Nutrex Anabol Hardcore 60 kapslí

Nutrex Anabol Hardcore 60 kapslí.Je nový doplnok odporúčaný pre športovcov, ktorí sa snažia budovať husté svaly s neuveriteľnou tvrdosťou. Prípravok podporuje syntézu svalových bielkovín. Má adaptogénny účinok, ktorý podporuje anabolické účinky tréningu.Rýchlo sa vstrebávajúce kvapalné kapsuly poskytujú výsledky v krátkom čase. V kombinácii s intenzívnym silovým tréningom Anabol Hardcore zvyšuje budovanie svalov a podporuje rýchlejšiu regeneráciu. Počas používania odporúčame konzumovať viac bielkovín, čo sa určite premietne do lepších výsledkov. Produkt je vyrobený z rýchlo sa vstrebávajúcich zeleninových kapsúl vhodných pre vegetariánov.
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Nutrex Anabol Hardcore 60 kapslí.Anabol Hardcore Nutrex je nový doplnok odporúčaný pre športovcov, ktorí sa snažia budovať husté svaly s neuveriteľnou tvrdosťou. Prípravok podporuje syntézu svalových bielkovín. Má adaptogénny účinok, ktorý podporuje anabolické účinky tréningu.

Rýchlo sa vstrebávajúce kvapalné kapsuly poskytujú výsledky v krátkom čase. V kombinácii s intenzívnym silovým tréningom Anabol Hardcore zvyšuje budovanie svalov a podporuje rýchlejšiu regeneráciu. Počas používania odporúčame konzumovať viac bielkovín, čo sa určite premietne do lepších výsledkov. Produkt je vyrobený z rýchlo sa vstrebávajúcich zeleninových kapsúl vhodných pre vegetariánov.

6-Keto-Diosgenin je prirodzene sa vyskytujúci saponín, ktorý je vysoko anabolický bez akýchkoľvek androgénnych vlastností. Zložka zvyšuje retenciu dusíka, čo sa premieta do väčšieho množstva bielkovín vo svaloch. Štúdie ukazujú, že 6-Keto-Diosgenin podporuje prírastok hmotnosti.

Zvýšená syntéza bielkovín o 200%

Ideálne pre kulturistov, vzpieračov a športovcov, ktorí potrebujú extra pridanú silu. Pomáha budovať svaly a skracuje čas zotavenia.

Kvalitný, výkonný ANABOLICKÝ AKTIVÁTOR podporuje stavbu tenkých, hustých a kvalitných svalov.

V kombinácii s intenzívnym silovým tréningom pomáhajú vlastnosti Hardcore Anabol signalizovať telu zvýšenie syntézy svalových bielkovín. Podporuje ideálne anabolické prostredie pre rast a vývoj svalov. Na zabezpečenie najlepších výsledkov je najlepšie užívať doplnok v cykloch po 12 týždňoch, 4 týždne voľna. Doplnok sa odporúča ľuďom, ktorí chcú prirodzene zvýšiť množstvo voľného testosterónu a zabezpečiť správny transport živín pre rozvoj svalovej hmoty.

Hardcore Anabol Dávkovanie:

1 kapsula ráno a 1 kapsula večer.

Nutrex Research
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward