• Iba online
  • -30,00 €

Hi-Tech Pharmaceuticals Turkesterone 650 60 tabliet

Hi-Tech Pharmaceuticals Turkesterone 650 60 tabliet.Hi-Tech Pharmaceuticals Turkesterone 650 je doplnok podporujúci budovanie svalovej hmoty. Vysoký obsah turkesterónu, látky so silným anabolickým účinkom. Urýchľuje syntézu bielkovín, inhibuje katabolizmus, podporuje regeneráciu.
89,00 €
59,00 € Ušetríte 30,00 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Hi-Tech Pharmaceuticals Turkesterone 650 60 tabliet.Hi-Tech Pharmaceuticals Turkesterone 650 je doplnok, ktorý je zdrojom závodu Uzbekistan Ajuga Turkestanica, ktorý je bohatý na látky nazývané ekdysteroidy. Obsahuje vysoko koncentrovaný vzorec s 10% turkesterónom, aktívnou zlúčeninou so silnými anabolickými vlastnosťami. V štúdiách s účinnou látkou sa ukázalo, že Turkesterón je účinný pri zvyšovaní syntézy svalových bielkovín, čo vám umožní vybudovať väčšie svaly v kratšom čase. A čo viac, účinok obmedzenia svalového katabolizmu a podpory fyzickej námahy nám umožňuje vykonávať dlhšie a tvrdšie tréningy bez rizika straty svalovej hmoty. Turkesterón je veľkou pomocou vo vašom masovom cykle, čo vám dáva niekoľko libier čistej svalovej hmoty. Bude tiež dobre fungovať počas redukcie, chrániť svaly pred katabolizmom a udržiavať svalovú silu. Budete môcť trénovať oveľa tvrdšie a vaša postava bude prezentovať vynikajúce svaly.

Ako funguje Hi-Tech Pharmaceuticals Turkesterone 650:

  • zvýšenie štíhlej telesnej hmotnosti,
  • Inhibícia svalového katabolizmu,
  • zvýšenie svalovej sily a vytrvalosti,
  • zvýšená syntéza bielkovín,
  • vysoký obsah ekdysteroidov,
  • Najsilnejší prírodný liek na budovanie svalovej hmoty.

Pre koho sa odporúča Hi-Tech Pharmaceuticals Turkesterone 650?
Doplnok je určený pre všetkých ľudí, ktorí chcú zvýšiť svalovú hmotu. Produkt môžu používať aj ženy, pretože neobsahuje androgény. Turkesterón je doplnok prírodného pôvodu, nachádza sa v rastlinách, je úplne bezpečný a neovplyvňuje blokádu hormónov v našom tele. Jeho použitie nevyžaduje PCT. Chcete zvýšiť anabolizmus prirodzeným spôsobom? Turkesterón vám to umožňuje. Zvýšenie syntézy bielkovín sa premieta do rýchlej rekonštrukcie poškodených svalových vlákien, urýchľuje regeneráciu a umožňuje rýchlejšie budovanie svalov. Turkesterón vám tiež umožní trénovať tvrdšie. Jeho pôsobenie zvyšuje svalovú vytrvalosť, takže môžete trénovať dlhšie a intenzívnejšie.

Turkesterón 650 sa osvedčí aj počas redukcie telesného tuku Anabolický účinok vám umožňuje získať suchú svalovú hmotu. Počas redukcie bude vaša silueta detailnejšia, opticky väčšia a plnšia! Okrem toho má turkesterón antikatabolický účinok. Počas redukcie sme vystavení strate svalov. Doplnok dokonale chráni svalové bielkoviny a je menej pravdepodobné, že stratíte svoje ťažko zarobené svaly.

S čím kombinovať?
Keďže doplnok je založený na prírodných rastlinných extraktoch, môže byť kombinovaný s prakticky akýmkoľvek iným anabolickým.

Zloženie:
1 porcia, 1 tableta:
Uzbekistan Ajuga Turkestanica - 650 mg - štandardizované na 10% turkesterón a 50% ekdysteroid. Ekdysteroidy majú podobný účinok ako testosterón v ľudskom tele. Nie sú to však zlúčeniny zo skupiny posilňovačov testosterónu, nespôsobujú jeho rast v tele. Ich mechanizmus účinku je viac založený na stimulácii fyziologických procesov v takom smere, že naše telo iniciuje anabolické reakcie. Naše telo začína budovať svalovú hmotu, akoby prijímalo testosterón. Turkesterón vykazuje najsilnejšie vlastnosti v tomto smere, a preto ho dychtivo používajú ľudia, ktorí trénujú.

Stojí za zmienku, že zloženie okrem účinnej látky obsahuje prísadu Cyklozóm Delivery. Je to vzorec vytvorený spoločnosťou Hi-Tech, ktorý zvyšuje biologickú dostupnosť a absorpciu zložiek doplnku. Vďaka tejto prísade je Turkesterón obsiahnutý vo výrobku spoločnosti ešte výkonnejší ako konkurenčné výrobky.

Dávkovanie: 1 tableta 2 krát denne s jedlom.

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Naughty Boy Menace 420g Naughty Boy Menace 420g
  • Iba online
  • -30,00 €

Naughty Boy Menace 420g

Cena 34,00 € Bežná cena 64,00 € -30,00 €
Iron Legion XI-KT 30ml Iron Legion XI-KT 30ml
  • Iba online
  • -20,00 €

Iron Legion XI-KT 30ml

Cena 79,99 € Bežná cena 99,99 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward