• Iba online
  • -20,00 €

Hammer Labz Crea Max 280 g

Hammer Labz Crea Max 280 g.Je pokročilý kreatínový zásobník s anabolickými doplnkami podporujúcimi rast testosterónu. Veľmi silný anabolický účinok umožňuje rýchly rast suchej svalovej hmoty.Je nový pokročilý zásobník s až 4 formami najvýkonnejších kreatínov (Kreatín HCL, Kreatín Pyruvát, Kreatín glukonát, kreatín dusičnan) podporovaný bohatou zmesou zlúčenín zvyšujúcich hladinu anabolických hormónov. Crea Max je vynikajúci spôsob, ako zvýšiť svalovú hmotu a spustiť mnoho anabolických procesov, ktoré zvýšia rast svalovej hmoty. Doplnok má aktívne zlúčeniny, ako je DAA, kyselina arachidónová, senovka grécka, ktoré silne pôsobia ako posilňovač testosterónu a umožňujú vám dosiahnuť oveľa lepšie výsledky.
Príchute
49,00 €
29,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Hammer Labz Crea Max 280 g.Hammer Labz Crea Max 280 g je pokročilý kreatínový zásobník s anabolickými doplnkami podporujúcimi rast testosterónu. Veľmi silný anabolický účinok umožňuje rýchly rast suchej svalovej hmoty.Hammer Labz Crea Max 280 g je nový pokročilý zásobník od Hammer Labz s až 4 formami najvýkonnejších kreatínov (Kreatín HCL, Kreatín Pyruvát, Kreatín glukonát, kreatín dusičnan) podporovaný bohatou zmesou zlúčenín zvyšujúcich hladinu anabolických hormónov. Crea Max je vynikajúci spôsob, ako zvýšiť svalovú hmotu a spustiť mnoho anabolických procesov, ktoré zvýšia rast svalovej hmoty. Doplnok má aktívne zlúčeniny, ako je DAA, kyselina arachidónová, senovka grécka, ktoré silne pôsobia ako posilňovač testosterónu a umožňujú vám dosiahnuť oveľa lepšie výsledky. Hammer Labz Crea Max efektívne vybuduje svaly aj u tých najodolnejších ľudí a špeciálne zloženie účinných látok zabezpečí veľmi kvalitné zisky.

Hammer Labz Crea Max zahŕňa:

  • Až 4 formy pokročilého kreatínu,
  • 8 anabolických doplnkov,
  • Zvýšená svalová hmota svalovej hmoty,
  • zvýšenie testosterónu,
  • rýchlejšia regenerácia,
  • Buduje silu a vytrvalosť,
  • Veľmi kvalitné zisky

Ako funguje Hammer Labz Crea Max?

  • Kreatín - zmes 4 foriem kreatínu poskytuje silný anabolický účinok, zvyšuje množstvo glykogénu vo svaloch, rýchlejšiu regeneráciu a výrazné prírastky sily. Kreatín je zodpovedný za produkciu energie, zvyšuje rýchlosť resyntézy ATP a umožňuje rýchlejšiu regeneráciu svalov medzi sériami.
  • Testosterón booster - doplnky optimalizujúce hladiny hormónov nasmerujú vaše telo k výraznému zvýšeniu testosterónu. Viac testosterónu, zníženie aromatizácie, sa premieta do výrazného zvýšenia svalovej hmoty.
  • Inzulínový mimicker - Účinné látky v Crea Max sa vynikajúco starajú o citlivosť na inzulín v tkanivách. Zlepšený účinok inzulínu umožňuje dodávať viac aminokyselín a glukózy do svalového tkaniva, čo umožňuje rýchlejšiu regeneráciu a zvýšenú syntézu bielkovín. Okrem toho účinnejšia citlivosť na inzulín na obmedzenie akumulácie telesného tuku.

Ingrediencie:
1 porcia, 5g:
Masa a Silová matrica - zmes pokročilých foriem kreatínu.
Kreatín HCL - kreatín hydrochlorid je veľmi dobre absorbovaná forma kreatínu, ktorý je dokonale rozpustný vo vode. Jeho aktívna dávka je oveľa nižšia, čo znamená, že nemusíte používať toľko ako klasický monohydrát. Kreatín hydrochlorid nezaťažuje tráviaci systém a je prakticky plne využitý naším telom.

Kreatín Pyruvát - je kombinácia pyruvátu s kreatínom v jednej aktívnej častici, kde sa obe látky navzájom dopĺňajú. Kreatín je zodpovedný za proces resyntézy ATP a pyruvát je zlúčenina optimalizujúca energetické procesy. Okrem iného uľahčuje získavanie energie z mastných kyselín.

Kreatín glukonát - je pokročilá molekula kreatínu v kombinácii s glukózou. Táto liečba spôsobuje, že náš organizmus zaobchádza s molekulou kreatínu ako s glukózou, čo účinne urýchľuje jej transport do svalového tkaniva. Molekula zvyšuje množstvo kreatínu priamo vo svalovom tkanive.

Kreatín dusičnan - je kombinácia kreatínu s molekulou dusíka. Táto akcia je zameraná hlavne na zvýšenie biologickej dostupnosti samotného kreatínu, ale tiež zvyšuje množstvo dostupného dusíka vo svaloch, čo prispieva k ich lepšiemu prekrveniu a fungovaniu.

Prírodná anabolická zmes
kyselina arachidónová - je tuk z rodiny omega 6 mastných kyselín, ktorý má zaujímavé anabolické vlastnosti. Jeho pôsobenie dokonale ovplyvňuje hormonálne zmeny v tele a účinne podporuje rast hladiny testosterónu. Je to úplne prirodzený účinok, ktorý nezasahuje do iných hormónov.

Kyselina n-metyl-DL-asparágová - NMDA pochádza z DAA a má schopnosť podporovať produkciu testosterónu v tele. Látka je tiež zodpovedná za metabolizmus bielkovín, čím účinne zvyšuje možnosti syntézy bielkovín, čo prispieva k výraznému zvýšeniu hladín anabolizmu a uľahčuje budovanie svalovej hmoty.

Extrakt zo semien senovky gréckej - je jedným z najlepších prírodných posilňovačov testosterónu. Okrem typického prohormonálneho účinku senovka dokonale podporuje citlivosť tkanív na inzulín, čo sa premieta do efektívnejšieho používania kreatínu obsiahnutého v doplnku, ako aj zvyšuje ukladanie svalového glykogénu.

Extrakt zo žihľavových listov - je inhibítor aromatázy. Znížením aktivity aromatázy je telo schopné používať viac testosterónu na anabolické účely, ako je zvýšenie svalovej hmoty. Okrem toho extrakt zo žihľavy podporuje regeneráciu po tréningu.

Extrakt z koreňa petržlenu - je vynikajúci spôsob, ako zvýšiť regeneračné sily tela. Látka vykazuje silné protizápalové účinky a účinky imunitného systému. Okrem toho extrakt účinne podporuje tráviace funkcie, zlepšuje chuť do jedla a zvyšuje možnosti využitia živín.

Extrakt z ovsených semien - je zložka, ktorá dokonale podporuje fungovanie kardiovaskulárneho systému a svalov. Jeho pôsobenie podporuje vazodilatáciu, zvyšuje prietok krvi do svalu počas jeho práce, podobne ako bez posilňovača. Okrem toho vykazuje adaptogénne účinky, zlepšuje cvičebnú kapacitu a ovplyvňuje funkciu mozgu.

Citrát horečnatý - je základným prvkom vo fungovaní nervového systému. Horčík je tiež zodpovedný za budovanie mnohých tkanív, vrátane kostí, svalov a zubov. Optimálne množstvo horčíka v strave je tiež dôležité pre udržanie rovnováhy medzi kortizolom a testosterónom.

Schisandra Chinensis Extract - je vynikajúci spôsob, ako zvýšiť cvičebnú kapacitu. Jeho adaptogénne účinky fungujú hlavne ako spôsob, ako zvýšiť vytrvalostnú kapacitu. Okrem toho má za následok zvýšenie citlivosti tkanív na inzulín, čo prispieva k lepšiemu rastu svalovej hmoty.

Dávkovanie: 1 porcia (5g) dvakrát denne.

Hammer Labz
Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Iron Legion XI-KT 30ml Iron Legion XI-KT 30ml
  • Iba online
  • -20,00 €

Iron Legion XI-KT 30ml

Cena 79,99 € Bežná cena 99,99 € -20,00 €
MyoBlox ILLA II 376g MyoBlox ILLA II 376g
  • Iba online
  • -20,00 €

MyoBlox ILLA II 376g

Cena 29,98 € Bežná cena 49,98 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward