• Iba online
  • -40,00 €

Concealed Labs Mass 900 60 kapslí

Concealed Labs Mass 900 60 kapslí,hardcore TST,HGH booster, selektívny modulátor androgénnych receptorov stack.Extrémne silný hardcore stack doplnok! Objem, sila, maximálny anabolizmus.MASS 900 je najsilnejší anabolický prípravok na trhu, ktorý maximalizuje vývoj svalovej hmoty. Obsahuje až šesť zložiek, ktoré urýchľujú syntézu proteínov, čo vedie k výraznejšej svalovosti. Kombinácia: Turkesterone,Ecdysterone,Laxosterón,ARIMISTANE, Rad-140, Ligand, MK-2866,MK-677,Anamorelin,Biokomplexný podporný systém.
125,00 €
85,00 € Ušetríte 40,00 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Concealed Labs Mass 900 60 caps je výkonný SARM stack obsahujúci kombináciu prírodných anabolických zlúčenín, posilňovačov testosterónu a SARM. Najsilnejší vzorec na trhu silných doplnkov. Produkt je zameraný na maximalizáciu anabolizmu. Umožní vám získať niekoľko kilogramov čistej svalovej hmoty, ktorá úplne zmení vašu siluetu. Prekvapte svojich priateľov a ukážte im bezchybnú formu!

Concealed Labs Mass 900 je:

  • Posilňovač testosterónu,
  • inhibítor aromatázy,
  • Zvyšuje anabolizmus,
  • Obsahuje 5 rôznych SARM,
  • Obrovské prírastky svalovej hmoty.

Zloženie Concealed Labs Mass 900:

Andro Super steroly:

Turkesterón (extrakt z Ajuga Turkestanica 10%) - 900 mg - má množstvo vlastností, ktoré môžu ovplyvniť zdravie a športový výkon: Podpora rastu svalov - Turkesterón môže stimulovať syntézu svalových bielkovín, čo vedie k zvýšeniu svalovej hmoty. V dôsledku toho môže byť užitočný pre tých, ktorí sa zaoberajú silovými športmi, ako je kulturistika a vzpieranie. Zlepšený fyzický výkon - Turcesterón môže mať vplyv na urýchlenie regenerácie svalov po cvičení, čo môže prispieť k zvýšeniu vytrvalosti a zlepšeniu športového výkonu.

Ecdysterone (20-Hydroxyecdysone) - 300 mg - je prírodný ecdysteroid nachádzajúci sa v určitých rastlinách, ako je Rhaponticum carthamoides (maral root) a Cyanotis vaga. Ecdysterone sa používa ako doplnok výživy kvôli jeho potenciálnym prínosom pre zdravie a športový výkon. Ecdysterón môže mať za následok zvýšenie syntézy svalových bielkovín, čo vedie k zvýšeniu svalovej hmoty. To je obzvlášť výhodné pre tých, ktorí sa zúčastňujú silových športov, ako je kulturistika a vzpieranie.

Laxosterón (5a-hydroxylaxogenín) - 150 mg - je chemická látka patriaca do skupiny brassinosteroidov, ktorá sa prirodzene vyskytuje v určitých rastlinách, ako je smilax (druh viniča z čeľade Smilacaceae). Laxosterón sa používa ako doplnok výživy pre svoje anabolické účinky. Pomáha zvyšovať citlivosť na inzulín, čo sa premieta do lepšieho budovania svalovej hmoty.

Testovacie zosilňovacie činidlá:

Extrakt zo žihľavy dvojdomá (3,4-divanillyltetrahydrofuran 95%) - 300 mg - je doplnok výživy získaný z listov a koreňov tejto rastliny. Žihľava je známa svojimi mnohými zdravotnými výhodami, ktoré sú spôsobené množstvom vitamínov, minerálov a bioaktívnych zlúčenín prítomných v tejto rastline. Žihľava má účinky znižujúce estrogén, ktoré sa prejavujú zvýšením testosterónu.

Horny Goat Weed (extrakt Epimedium 70% Icariins) - 150 mg - má niekoľko vlastností, ktoré môžu ovplyvniť zdravie a zlepšiť sexuálne funkcie: Zlepšená sexuálna funkcia - Hlavnou účinnou zložkou buriny Horny Goat Weed je ikariín, ktorý môže zlepšiť prietok krvi a zvýšiť produkciu oxidu dusnatého. Táto akcia môže prispieť k lepšej erekcii a zvýšeniu libida u mužov. Okrem toho môže Horny Goat Weed pomôcť zmierniť príznaky erektilnej dysfunkcie a zlepšiť sexuálne funkcie u žien. Podpora nervového systému - Horny Goat Weed môže vďaka svojim neuroprotektívnym vlastnostiam zlepšiť kognitívne funkcie, ako je pamäť a koncentrácia.

Arimistane (Androst-3,5-Dien-7,17-Dione) - 75 mg - pôsobí ako inhibítor aromatázy. Aromatáza je enzým zodpovedný za premenu testosterónu na estrogén. Arimistane môže pomôcť znížiť hladinu estrogénu, čo môže byť prospešné pre mužov s vysokou hladinou hormónu. Zníženie hladiny estrogénu môže viesť k zvýšeniu svalovej hmoty, zníženiu telesného tuku a zlepšeniu celkovej zloženia tela.

Selektívne receptory androgénnych modulátorov:

(MK-2866) - 37,5 mg -  má niekoľko vlastností, ktoré môžu ovplyvniť zdravie a športový výkon: Zvýšená svalová hmota - môže ovplyvniť zvýšenie syntézy svalových bielkovín, čo vedie k zvýšeniu svalovej hmoty. To je prospešné pre tých, ktorí sa zaoberajú silovými športmi, ako je kulturistika a vzpieranie. Zlepšite fyzickú výkonnosť - môže pomôcť urýchliť regeneráciu svalov po cvičení, čo môže zvýšiť vytrvalosť a zlepšiť športový výkon. Znížte telesný tuk - môže ovplyvniť redukciu tukov zvýšením spaľovania tukov a zrýchlením metabolizmu.

Testolón (RAD-140) - 30 mg - tiež známy ako RAD-140, je selektívny modulátor androgénneho receptora (SARM), ktorý funguje väzbou na androgénne receptory v tele. SARM, ako je Testolone, sa používajú ako doplnky výživy pre ich potenciálne prínosy pre zdravie a športový výkon, najmä pri budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní fyzickej výkonnosti.

Ligand- 15 mg - patrí do skupiny SARM a vykazuje silné anabolické účinky. Ligandrol umožňuje výrazné zvýšenie syntézy svalových bielkovín, čo sa priamo premieta do budovania svalovej hmoty. Pôsobí dosť silno a prináša značné masové zisky.

Anamorelín (ONO-7643) - 3 mg - je liek určený na stimuláciu sekrécie rastového hormónu (GH) a inzulínu podobného rastového faktora 1 (IGF-1). Anamorelín pôsobí ako agonista grelínových receptorov, čo vedie k zvýšenej chuti do jedla, stimulácii rastu svalovej hmoty a zlepšeniu fyzickej výkonnosti. Akcia je podobná MK-677.

Ibutamoren (MK-677) - 3 mg - má niekoľko vlastností, ktoré môžu ovplyvniť zdravie a športový výkon: Zvýšená svalová hmota - Ibutamoren môže ovplyvniť zvýšenú syntézu svalových bielkovín, čo vedie k zvýšeniu svalovej hmoty. To je prospešné pre tých, ktorí sa zaoberajú silovými športmi, ako je kulturistika a vzpieranie. Zlepšite fyzickú výkonnosť - Ibutamoren môže pomôcť urýchliť regeneráciu svalov po cvičení, čo môže zvýšiť vytrvalosť a zlepšiť športový výkon. Zvýšte chuť do jedla - Ibutamoren môže viesť k zvýšeniu chuti do jedla, čo je prospešné pre ľudí, ktorí majú ťažkosti s udržaním primeranej telesnej hmotnosti alebo chcú zvýšiť svoju svalovú hmotu.

Biologická dostupnosť Vita Boost:

Extrakt z hroznových jadier 95% - 45 mg - je doplnok výživy získaný z hroznových semien, bohatý na oligomérne proantokyanidíny (OPC), ktoré sú zlúčeninou zo skupiny flavonoidov so silnými antioxidačnými vlastnosťami. Extrakt z hroznových jadierok je cenený pre svoje potenciálne prínosy pre zdravie, ako je podpora kardiovaskulárneho systému, zlepšenie pružnosti krvných ciev, ochrana buniek pred oxidačným stresom a podpora regenerácie tela.

Vitamín E TPGS - 45 mg - je vodný roztok vitamínu E, ktorý je jednou z najúčinnejších a najpoužívanejších foriem tejto dôležitej zložky pre ľudské zdravie. Vitamín E je silný antioxidant, ktorý chráni bunky pred poškodením voľnými radikálmi a hrá dôležitú úlohu v mnohých metabolických procesoch.

Naringenín - 15 mg - chemická zlúčenina z flavonoidovej skupiny, ktorá sa nachádza hlavne v citrusových plodoch, ako sú grapefruity a pomaranče. Flavonoidy sú zlúčeniny s antioxidačnými, protizápalovými a protirakovinovými vlastnosťami. Naringenín získal popularitu ako doplnok stravy kvôli jeho potenciálnym výhodám pri podpore absorpcie aktívnych zlúčenín.

Piperín 95% - 15 mg - jeho hlavný účinok umožňuje lepšie využitie látok obsiahnutých v doplnku.

Vitamín B12 (ako kyanokobalamín) - 1500 mcg - Vitamín B12 sa podieľa na produkcii červených krviniek, ktoré transportujú kyslík do buniek tela. Nedostatok vitamínu B12 môže viesť k megaloblastickej anémii, charakterizovanej zníženým počtom červených krviniek a zhoršenou funkciou krvných buniek.

Vitamín D3 (ako cholekalciferol) 10 000 IU - 750 mcg - Vitamín D3 pomáha vstrebávať vápnik z tráviaceho traktu, ktorý je nevyhnutný pre zdravie kostí. Nedostatok vitamínu D3 môže viesť k oslabeniu kostí a u detí k krivici. Vitamín D3 hrá dôležitú úlohu pri správnom fungovaní imunitného systému, pomáha chrániť telo pred infekciami a chorobami.

Dávkovanie Concealed Labs Mass 900:

1 porcia, 2 kapsuly denne.

Concealed Labs
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Golden Pharma CARAT 300g Golden Pharma CARAT 300g
  • Iba online
  • -20,00 €

Golden Pharma CARAT 300g

Cena 39,99 € Bežná cena 59,99 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward