Hero Nutrition Clomadex 30 kapslí Arimistane

Hero Nutrition Clomadex 30 kapslí ARIMISTANE.Clomadex Hero Nutrition je doplnok na použitie v terapii po cykle - PCT. Obsahuje sadu najúčinnejších zložiek, okrem iného: extrakt Tongat Ali, hornú koziu burinu, Arimistane, Mk-677, 5a-hydroxy laxogenín. Produkt obnovuje hormonálnu rovnováhu, zvyšuje produkciu testosterónu a zabraňuje strate svalovej hmoty.Terapia po cykle PCT je veľmi dôležitá, pretože reguluje prirodzenú hladinu testosterónu. Clomadex je silný posilňovač testosterónu, ktorý zvyšuje silu, obnovuje sexuálne funkcie a znižuje hladinu škodlivého kortizolu v tele. Doplnok poskytuje prospešné hormonálne prostredie, podporuje duševný stav a rovnováhu tela po cykloch.
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Hero Nutrition Clomadex 30 kapslí ARIMISTANE.Clomadex Hero Nutrition je doplnok na použitie v terapii po cykle - PCT. Obsahuje sadu najúčinnejších zložiek, okrem iného: extrakt Tongat Ali, hornú koziu burinu, Arimistane, Mk-677, 5a-hydroxy laxogenín. Produkt obnovuje hormonálnu rovnováhu, zvyšuje produkciu testosterónu a zabraňuje strate svalovej hmoty.

Terapia po cykle PCT je veľmi dôležitá, pretože reguluje prirodzenú hladinu testosterónu. Clomadex je silný posilňovač testosterónu, ktorý zvyšuje silu, obnovuje sexuálne funkcie a znižuje hladinu škodlivého kortizolu v tele. Doplnok poskytuje prospešné hormonálne prostredie, podporuje duševný stav a rovnováhu tela po cykloch.

Extrakt z Tongat Ali - tiež známy ako Long Jack alebo Eurycoma Longfolia. Táto bylina bola široko používaná v tradičnej medicíne ako látka, ktorá podporuje sexuálne funkcie. Vďaka obsahu 9-hydroxykantín-6-ónu, ktorý sa podieľa na ľudskom tele v procese ejakulácie a dosahovaní erekcie, je mimoriadne účinný v oblasti liečby impotencie. Okrem toho má Long Jack aj antiestrogénovú aktivitu. To ovplyvňuje nielen optimalizáciu hormonálneho manažmentu po ukončení SAA, ale tiež dáva Tongkat Ali protirakovinovú účinnosť.

Nadržaná kozia burina - zvyšuje hladinu neurotransmiterov zodpovedných za sexuálne vzrušenie, pozitívne ovplyvňuje hladinu testosterónu, zvyšuje produkciu oxidu dusnatého (NO) v tele. Horná kozia burina obsahuje zlúčeninu nazývanú ikarín, ktorá má podobný účinok ako sildenafil, účinná látka v najznámejšej mužskej droge "modrej pilulky". Okrem toho predbežné testy ukázali, že ikarín nemá také nepriaznivé vedľajšie účinky ako modrá tabletka, ktorú by nemali užívať, napr. ľudia so srdcovými chorobami. Icarin - Empirické skúsenosti aj vedecký výskum skutočne poukazujú na možnosť zvýšenia libida prostredníctvom ikarínu. Zvyšuje prekrvenie a vaskularizáciu kapilárnych ciev vo svaloch a genitáliách. To vám dáva možnosť použiť ho na zlepšenie sexuálnych funkcií a na zlepšenie kvality tréningu. Ukázalo sa, že hrá úlohu mediátora pri tvorbe oxidu dusnatého.

Arimistane - veľmi silný inhibítor aromatázy (AI), ktorý funguje pomocou mnohých rôznych mechanizmov, aby priviedol naše telo do anabolického stavu. Znižuje hladinu kortizolu a estrogénu a zároveň zvyšuje hladinu voľného testosterónu. Užívatelia používajúci arimistane zaznamenali výrazné zlepšenie libida a zlepšenie prírastkov sily v tréningu. Okrem toho si pomocou redukčnej diéty môžete všimnúť zrýchlenú rýchlosť spaľovania tukových usadenín.

5a-hydroxylaxogenín - má anabolicko-androgénnu aktivitu, ktorej pomer je porovnateľný s Anavarom. Vykazuje antikatabolické vlastnosti znížením hladín kortizolu. Podporuje tak syntézu proteínov svalového tkaniva a jeho následnú ochranu pred degradáciou. Pravdepodobne hlavne kvôli interferencii s aktivitou štítnej žľazy podporuje odbúravanie tukov. Okrem toho má silný protizápalový účinok.

MK-677 - podporuje sekréciu rastového hormónu (GH) a zvyšuje rastový faktor podobný inzulínu 1 (IGF-1) (R, R). Zvyšuje hladinu rastového hormónu napodobňovaním pôsobenia hormónu grelínu (R) a väzbou na jeden z receptorov grelínu (GHSR) v mozgu (R). Aktivovaný GHSR stimuluje uvoľňovanie rastového hormónu z mozgu. Veľkou výhodou ibutamorenu je, že zvyšuje hladinu rastového hormónu s relatívne malým zvýšením iných hormónov, ako je kortizol. Extrémne silné, anabolické antikatabolické činidlo vytvára priaznivé podmienky pre rozvoj svalovej hmoty.

3b-hydroxy-androsta-1,4,6-trién-17-jeden- zlúčenina je inhibítor aromatázy (AI), ktorý sa natrvalo viaže na enzým aromatázy, čím vytvára nezvratnú reakciu, ktorá účinne znižuje produkciu estrogénu a zvyšuje hladinu testosterónu. Okrem toho má 3b-hydroxy-androsta-1,4,6-trien-17-on predĺžený polčas rozpadu, čo znamená, že doplnok môžete používať raz denne, nie mnohokrát denne ako iné podobné produkty na trhu.

3B-hydroxy-androsta-4,6-dién-17-jeden- odroda prvej zložky. Okrem inhibície aromatázy sa metabolit 4,6-testosterónu tiež viaže na androgénový receptor (AR) a indukuje androgénne účinky podobné tým, ktoré sú uvedené vyššie, pretože pracuje podobnými cestami.

Clomadex by Hero Nutrition je v súčasnosti najvýkonnejším PCT produktom dostupným na trhu.

Dávkovanie:

1-7 deň 2 kapsuly denne.

8-23 deň 1 kapsula deň pred spaním.

Hero Nutrition
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward