• Iba online
  • -20,00 €

Toxic Pharma Bio-Stenobol 700 60 kapslí

Toxic Pharma Bio-Stenobol 700 60 kapslí,hardcore natural TST,HGH booster, selektívny modulátor androgénnych receptorov stack.Extrémne silný hardcore stack doplnok! Objem, sila, maximálny anabolizmus.Bio-Stenobol 700 je najsilnejší anabolický prípravok na trhu, ktorý maximalizuje vývoj svalovej hmoty. Obsahuje až šesť zložiek, ktoré urýchľujú syntézu proteínov, čo vedie k výraznejšej svalovosti. Kombinácia: Turkesterone,Ecdysterone,Laxosterón,ARIMISTANE, Rad-140, Ligand, MK-2866,MK-677,Anamorelin,Biokomplexný podporný systém.
99,99 €
79,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Toxic Pharma Bio-Stenobol 700 60 caps je výkonný SARM stack obsahujúci kombináciu prírodných anabolických zlúčenín, posilňovačov testosterónu a SARM. Najsilnejší vzorec na trhu silných doplnkov. Produkt je zameraný na maximalizáciu anabolizmu. Umožní vám získať niekoľko kilogramov čistej svalovej hmoty, ktorá úplne zmení vašu siluetu. Prekvapte svojich priateľov a ukážte im bezchybnú formu!

Toxic Pharma Bio-Stenobol 700 je:

  • Posilňovač testosterónu,
  • inhibítor aromatázy,
  • Zvyšuje anabolizmus,
  • Obsahuje 5 rôznych SARM,
  • Obrovské prírastky svalovej hmoty.

Zloženie Toxic Pharma Bio-Stenobol 700:

Andro Super steroly:

Turkesterón (extrakt z Ajuga Turkestanica 10%) - 750 mg - má množstvo vlastností, ktoré môžu ovplyvniť zdravie a športový výkon: Podpora rastu svalov - Turkesterón môže stimulovať syntézu svalových bielkovín, čo vedie k zvýšeniu svalovej hmoty. V dôsledku toho môže byť užitočný pre tých, ktorí sa zaoberajú silovými športmi, ako je kulturistika a vzpieranie. Zlepšený fyzický výkon - Turcesterón môže mať vplyv na urýchlenie regenerácie svalov po cvičení, čo môže prispieť k zvýšeniu vytrvalosti a zlepšeniu športového výkonu.

Ecdysterone (20-Hydroxyecdysone) - 300 mg - je prírodný ecdysteroid nachádzajúci sa v určitých rastlinách, ako je Rhaponticum carthamoides (maral root) a Cyanotis vaga. Ecdysterone sa používa ako doplnok výživy kvôli jeho potenciálnym prínosom pre zdravie a športový výkon. Ecdysterón môže mať za následok zvýšenie syntézy svalových bielkovín, čo vedie k zvýšeniu svalovej hmoty. To je obzvlášť výhodné pre tých, ktorí sa zúčastňujú silových športov, ako je kulturistika a vzpieranie.

Laxosterón (5a-hydroxylaxogenín) - 150 mg - je chemická látka patriaca do skupiny brassinosteroidov, ktorá sa prirodzene vyskytuje v určitých rastlinách, ako je smilax (druh viniča z čeľade Smilacaceae). Laxosterón sa používa ako doplnok výživy pre svoje anabolické účinky. Pomáha zvyšovať citlivosť na inzulín, čo sa premieta do lepšieho budovania svalovej hmoty.

Testovacie zosilňovacie činidlá:

Extrakt zo žihľavy dvojdomá (3,4-divanillyltetrahydrofuran 95%) - 300 mg - je doplnok výživy získaný z listov a koreňov tejto rastliny. Žihľava je známa svojimi mnohými zdravotnými výhodami, ktoré sú spôsobené množstvom vitamínov, minerálov a bioaktívnych zlúčenín prítomných v tejto rastline. Žihľava má účinky znižujúce estrogén, ktoré sa prejavujú zvýšením testosterónu.

Horny Goat Weed (extrakt Epimedium 70% Icariins) - 150 mg - má niekoľko vlastností, ktoré môžu ovplyvniť zdravie a zlepšiť sexuálne funkcie: Zlepšená sexuálna funkcia - Hlavnou účinnou zložkou buriny Horny Goat Weed je ikariín, ktorý môže zlepšiť prietok krvi a zvýšiť produkciu oxidu dusnatého. Táto akcia môže prispieť k lepšej erekcii a zvýšeniu libida u mužov. Okrem toho môže Horny Goat Weed pomôcť zmierniť príznaky erektilnej dysfunkcie a zlepšiť sexuálne funkcie u žien. Podpora nervového systému - Horny Goat Weed môže vďaka svojim neuroprotektívnym vlastnostiam zlepšiť kognitívne funkcie, ako je pamäť a koncentrácia.

Arimistane (Androst-3,5-Dien-7,17-Dione) - 75 mg - pôsobí ako inhibítor aromatázy. Aromatáza je enzým zodpovedný za premenu testosterónu na estrogén. Arimistane môže pomôcť znížiť hladinu estrogénu, čo môže byť prospešné pre mužov s vysokou hladinou hormónu. Zníženie hladiny estrogénu môže viesť k zvýšeniu svalovej hmoty, zníženiu telesného tuku a zlepšeniu celkovej zloženia tela.

Selektívne receptory androgénnych modulátorov:

(MK-2866) - 37,5 mg - má niekoľko vlastností, ktoré môžu ovplyvniť zdravie a športový výkon: Zvýšená svalová hmota - môže ovplyvniť zvýšenie syntézy svalových bielkovín, čo vedie k zvýšeniu svalovej hmoty. To je prospešné pre tých, ktorí sa zaoberajú silovými športmi, ako je kulturistika a vzpieranie. Zlepšite fyzickú výkonnosť - môže pomôcť urýchliť regeneráciu svalov po cvičení, čo môže zvýšiť vytrvalosť a zlepšiť športový výkon. Znížte telesný tuk - môže ovplyvniť redukciu tukov zvýšením spaľovania tukov a zrýchlením metabolizmu.

Testolón (RAD-140) - 30 mg - tiež známy ako RAD-140, je selektívny modulátor androgénneho receptora (SARM), ktorý funguje väzbou na androgénne receptory v tele. SARM, ako je Testolone, sa používajú ako doplnky výživy pre ich potenciálne prínosy pre zdravie a športový výkon, najmä pri budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní fyzickej výkonnosti.

Ligand - 15 mg - patrí do skupiny SARM a vykazuje silné anabolické účinky. Ligandrol umožňuje výrazné zvýšenie syntézy svalových bielkovín, čo sa priamo premieta do budovania svalovej hmoty. Pôsobí dosť silno a prináša značné masové zisky.

Anamorelín (ONO-7643) - 3 mg - je liek určený na stimuláciu sekrécie rastového hormónu (GH) a inzulínu podobného rastového faktora 1 (IGF-1). Anamorelín pôsobí ako agonista grelínových receptorov, čo vedie k zvýšenej chuti do jedla, stimulácii rastu svalovej hmoty a zlepšeniu fyzickej výkonnosti. Akcia je podobná MK-677.

Ibutamoren (MK-677) - 3 mg - má niekoľko vlastností, ktoré môžu ovplyvniť zdravie a športový výkon: Zvýšená svalová hmota - Ibutamoren môže ovplyvniť zvýšenú syntézu svalových bielkovín, čo vedie k zvýšeniu svalovej hmoty. To je prospešné pre tých, ktorí sa zaoberajú silovými športmi, ako je kulturistika a vzpieranie. Zlepšite fyzickú výkonnosť - Ibutamoren môže pomôcť urýchliť regeneráciu svalov po cvičení, čo môže zvýšiť vytrvalosť a zlepšiť športový výkon. Zvýšte chuť do jedla - Ibutamoren môže viesť k zvýšeniu chuti do jedla, čo je prospešné pre ľudí, ktorí majú ťažkosti s udržaním primeranej telesnej hmotnosti alebo chcú zvýšiť svoju svalovú hmotu.

Biologická dostupnosť Vita Boost:

Extrakt z hroznových jadier 95% - 45 mg - je doplnok výživy získaný z hroznových semien, bohatý na oligomérne proantokyanidíny (OPC), ktoré sú zlúčeninou zo skupiny flavonoidov so silnými antioxidačnými vlastnosťami. Extrakt z hroznových jadierok je cenený pre svoje potenciálne prínosy pre zdravie, ako je podpora kardiovaskulárneho systému, zlepšenie pružnosti krvných ciev, ochrana buniek pred oxidačným stresom a podpora regenerácie tela.

Vitamín E TPGS - 45 mg - je vodný roztok vitamínu E, ktorý je jednou z najúčinnejších a najpoužívanejších foriem tejto dôležitej zložky pre ľudské zdravie. Vitamín E je silný antioxidant, ktorý chráni bunky pred poškodením voľnými radikálmi a hrá dôležitú úlohu v mnohých metabolických procesoch.

Naringenín - 15 mg - chemická zlúčenina z flavonoidovej skupiny, ktorá sa nachádza hlavne v citrusových plodoch, ako sú grapefruity a pomaranče. Flavonoidy sú zlúčeniny s antioxidačnými, protizápalovými a protirakovinovými vlastnosťami. Naringenín získal popularitu ako doplnok stravy kvôli jeho potenciálnym výhodám pri podpore absorpcie aktívnych zlúčenín.

Piperín 95% - 15 mg - jeho hlavný účinok umožňuje lepšie využitie látok obsiahnutých v doplnku.

Vitamín B12 (ako kyanokobalamín) - 1500 mcg - Vitamín B12 sa podieľa na produkcii červených krviniek, ktoré transportujú kyslík do buniek tela. Nedostatok vitamínu B12 môže viesť k megaloblastickej anémii, charakterizovanej zníženým počtom červených krviniek a zhoršenou funkciou krvných buniek.

Vitamín D3 (ako cholekalciferol) 10 000 IU - 750 mcg - Vitamín D3 pomáha vstrebávať vápnik z tráviaceho traktu, ktorý je nevyhnutný pre zdravie kostí. Nedostatok vitamínu D3 môže viesť k oslabeniu kostí a u detí k krivici. Vitamín D3 hrá dôležitú úlohu pri správnom fungovaní imunitného systému, pomáha chrániť telo pred infekciami a chorobami.

Dávkovanie Toxic Pharma Bio-Stenobol 700 60 caps:

1 porcia, 2 kapsuly denne.

Toxic Pharma
Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

USP Labs Jack3d 250g USP Labs Jack3d 250g
  • Iba online
  • -20,00 €

USP Labs Jack3d 250g

Cena 40,00 € Bežná cena 60,00 € -20,00 €
Weider Rush Pump 375g Weider Rush Pump 375g
  • Iba online
  • -10,00 €

Weider Rush Pump 375g

Cena 29,99 € Bežná cena 39,99 € -10,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward