• Iba online
  • -20,00 €

Dedicated Epi Bol 60 kapslí

Dedicated Epi Bol 60 kapslíZvyšuje celkový anabolizmus a testosterón na maximum, extrémne silný zvyšovač objemu a rastu svalovej hmoty, blokátor myostatínu, zvyšovač folistatinu, zvyšovač napumpovania svalov-nitric oxide, výkonnosti a regenerácie.

59,99 €
39,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Dedicated Epi Bol 60 kapslí.Zvyšuje celkový anabolizmus a testosterón na maximum, extrémne silný zvyšovač objemu a rastu svalovej hmoty, zvyšovač folistatinu, blokátor myostatínu, zvyšovač napumpovania svalov-nitric oxide, výkonnosti a regenerácie! 

Dedicated Epi Bol je nehormonálny anabolický stoh, ktorý zlepšuje proces budovania svalov a umožňuje vám prelomiť vaše genetické bariéry.

Dedicated Epi Bol je hromada patentovaných účinných látok, ktoré sú ideálne na to, aby vám pomohli rásť svalovú hmotu. V tomto produkte nájdete ProEpicate™, Quercefit® a BioPerine®, tri silné rastlinné látky, ktoré preukázateľne zvyšujú váš metabolizmus a umožňujú vám rýchlo zvýšiť svalovú hmotu. Produkt je veľmi silnou kombináciou účinných látok, ktoré vám umožňujú prelomiť stagnáciu a prejsť na ďalšiu úroveň s vašimi výsledkami!

Účinky dedikovaného Epi Bol:

  • Stimuluje anabolizmus,
  • Buduje svaly,
  • 500 mg ProEpicate!
  • Znižuje ukladanie tukov,
  • Podporuje citlivosť na inzulín,
  • Zvyšuje ukladanie glykogénu,
  • Urýchľuje regeneráciu,
  • Má silný antioxidačný účinok,
  • Chráni pred katabolizmom,
  • Dáva vám silu.

Komu odporúčame Dedicated Epi Bol?
Tento doplnok je ideálny pre ľudí, ktorí hľadajú o niečo lepší kop ako kreatín. Samozrejme ho môžete kombinovať s kreatínom, aby ste maximalizovali účinky. Tento produkt je určený pre čisto prírodných cvičencov, ktorí chcú získať veľmi dobrú svalovú hmotu. Doplnok neobsahuje zakázané látky, neovplyvňuje hormonálnu rovnováhu, neblokuje. Je to úplne bezpečná možnosť so silným anabolickým účinkom. Doplnok silne stimuluje syntézu svalových bielkovín, zahusťuje svalové vlákna a poskytuje veľmi dobré zisky.

Zloženie:
1 porcia, 2 kapsuly - 1194 mg
čokoládový extrakt ProEpicate™ (98% epikatechín) - 500 mg - je patentovaná forma epikatechínu, ktorú vyrába spoločnosť SYNMR BIOTECHNOLOGY (SHANGHAI) LIMITED. Je to látka obsahujúca hlavne biologicky silný flavón so silnými zdraviu prospešnými vlastnosťami, ale tiež podporujúca cvičebnú kapacitu tela. Epikatechín vykazuje silné vlastnosti v štyroch oblastiach. Podporuje svalovú silu a budovanie hmoty. Zlepšuje svalovú vytrvalosť. Zvyšuje citlivosť na inzulín. Zlepšuje činnosť srdca a mozgu. Účinnosť epikatechínu sa zvyšuje s dávkou. Už 200 mg účinnej látky má silný anabolický účinok, ktorý podporuje rast svalovej hmoty a sily.

Quercefit® (Quercetin Fosfolipid) - 300 mg - je patentovaný kvercetín zo Sophora japonica L. Kvercetín má silné účinky podporujúce zdravie. Silne inhibuje aktivitu histamínu, čo účinne podporuje kardiovaskulárny systém. Doplnok má v doplnku ďalšiu veľmi dôležitú úlohu. Pridaním Quercefitu® sa predĺžila doba absorpcie ProEpicate™, čo zaručuje ešte lepšie účinky suplementácie. Výskum ukazuje, že Quercefit® zvyšuje polčas epikatechínu o 200%. Je dôležité spomenúť, že vzorec Quercefit® je tiež doplnený fytozómom, ktorý zvyšuje jeho absorpciu™ 20-krát.

AstraGin® (Astragulus Membranaceus & Panax Notoginseng Root) - 50 mg - Účelom patentovaného vzorca je predovšetkým zvýšiť absorpciu epikatechínu. Epikatechín je veľmi silná aktívna zložka, ale jeho absorpcia je obmedzená. Použitím AstraGinu® sa dosiahne oveľa lepšia biologická dostupnosť, ktorá účinne zvyšuje anabolický účinok epikatechínu. Okrem toho sa tiež ukázalo, že AstraGin® podporuje citlivosť na inzulín, čo účinne pomáha budovať svalovú hmotu.

BioPerine® (extrakt Piper Nigrum) - 20 mg - podobne ako AstraGin®, táto zložka je určená na maximalizáciu absorpcie epikatechínu. Zvyčajne v doplnkoch výživy nájdete okolo 5 mg účinnej látky. EpiBol používa až 20 mg patentovaného BioPerine® na maximalizáciu absorpcie ProEpicate™.

Odporúčané dávkovanie: V dňoch tréningu užite 2 kapsuly 30 minút pred tréningom. V dňoch mimo tréningu užite 1 kapsulu s raňajkami, 1 kapsulu popoludní.

Epicatechine je flavonoid, ktorý sa nachádza v kakaových semenách a v zelenom čaji. Zdravotné účinky epicatechinu sú známe už niekoľko sto rokov, no nedávne výskumy ukázali, že tento flavonoid môže byť prospešný pre liečbu úbytku svalovej hmoty. Prečo je to tak? Epicatechine pôsobí ako inhibítor myostatínu. V stručnosti povedané, myostatín predstavuje gén v ľudskom tele, ktorý diktuje, koľko svalov máme. V minulosti sa genetickým výskumníkom podarilo vynájsť blokátory myostatínu a to bol zásadný prielom v genetickom dopingu. Pokiaľ je myostatínu v organizme málo, máme viac svalov a naopak. Jeho blokovanie je teda na mieste. Okrem priameho vplyvu na nárast svalovej hmoty má epicatechine ďalšie významné vlastnosti pre zdravie: zníženie rizika vzniku kardiovaskulárnych problémov, zvýšenie záťažovej kapacity, zvýšená angiogenéza (tvorba krvných ciev).Optimálna denná dávka predstavuje 300 – 600 mg Epicatechinu. Môžete ho užívať neobmedzene počas celého roka. Epicatechine je látka, ktorá podľa vedcov môže konkurovať aj penicilínu. Podľa najnovších výskumov je pre ľudský organizmus tak dôležitý, že by mal byť zaradený medzi vitamíny.

Dávkovanie:  2 kapsle 30-45 min pred tréningom,v netréningový deň 1 kapsla ráno a 1 kapsla po obede. 

Nový produkt
6 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

MyoBlox Rubix 137g MyoBlox Rubix 137g
  • Iba online
  • -20,00 €

MyoBlox Rubix 137g

Cena 29,99 € Bežná cena 49,99 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward