• Iba online
  • -20,00 €

Hammer Labz Stano Shred 60 kapslí

Hammer Labz Stano Shred 60 kapslí.Hammer Labz Stano Shred 60 čiapky je kombináciou dvoch prohormónov ako EPISTAN a HALODROL, ktorý je navyše doplnený SARM Cardarine GW501516. Doplnok je zameraný na maximálnu redukciu tuku a dosiahnutie účinku tvrdej, tvarovanej postavy so silne definovanými veínovými svalmi. Chcete maximálne ostrihať tuk a vyzerať fenomenálne? Hammer Labz Stano Shred vám to umožňuje. Účinné látky používajú aj kulturisti, ktorí sa snažia o maximálnu štartovaciu formu.
99,99 €
79,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Hammer Labz Stano Shred 60 čiapky sú revolučný zásobník pre maximálne tvarovanie tela!

Hammer Labz Stano Shred 60 čiapky je kombináciou dvoch prohormónov ako EPISTAN a HALODROL, ktorý je navyše doplnený SARM Cardarine GW501516. Doplnok je zameraný na maximálnu redukciu tuku a dosiahnutie účinku tvrdej, tvarovanej postavy so silne definovanými veínovými svalmi. Chcete maximálne ostrihať tuk a vyzerať fenomenálne? Hammer Labz Stano Shred vám to umožňuje. Účinné látky používajú aj kulturisti, ktorí sa snažia o maximálnu štartovaciu formu.

Hammer Labz Stano Shred je:

  • silný anabolický účinok,
  • Zvýšenie suchej svalovej hmoty,
  • silné zníženie tuku,
  • Umožňuje vám dostať sa do závodnej formy,
  • Podporuje svalovú vytrvalosť,
  • Buduje silu,
  • Karkartan podporuje kardiovaskulárny systém,
  • Podporuje libido,
  • odstraňuje podkožnú vodu,
  • Podporuje intenzitu tréningu.

 

Ako funguje Hammer Labz Stano Shred?
Stano Shred je doplnok zameraný na to, aby ste sa dostali do maximálnej formy. Zásobník sa skladá z dvoch vysoko účinných prohormónov, ktoré dokonale podporujú redukciu tuku a umožňujú vám vybudovať čistú svalovú hmotu. Epi aj H-drol sa môžu používať aj počas tzv. obdobia rekompozície. Pomôžu vám zbaviť sa zbytočného tukového tkaniva a umožnia vám vybudovať čisté svaly. Pridanie karbarínu je tu veľmi dobrým riešením. GW5015161 je vynikajúci pri urýchlení redukcie tukového tkaniva, čo vám umožní zbaviť sa uloženej energie vo forme tuku a chrániť vaše telo pred nadmerným cholesterolom. GW tiež zvyšuje citlivosť tkanív na inzulín. Pomáha regulovať metabolizmus.

Komu by sme mali odporučiť Hammer Labz Stano Shred?
Doplnok sa odporúča všetkým ľuďom, ktorí chcú dosiahnuť maximálne nízkotučnú a vysoko tvarovanú postavu. Účinné látky sú navrhnuté tak, aby vám pomohli znížiť tuk na veľmi nízku úroveň a zahrnuté prohormóny, ako sú EPI a HALO, vám pomôžu maximálne zdôrazniť vaše svaly. Produkt je možné úspešne kombinovať s výkonnými termogénnymi, yohimbínovými a spaľovačmi tukov.

Zložky:
1 porcia, 1 kapsula:
Epistan - 20 mg - je prohormón s miernymi účinkami, ktoré nezaťažujú pečeň. Má anabolický účinok, podporuje rast suchej svalovej hmoty a zároveň znižuje estrogénovú aktivitu. Epistan je veľmi dobrá zlúčenina, ktorá dáva postave tvrdý a suchý vzhľad. Epistan sa pomerne často používa pri znižovaní tuku, umožňuje zbaviť sa prebytočnej vody z tela, čo dramaticky zlepšuje vzhľad postavy. Episaten má nízku afinitu k androgénom, ne aromatizuje a nezvyšuje hladinu progesterónu. Je považovaný za jeden z najbezpečnejších prohormónov.

HALODROL - 25 mg - je silný anabolicko-androgénny prohormón, ktorý je derivátom testosterónu. Vyznačuje sa silnými anabolickými účinkami, podporuje rast suchej svalovej hmoty bez nadmerného zadržiavania. H-Drol poskytuje rýchle výsledky vo forme významných prírastkov svalovej sily, ako aj umožňuje dosiahnuť nízku hladinu telesného tuku. Je vynikajúci na to, aby ste dali svojej siluete ten konečný lesk. Robí svaly viditeľnejšími a tónovanejšími a umožňuje budovať suchú svalovú hmotu, čo výrazne zlepšuje vzhľad vašej postavy.

GW501516 - 15 mg - karditánový SARM so silným redukčným účinkom, ktorý dokonale podporuje svalovú vytrvalosť. Kardarián je známy svojimi účinkami na spaľovanie tukov, podporuje dosiahnutie veľmi nízkej hladiny telesného tuku, ktorý sa dá úspešne využiť pri chudnutí. Podpora svalovej vytrvalosti vám umožňuje vykonávať intenzívnejší tréning, čo zase zvyšuje váš energetický výdaj. GW501516 má tiež účinok na podporu zdravia. Pomáha kontrolovať hladinu lipidov, znižuje hladinu cholesterolu a znižuje produkciu LDL lipoproteínu. Má ochranný účinok na kardiovaskulárny systém a pomáha regulovať hladinu cukru v krvi.

Dávkovanie: 1-2 kapsuly denne, v závislosti od hladiny.

Hammer Labz
Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

USP Labs MaxReps 372g USP Labs MaxReps 372g
  • Iba online
  • -15,00 €

USP Labs MaxReps 372g

Cena 24,98 € Bežná cena 39,98 € -15,00 €
MyoBlox ILLA II 376g MyoBlox ILLA II 376g
  • Iba online
  • -20,00 €

MyoBlox ILLA II 376g

Cena 29,98 € Bežná cena 49,98 € -20,00 €
arrow_upward