hormónov a optimalizovať proces hojenia zdravotných problémov, ako sú určité typy rakoviny, najmä rakovina prsníka, fibromyalgia, laryngeálny papilóm, cervikálna dysplázia a systémový lupus erythematosus (SLE). Indol-3-karbinol sa bežne extrahuje z krížovej zeleniny, ako je kapusta, ružičkový kel a brokolica.

Coumesterol (40%)- nachádza sa u niekoľkých druhov čeľade Fabaceae široko rozšírených v rastlinách, je fytoestrogén. Vykazuje antioxidačnú aktivitu a prispieva k inhibícii starnutia pokožky. Má schopnosť viazať sa na beta estrogénové receptory, čím sa znižuje tvorba ženského pohlavného hormónu.

Eurycoma longifolia- známa ako Tongkat Ali, táto zlúčenina podporuje zvýšenú sexuálnu túžbu viacerými cestami, vrátane účinkov voľného globulínu viažuceho pohlavné hormóny testosterónu (SHBG) a aktivity aromatázy. SHBG je proteín, ktorý inhibuje cirkuláciu voľného testosterónu tým, že ho viaže a robí ho nedostupným - Tongkat Ali sa na základe klinických štúdií odporúča ovplyvniť SHBG.

Extrakt z Muira Puama- Muira Puama je odvodený z koreňov a kôry stromu Muira Puama. Po absolvovaní komplexnej štúdie lekárskej fakulty UCLA vedci zistili, že extrakt z Muira Puama obsahoval rôzne prírodné chemikálie, ktoré pomohli zvýšiť hladinu testosterónu pri pravidelnej konzumácii, čo viedlo k zvýšeniu libida a zlepšeniu kvality erekcie.

Kvercetín- populárny rastlinný flavonoid, má antioxidačné vlastnosti a je silným antioxidantom. Spomaľuje proces starnutia, zvyšuje antioxidačnú imunitu, inhibuje aktivitu proteínu CRP indukovaného cytokínmi a tiež ovplyvňuje vazodilatáciu. Kvercetín má vynikajúci protizápalový účinok, ktorý okrem iného prispieva k zníženiu hladiny cholesterolu.

Coumesterol- prírodná organická zložka, patriaca k polyfenolom. Nachádza sa v mnohých rastlinách, vrátane sóje, ďateliny, klíčkov lucerny, slnečnicových semien, špenátu a strukovín. Coumestrol inhibuje enzymatickú aktivitu 17-HSD a aromatázy. Má tiež antiestrogénny účinok, ktorý je 30 až 100-krát väčší ako účinok izoflavónov. Vďaka svojim estrogénnym vlastnostiam môže byť coumestrol použitý ako inhibítor aromatázy na prirodzené zvýšenie množstva dostupného testosterónu.

6,7 Dihydroxybergamotín- (DHB) zlúčenina prirodzene sa vyskytujúca v grapefruite, je furanokumarín. DHB zabraňuje oxidácii určitých zlúčenín, zvyšuje biologickú dostupnosť - zvyšuje absorpciu a zostáva dlhšie v krvnom riečisku, čo umožňuje telu čo najviac nasýtiť zlúčeninami, čím sa maximalizuje účinnosť doplnkov.

Naringen- je chemická zlúčenina v grapefruite. Vykazuje antioxidačné a antikarcinogénne vlastnosti a tiež ovplyvňuje enzýmovú aktivitu v zažívacom trakte. Doplnky obsahujúce naringín sa zvyčajne používajú na zvýšenie účinkov iných liekov. Bioflavonoid stimuluje syntézu testosterónu a zároveň znižuje jeho premenu na estrogén prostredníctvom silného inhibítora enzýmu P40.

Dávkovanie: 1 tableta 3 x denne.

Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

FortiFX Protein Bar 63g FortiFX Protein Bar 63g
  • Iba online
  • -2,00 €

FortiFX Protein Bar 63g

Cena 1,99 € Bežná cena 3,99 € -2,00 €
Weider Pure Creatine 600g Weider Pure Creatine 600g
  • Iba online
  • Výpredaj
  • -20,00 €

Weider Pure Creatine 600g

Cena 34,00 € Bežná cena 54,00 € -20,00 €
PEScience Amino IV 381g PEScience Amino IV 381g
  • Iba online
  • -3,00 €

PEScience Amino IV 381g

Cena 24,99 € Bežná cena 27,99 € -3,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward