• Iba online
  • -30,00 €

Hi-Tech Pharmaceuticals Halotestin 60 tabliet

Hi-Tech Pharmaceuticals Halotestin 60 tabliet je silný prohormónový zásobník, ktorý dokonale zvyšuje úroveň anabolizmu a zvyšuje rast čistej svalovej hmoty. Doplnok je vynikajúcim posilňovačom a je ideálny počas obdobia priberania na váhe a redukcie.
99,99 €
69,99 € Ušetríte 30,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Hi-Tech Pharmaceuticals Halotestin 60 tabliet je silný prohormónový zásobník, ktorý dokonale zvyšuje úroveň anabolizmu a zvyšuje rast čistej svalovej hmoty. Doplnok je vynikajúcim posilňovačom a je ideálny počas obdobia priberania na váhe a redukcie.

Hi-Tech Pharmaceuticals Halotestin 60 tabliet je veľmi silný produkt založený na troch rôznych prohormónoch, ktoré sa zameriavajú na podporu budovania svalovej hmoty. Obsahuje tri silné prohormóny so silným anabolickým účinkom, ktoré sú ideálne pre obdobie budovania svalovej hmoty na podporu vašich tréningových aktivít. Silná akcia vám pomôže dosiahnuť rýchle výsledky. Doplnok poskytuje obrovské zisky svalovej sily, podobne ako klasický Halotestin, ktorý patrí k farmakologickým činidlám. Nie je bezdôvodné, že výrobca tu poukázal na účinky klasického steroidu, pretože účinky dosiahnuté s HTP Halotestin sú veľmi podobné.

Hi-Tech Pharmaceuticals Halotestínové efekty:

  • Zvyšuje silu a veľkosť
  • Vysoko účinný anabolický prostriedok
  • Zvyšuje hladinu testosterónu
  • Zvýšené libido
  • Zlepšuje vaskularitu
  • Zvýšenie výkonu
  • Zlepšuje svalovú hustotu
  • Zvyšuje vytrvalosť a zotavenie


Komu sa odporúča HTP Halotestin?
Halotestín sa odporúča pokročilým ľuďom, ktorí očakávajú silnú akciu. Produkt funguje nekompromisne, silne zvyšuje anabolický metabolizmus a umožňuje vám dosiahnuť významné zisky v suchej svalovej hmote v krátkom čase. Silný účinok je spôsobený tromi aktívnymi zlúčeninami, ktoré sa navzájom dopĺňajú. Doplnok je vhodný aj na obdobie redukcie tukového tkaniva. To vám umožní zintenzívniť lipolytické procesy, čo vám umožní spáliť zostávajúci tuk na tele dáva vašej siluete extrémnu sochu.

Zloženie:
1 porcia, 1 kapsula:
17beta-androstan-3-one,17 a-ol - tiež nazývaná 17-andro táto látka patrí k jednému z najnovších prohormónov, podobne v akcii ako 1-testosterón. V ľudskom tele sa premieňa na dihydrotestosterón, silný prohormón so silným androgénnym účinkom. DHT má vynikajúci vplyv na vysokú hladinu libida, zlepšuje náladu a podporuje rast suchej svalovej hmoty. A čo viac, 17beta-androstan-3-one,17 a-ol tiež vykazuje aktivitu blokovania SHGB, ktorá podporuje hladinu testosterónu.

4-Androstene-3B-ol-17-one - alebo 4-DHEA je predchodcom testosterónu. V tele sa 4-DHEA premieňa na testosterón, čo nám dáva úplne novú príležitosť na zvýšenie anabolizmu a budovanie svalovej hmoty. Látka má veľmi silný účinok na budovanie svalov, silne podporuje rast svalovej sily a umožňuje vám dosiahnuť oveľa lepšie tréningové výsledky. 4-Androsten-3B-ol-17-one ne aromatizuje a nie je premenený na estrogén, čo umožňuje dosiahnuť účinok suchých a tvrdých svalov.

3B-Hydroxyethioallocholan-17-one - tiež nazývaný epiandrosterón, je prohormón z nemetylovanej skupiny, čo znamená, že je bezpečný pre pečeň. V tele sa epiandrosterón premieňa na testosterón, čo nám dáva podobné účinky ako použitie anabolických látok, ktoré sú založené na testosteróne. Funguje veľmi dobre ako prostriedok na zvýšenie svalovej hmoty, ale často sa používa aj na redukciu, ako prvok, ktorý pomáha udržiavať svalovú hmotu a dáva jej podrobný vzhľad.


Dávkovanie: 2 kapsuly denne. 1 kapsula ráno a 1 kapsula popoludní. Udržujte približne 8-hodinový interval medzi porciami.

Nový produkt
3 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Predator SAMe 60 kapslí Predator SAMe 60 kapslí
  • Iba online
  • -10,00 €

Predator SAMe 60 kapslí

Cena 19,99 € Bežná cena 29,99 € -10,00 €
PEScience Amino IV 381g PEScience Amino IV 381g
  • Iba online
  • -3,00 €

PEScience Amino IV 381g

Cena 24,99 € Bežná cena 27,99 € -3,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward