• Iba online
  • -20,00 €

Nutrex Anabol Hardcore PM 60 kapslí

Nutrex Anabol Hardcore PM 60 kapslí.Nočný Anabolický Aktivátor.ABOL PM je dokonalý nočný budovateľ svalov. Vďaka osvedčeným zložkám podporovaným výskumom vám tento anabolický vzorec pomôže pretlačiť náhorné plošiny a zbaliť sa na veľkosť a zvýšiť silu - a zároveň zlepšiť váš spánok pre maximálne zotavenie. Najlepšie zo všetkého je, že ABOL PM funguje rýchlo! Výsledky môžete vidieť už za dva týždne!Táto patentovaná duálna zlúčenina v ABOL PM funguje prostredníctvom aktivácie mTOR, ktorý je kľúčovým regulátorom kostrovej svalovej hmoty. Aktivácia mTOR vytvára anabolické prostredie, kde syntéza proteínov a rast svalových buniek môžu nastať rýchlejším tempom. Ale to nie je všetko! So sebou prichádzajú aj vylepšenia pevnosti, vytrvalosti a výroby oxidu dusnatého (lepšie čerpadlá!).
68,00 €
48,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Nutrex Anabol Hardcore PM 60 kapslí.Zvyšuje svalovú silu,už za 2 týždne. Vytvára anabolické prostredie. Stimuluje prirodzené uvoľňovanie rastového hormónu.ABOL PM je dokonalý nočný budovateľ svalov. Vďaka osvedčeným zložkám podporovaným výskumom vám tento anabolický vzorec pomôže pretlačiť náhorné plošiny a zbaliť sa na veľkosť a zvýšiť silu - a zároveň zlepšiť váš spánok pre maximálne zotavenie. Najlepšie zo všetkého je, že ABOL PM funguje rýchlo! Výsledky môžete vidieť už za dva týždne!

Svalový urýchľovač RIPFACTOR®

Táto patentovaná duálna zlúčenina v ABOL PM funguje prostredníctvom aktivácie mTOR, ktorý je kľúčovým regulátorom kostrovej svalovej hmoty. Aktivácia mTOR vytvára anabolické prostredie, kde syntéza proteínov a rast svalových buniek môžu nastať rýchlejším tempom. Ale to nie je všetko! So sebou prichádzajú aj vylepšenia pevnosti, vytrvalosti a výroby oxidu dusnatého (lepšie čerpadlá!).

Tieto vynikajúce účinky boli preukázané v dvoch randomizovaných, dvojito zaslepených klinických štúdiách. Výsledky je možné vidieť už za dva týždne:

  • Až 4x väčšie zlepšenie veľkosti svalov v porovnaní s placebom
  • Až 5x väčšie zlepšenie sily celého tela v porovnaní s placebom
  • Až 2x väčšie zlepšenie svalovej vytrvalosti v porovnaní s placebom
  • Podporuje vylepšenia voľného aj celkového testosterónu

Epikatechín: Odblokovanie rastu svalov

Epikatechín účinkuje tak, že pomáha znižovať myostatín. Myostatín je prirodzeným blokátorom rastu vášho tela. Vysoký myostatín veľmi sťažuje budovanie svalov. Znížením množstva myostatínu môže dôjsť k väčšiemu rastu svalov. To znamená, že športovci s nižším myostatínom majú väčší anabolický potenciál a môžu dosiahnuť rýchlejšie zisky.

Dehydroepiandrosterón

Telo môže transformovať dehydroepiandrosterón na testosterón. To sa dá merať zvýšenými hladinami voľného testosterónu. V kombinácii s vysoko intenzívnym tréningom podporuje vaše telo pri budovaní väčšieho množstva svalov.

Uvoľňovanie rastového hormónu & spánok

ABOL PM tiež obsahuje časom overené zložky, L-Dopa a melatonín. L-Dopa je silný faktor uvoľňujúci rastový hormón. Signalizuje vášmu telu, aby uvoľnilo ľudský rastový hormón (HGH)HGH je vysoko anabolická zlúčenina. Užívanie ABOL PM v noci dokonale koreluje s prirodzeným cyklom uvoľňovania rastového hormónu vo vašom tele. Pridanie mikroaktívneho® melatonínu s trvalým uvoľňovaním pomáha používateľom zaspať a zaspať, čo vedie k lepšiemu zotaveniu.

Celkový anabolický stoh

Preneste svoje schopnosti budovania svalov do pohybu naskladaním ANABOL PM. Aktivujte anabolizmus a zároveň zvyšujte testosterón. Táto silná kombinácia prináša rýchle prírastky tvrdého hustého svalstva, ak sa používa v spojení s intenzívnym silovým tréningom.

PRÍSADY

DoplnokFakty
Veľkosť porcie: 2 kapsuly
porcie v balení: 30
Množstvo za porciu%DV
ANABOLICKÝ AKTIVÁTOR 550 mg
RipFACTOR® Sphareranthus indicus Flower & Mangifera 325 mg * extrakt z kôry indica (std. až 4% hydroxyfranolidu & 2,5% mangiferínu) 325 mg *
(2R,3R)-2-(3,4-dihydroxyfenyl)chromán-3,5,7-triol , Epicatechin 200 mg *
Dehydroepiandrosterón 25 mg *
RASTOVÝ HORMÓN & PODPORA SPÁNKU 552 mg
Medovka lekárska 4:1 Bylinkový extrakt (Melissa officinalis) 250 mg *
Výťažok zo semien divokej jujuby (Ziziphus jujuba) (std. do 200 mg * 2% saponínov) 200 mg *
3-(3,4-dihydroxyfenyl-2,5,6-d3)-L-alanín 100 mg
Melatonín (z melatonínu s melatonínom s trvalým uvoľňovaním MicroActive®) 2 mg *
*Denná hodnota (DV) nie je stanovená.

ĎALŠIE ZLOŽKY: Modifikovaná celulózová guma, rastlinné stearáty, oxid kremičitý, oxid titaničitý.

AKO POUŽÍVAŤ

Odporúčané použitie: Užite 2 kapsuly 1 hodinu pred spaním. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov používajte denne a v cykloch. Navrhovaná dĺžka cyklu je 12 týždňov, po ktorých nasleduje 4-týždňová prestávka.

Nutrex Research
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Weider Rush Pump 375g Weider Rush Pump 375g
  • Iba online
  • -10,00 €

Weider Rush Pump 375g

Cena 29,99 € Bežná cena 39,99 € -10,00 €
MyoBlox Rubix 137g MyoBlox Rubix 137g
  • Iba online
  • -20,00 €

MyoBlox Rubix 137g

Cena 29,99 € Bežná cena 49,99 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward