• Iba online
  • -20,00 €

Hammer Labz Meta Mass 60 kapslí

Hammer Labz Meta Mass 60 kapslí.Hammer Labz Meta Mass 60 čiapky je zmes M-DROL, M1T, D-PLEX a MK677, čo z neho robí veľmi silnú anabolickú kombináciu. Doplnok je určený pre pokročilých ľudí, ktorí očakávajú od stohu v tejto forme veľmi silný anabolický účinok a skutočné zvýšenie svalovej hmoty, čo umožní veľkolepé zmeny vo vašej siluete. Doplnok je veľmi silný produkt, ktorý obsahuje 3 silné prohormóny, všetky doplnené MK677 ghrelín mimiker, ktorý dokonale podporuje sekréciu rastového hormónu. Hľadáte produkt, ktorý vám poskytne podobné výsledky ako steroidy? Hammer Labz Meta Mass je produkt, ktorý prekvapí aj ľudí, ktorí mali silnejšie cykly.
109,99 €
89,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Hammer Labz Meta Mass 60 čiapky je veľmi silná kombinácia troch prohormónov so silnými anabolickými účinkami, ktoré boli doplnené O MK677!!!

Hammer Labz Meta Mass 60 čiapky je zmes M-DROL, M1T, D-PLEX a MK677, čo z neho robí veľmi silnú anabolickú kombináciu. Doplnok je určený pre pokročilých ľudí, ktorí očakávajú od stohu v tejto forme veľmi silný anabolický účinok a skutočné zvýšenie svalovej hmoty, čo umožní veľkolepé zmeny vo vašej siluete. Doplnok je veľmi silný produkt, ktorý obsahuje 3 silné prohormóny, všetky doplnené MK677 ghrelín mimiker, ktorý dokonale podporuje sekréciu rastového hormónu. Hľadáte produkt, ktorý vám poskytne podobné výsledky ako steroidy? Hammer Labz Meta Mass je produkt, ktorý prekvapí aj ľudí, ktorí mali silnejšie cykly.

Hammer Labz Meta Mass je:

  • silné anabolické účinky,
  • zvýšenie svalovej hmoty,
  • Kombinácia 3 prohormónov,
  • Doplnenie MK677,
  • zvýšiť chuť do jedla,
  • Stimuluje rastový hormón,
  • Ideálne pre budovanie pevnosti,
  • Žiadne zadržiavanie.

Ako funguje Hammer Labz Meta Mass?
Meta Mass je veľmi výkonný zásobník, ktorý je postavený z 3 výkonných prohormónov s pridaním SARM MK677. Výrobca tu skombinoval dva silné prohormóny so silným anabolickým účinkom, ako sú M-Drol a M1T, ktoré sú doplnené D-PLEX so silným androgénnym účinkom. Takže máme komplexný produkt s anabolickou zmesou, ktorá dokonale podporuje rast čistej svalovej hmoty. Je doplnený posilňovačom rastového hormónu Ibutamoren, ktorý navyše stimuluje chuť do jedla a zvyšuje produkciu inzulínu podobného rastového faktora IGF-1, najviac anabolickej látky, ktorá je vynikajúca na budovanie tkanív.

Pri dopĺňaní Meta Mass odporúčame používať ochranný prípravok na pečeň.

Zloženie:
1 porcia, 1 kapsula:
M-Drol - 7,5 mg - je jedným z najsilnejších prohormónov s veľmi silným anabolickým účinkom. Superdrol - jeho ďalší názov, spôsobuje zvýšenie čistej svalovej hmoty, nepumpuje vás vodou, čo vám dáva skutočné zvýšenie suchej svalovej hmoty. V športovej suplementácii sa superdrol používa v období budovania svalovej sily-dáva veľmi dobré silové zisky, vďaka čomu môžete výrazne zlepšiť svoje výsledky napr. činky bench press. Pretože poskytuje čisté svaly, používa sa aj počas obdobia rekompozície alebo redukcie, čo výrazne zlepšuje suchý vzhľad vášho tela.

M1T - 7,5 mg - alebo metyl-1testosterón je prohormón so silným anabolickým účinkom, ktorý poskytuje významné prírastky svalovej hmoty. Dôležité je, že M1T sa nepremieta na DHT a nespôsobuje rast estrogénu, čo vám umožňuje získať vysoko kvalitnú svalovú hmotu. Podľa niektorých zdrojov je metyl-1testosterón ešte silnejší ako testosterón, čo vám umožňuje účinne prelomiť stagnáciu. Látka bola navrhnutá tak, aby sa nerozkladala v pečeni, čo výrazne zvyšuje jej biologický prínos pre telo.

D-Plex - 50 mg - je dihydrotestosterón prohormón, ktorý dokonale stimuluje rast svalovej hmoty a poskytuje veľmi dobré prírastky štíhlej telesnej hmotnosti. D-Plex sa v súťažnom období ľudovo používal na pomoc pri tzv. "tvrdnutí svalov". Ne aromatizuje estrogén a nezvyšuje hladinu prolaktínu, takže naša postava si zachováva veľkú kvalitu.

MK677 - 15 mg - inak známy ako Ibutamoren je všeobecne známy ako SARM, avšak MK677 patrí k takzvaným ghrelínovým mimickerom, ktoré dokonale podporujú produkciu rastového hormónu. MK677 je veľmi dobré riešenie pre ľudí, ktorí majú problémy s chuťou do jedla. Jeho účinky môžu byť úspešne využité počas masového cyklu. MK677 vám dáva pocit, že prehltnete koňa s kopytami asi 30 minút po konzumácii, čo je veľmi dobré riešenie, keď vaša strava už má horu kalórií na prejedanie. MK677 bude tiež nepriamo stimulovať IGF1, čo prispeje k silnému anabolickému účinku.

Dávkovanie: 1 kapsula denne. Pokročilí používatelia: 1-2 kapsuly denne.

Hammer Labz
Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

ProSupps Hydro BCAA 435g ProSupps Hydro BCAA 435g
  • Iba online
  • -20,00 €

ProSupps Hydro BCAA 435g

Cena 19,99 € Bežná cena 39,99 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward