DNM Nutra Crossfire PCT Ultimate Post Cycle Support 240 tabliet

DNM Nutra Crossfire PCT Ultimate Post Cycle Support 240 tabliet,TST,HGH booster
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

DNM Nutra Crossfire PCT Ultimate Post Cycle Support 240 tabliet.DNM Crossfire PCT Ultimate Post Cycle Support je jedným z najlepších produktov postcyklickej terapie na trhu. Doplnok reguluje prirodzenú hormonálnu rovnováhu tela. Za svoje jedinečné vlastnosti vďačí vybraným a silným zložkám, medzi ktoré patria okrem iného: Arimistan - inhibítor aromatázy.

Obsahuje iba osvedčené zložky, ktoré boli vedecky testované na prirodzené zvýšenie produkcie testosterónu a zároveň zníženie hladiny stresového hormónu kortizolu a estrogénu. Vďaka správnej hormonálnej regulácii vytvára doplnok Crossfire PCT ideálne podmienky na zvýšenie a udržanie svalovej hmoty, rekompozície tela a zlepšenie libida.

Crossfire PCT Ultimate vzorec sa úspešne používa pre všetkých, ktorí sa starajú o udržanie svalovej hmoty, zvýšenie vytrvalosti a fyzickej sily. Vďaka použitiu doplnku vyvážite hladinu hormónov a vaša postava nadobudne atletický vzhľad.

Arimistan - je veľmi silný inhibítor aromatázy (AI), ktorý pracuje prostredníctvom mnohých rôznych mechanizmov, aby priviedol naše telo do anabolického stavu. Znižuje hladinu kortizolu a estrogénu a zároveň zvyšuje hladinu voľného testosterónu. Používatelia používajúci túto zlúčeninu si všimli výrazné zlepšenie libida a zlepšenie silových prírastkov v tréningu. Okrem toho, pri použití redukčnej diéty si môžete všimnúť zrýchlenú rýchlosť spaľovania tukov.

NMDA - jedná sa o kanály závislé od glutamátu s vysokou priepustnosťou. Vykonávajú rozhodujúce funkcie pre rozvoj centrálneho nervového systému (CNS), vytvárajú rytmus dýchania a pohybu. Sú tiež zodpovední za procesy, ktoré sú základom memorovania a učenia. Abnormálne hladiny expresie a zmenená funkcia NMDAr sa prejavujú pri mnohých neurologických ochoreniach. NMDAr dysfunkcia môže spôsobiť kognitívne poruchy a excitotoxicitu a následne neurodegeneráciu.

Horčík - je jedným z prvkov potrebných pre správne fungovanie ľudského tela. Najdôležitejšími účinkami horčíka sú účasť na syntéze bielkovín a DNA, teda základného nosiča informácií v našom tele. Okrem toho horčík zohráva kľúčovú úlohu v procese svalovej kontrakcie a relaxácie, ako aj neuromuskulárnej excitability. Horčík je tiež zodpovedný za správnu štruktúru kostí a zubov.

Zinok - je jedným z najdôležitejších minerálov pre vaše telo, pretože sa podieľa na mnohých metabolických procesoch (vrátane urýchlenia syntézy bielkovín v tele). Najdôležitejšou aktivitou tohto minerálu je však jeho vplyv na vhodnú hladinu testosterónu, ktorý, ako viete, je veľmi dôležitý pre maximálne a rýchle zisky.

Fadogia Agrestis - africký ker má pro-erekčné funkcie a zvyšuje libido. Zvýšenie hladiny testosterónu v sére ukazuje, že je to silný prostriedok, ktorý podporuje produkciu testosterónu a prispieva k posilneniu tréningovej vytrvalosti.

Bulbine Natalensis - prírodný doplnok stravy obsahujúci jedinečnú bylinu z Južnej Afriky, o ktorej výskum dokázal zvýšiť hladinu testosterónu až o 347% a navyše znížiť hladinu estrogénu o 35%. Bulbine Natalensis sa používa na zlepšenie sexuálnej výkonnosti a zmiernenie erektilnej dysfunkcie.

KSM 66 - vysoko kvalitný extrakt z koreňa Ashwagandha získaný v procese súlade so zásadami "zelenej chémie". Ako adaptogén má pozitívny vplyv na energetické riadenie tela. Prispieva k ochrane tkanív pred poškodením - pôsobí ako antioxidant a podporuje budovanie svalového tkaniva. Pomáha pri udržiavaní vitality, pohody a emocionálnej rovnováhy, ako aj v stavoch zníženej koncentrácie, vyčerpania, únavy a nervového napätia. Okrem toho podporuje procesy učenia, zapamätania si a udržiavania duševnej kondície v dobrom stave.

Long Jack - rastlinný extrakt vďaka stimulácii produkcie testosterónu a zníženiu hladiny kortizolu, podporuje tiež proces budovania svalovej hmoty. Vzhľadom na svoj rastlinný pôvod je extrakt bezpečný na použitie a nemá žiadne vedľajšie účinky. Okrem toho zlepšuje sexuálnu výkonnosť: Extrakt z koreňa Eurycoma Longjack má tiež vlastnosti, ktoré zlepšujú libido, zvyšujú sexuálnu výkonnosť a majú pozitívny vplyv na kvalitu spermií.

L-Dopa - obsahuje kľúčového prekurzora najdôležitejšieho neurotransmitera potrebného pre správne fungovanie našej mysle, ako aj najširší účinok potvrdený vedeckým výskumom. L-dopa je produkovaná tyrozín hydroxylázou, takže je to úplne prírodná aminokyselina. Okrem výrazného zvýšenia dopamínu sa L-dopa používa aj v medicíne, kde sa oceňujú najmä jeho vlastnosti, ktoré zvyšujú pamäť a koncentráciu, ako aj zlepšenie sexuálnych funkcií zvýšením libida a ovplyvnením silnejších sexuálnych pocitov.

Senovka grécka - bylina vykazujúca jasný stimulačný účinok na rast voľného testosterónu. Saponíny v senovke gréckej fungujú dvoma spôsobmi. Prvým je zvýšenie uvoľňovania CRH z hypotalamu, ktorý stimuluje hypofýzu k produkcii ACTH, čo zase zvyšuje produkciu androgénov v kôre nadobličiek. Druhým spôsobom je priamo sa pripojiť k rovnakým receptorom, na ktoré sa testosterón viaže a vyvíjať svoje anabolické androgénne účinky. Má pozitívny vplyv na celkovú hladinu androgénov. Senovka grécka stimuluje produkciu červených krviniek, zvyšuje vstrebávanie živín v tenkom čreve, zvyšuje retenciu dusíka v tele, stimuluje syntézu bielkovín, čím stimuluje myogenézu (vývoj svalového tkaniva), rast chrupavky, kostí a správne spojivového tkaniva.

Trans - Resveratrol - Resveratrol obsiahnutý v hrozne pôsobí ako antioxidant, zachytáva voľné radikály, ktoré poškodzujú zdravé bunky tela. Je to látka, ktorá znižuje vstrebávanie LDL cholesterolu v stenách krvných ciev, znižuje riziko srdcových ochorení a aterosklerózy. Inhibuje agregáciu krvných doštičiek a zabraňuje tvorbe nebezpečných krvných zrazenín. Je vnímaná ako látka, ktorá má vlastnosti proti obezite a môže mať tiež priaznivý účinok pri prevencii cukrovky. Okrem toho má schopnosť znižovať hladinu krvného tlaku, čo je dôležitý faktor pri prevencii civilizačných ochorení.

NAC - acetylovaná forma l-cysteínu, ktorá je zodpovedná za regeneráciu tela vylučovaním endogénneho glutatiónu. Okrem toho produkt podporuje regeneráciu a zlepšuje parametre cvičenia. Cysteín ovplyvňuje okrem iného zlepšenie antioxidačných funkcií tela, zvyšuje úroveň imunity, podporuje boj proti vírusom a infekciám, má antikatabolické vlastnosti, chráni svalovú hmotu.

Saw Palmetto - získava sa z plodov saw palmetto, vyznačuje sa vysokým obsahom mastných kyselín, ktoré majú schopnosť inhibovať aktivitu 5-alfa-reduktázy premieňajúcej testosterón na dihydrotestosterón. DHT sa vyznačuje oveľa vyšším adrenergným potenciálom, spôsobuje mnoho vedľajších účinkov charakteristických pre príliš vysoké hladiny androgénov. Okrem zníženia negatívnych účinkov dihydrostestosterónovej aktivity extrakt Saw Palmetto tiež pomáha udržiavať vysokú koncentráciu mužského pohlavného hormónu v krvi.

DIM - je hlavným produktom indol-3-karbinolu (I3C) a jeho aktívneho derivátu. Transformácia zlúčeniny prebieha v žalúdku v kyslom prostredí po konzumácii krížových rastlín, medzi ktoré patria: brokolica, karfiol a kapusta. Vykazuje podobný, ale silnejší účinok ako I3C, čo je zlúčenina testovaná vedcami s viacsmernými pro-zdravotnými, protirakovinovými a antiestrogénovými účinkami. Diindolylmetán sa používa na prevenciu zväčšenej prostaty. Výskum potvrdzuje jeho vlastnosti pri blokovaní pôsobenia estrogénu v tele.

CROSSFIRE PCT AKTÍVNE ZLOŽKY
Jedna porcia 8 tabliet
Počet porcií v balení 30
Balenie 240 tabliet 
Obsah v 1 porcii (8 tabliet):

Horčík 300mg
zinok 15mg
Fadogia Agrestis Extrakt 1200mg
Bulbine Natalensis 500mg
KSM 66 300 mg
Long Jack 100:1 300 mg
L-Dopa 200mg
Senovka grécka 200mg
Trans-Resveratrol 50% 200mg
N-Acetyl Cysteine 200mg
Saw Palmetto 160mg
DIM 150mg
Borónová citrát 100mg
Androsta-3,5-Diene-7,17-Dione 75mg
NMDA 50mg

Crossfire PCT Ultimate Post Cycle Podpora dávkovanie:

8 tabliet denne, dávka môže byť rozdelená po celý deň.

DNM Nutra
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward