• Iba online
  • -20,00 €

Revange Nutrition Test Restore Am 30 kapslí Arimistane

Revange Test Restore Am 30 kapslí Arimistane je viaczložkový testosterón booster s veľmi silným účinkom. Jedinečné zloženie až 18 účinných látok zameraných na stimuláciu testosterónu poskytuje vynikajúce výsledky. Neexistuje žiadny iný taký rozsiahly testosterón booster na trhu s suplementáciami, ktorý by bol tak účinný! Doplnok bol navrhnutý tak, aby fungoval nekompromisne. Veľmi bohaté zloženie dáva každému telu pocítiť silu Test Restore Am. Doplnok začína pracovať už po niekoľkých porciách. Tok energie, lepšia regenerácia, zvýšená svalová pumpa a sila počas tréningu sú len niektoré z pocitov, ktoré budú sprevádzať doplnenie.

54,00 €
34,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Revange Test Restore Am 30 kapslí Arimistane je viaczložkový testosterón booster s veľmi silným účinkom. Jedinečné zloženie až 18 účinných látok zameraných na stimuláciu testosterónu poskytuje vynikajúce výsledky. Neexistuje žiadny iný taký rozsiahly testosterón booster na trhu s suplementáciami, ktorý by bol tak účinný! Doplnok bol navrhnutý tak, aby fungoval nekompromisne. Veľmi bohaté zloženie dáva každému telu pocítiť silu Test Restore Am. Doplnok začína pracovať už po niekoľkých porciách. Tok energie, lepšia regenerácia, zvýšená svalová pumpa a sila počas tréningu sú len niektoré z pocitov, ktoré budú sprevádzať doplnenie.

Chcete výrazne zlepšiť svoj vzhľad a pohodu?
Revange Test Restore Am nielenže podporuje lepšiu náladu, dodáva vitalitu a urýchľuje regeneračné procesy. Tréningové možnosti vďaka doplnku budú oveľa väčšie, budete môcť trénovať častejšie a intenzívnejšie. Zvýšenie hladiny testosterónu robí postavu suchšou, vaše svaly vyzerajú lepšie, sú tvrdé a upravené!

Akcia Testovať obnovenie am:

  • Zvyšuje hladinu testosterónu,
  • Znižuje aktivitu hormónu SHGB,
  • Obsahuje Arimistan (Andro-3,5-Dien-7,17-Dione),
  • Stimuluje rastový hormón,
  • Podporuje pohodu,
  • Zvyšuje libido, efektívne PCT,
  • Lepšia erekcia,
  • Stimuluje rast svalovej hmoty,
  • urýchľuje regeneráciu,
  • Zdôrazňuje svaly, dáva mu tvrdší a plnší vzhľad,
  • Podporuje svalovú vytrvalosť,
  • Buduje silu.

Komu sa odporúča Test Restore Am?
Doplnok sa odporúča hlavne ľuďom nad 30 rokov, ktorí chcú zvýšiť schopnosti svojho tela. Doplnok prebudí vašu druhú mladosť. Hormonálna optimalizácia, ktorá prichádza s Test Restore Am, spôsobuje, že sa cítite ako mladý boh. Čím viac odporúčame produkt ľuďom, ktorí sú neustále vyčerpaní, vystresovaní a netúžia po sexe. Reštauračný test je vhodný aj ako súčasť PCT po silnejšej cykloch s použitím PH alebo SAA na urýchlenie regeneračných aktivít endokrinného systému.

Zloženie:
1 porcia, 1 kapsula:
Štipľavý extrakt žihľavy (3,4-Divanillytetrahydrofuran 95%) 200 mg - extrakt z koreňa žihľavy je zložka, ktorá inhibuje premenu testosterónu na estrogén. Vďaka tomuto pôsobeniu je v našom tele viac testosterónu, čo účinne podporuje rast svalovej hmoty. Účinne znižuje hladinu estrogénu, čo vám umožní zlepšiť vzhľad postavy. Nadržaný

Kozia burina (Epimedium Extract 70% Icariins) 150 mg - zložka, ktorá je zodpovedná za veľmi silné libido, podporuje sexuálne funkcie a má pro-zdravotný účinok na plodenie. Jeho pôsobenie optimalizuje hormonálnu hladinu, podporuje rast testosterónu.

Tongkat Ali Extrakt 200: 1 150 mg - patrí do skupiny afrodiziak, jeho pôsobenie účinne zvyšuje hladinu libida, umožňuje silnejšiu a dlhotrvajúcu erekciu. Aktívne zlúčeniny obsiahnuté v extrakte tiež podporujú rast testosterónu.

Arimistan (Andro-3,5-Dien-7,17-Dione) 50 mg - silný inhibítor aromatázy, látka, vďaka ktorej máme v tele k dispozícii viac testosterónu vďaka tomu, že blokuje jeho premenu na estrogén. A čo viac, inhibuje aktivitu kortizolu, čím pôsobí antikatabolicky. To vám umožní zvýšiť svalovú hmotu, a tiež podporuje zníženie tuku.

Extrakt zo semien senovky gréckej (50% saponín) 50 mg - senovka grécka je už roky známa ako silný, prírodný posilňovač testosterónu. Jeho pôsobenie tiež účinne podporuje metabolizmus inzulínu, znižuje hladinu cukru a podporuje citlivosť tkanív na inzulín, čo prispieva k zvýšenej syntéze bielkovín.

Diindolylmetán (DIM) 50 mg - zložka inhibuje aktivitu estrogénov, vďaka čomu účinne zvyšuje hladinu testosterónu. Jeho pôsobenie umožňuje silnejšiu stimuláciu anabolických procesov, rast čistej svalovej hmoty a elimináciu zbytočného tukového tkaniva. Má tiež silný protizápalový účinok.

Saw Palmetto Extrakt 50 mg - extrakt saw palmetto je známy predovšetkým svojimi podpornými vlastnosťami prostaty. Silný protizápalový účinok účinne ochráni telo pred zraneniami a urýchli regeneráciu.

Kyselina n-metyl-D-asparágová 30 mg - NMDA agonista - jej pôsobenie ovplyvňuje optimalizáciu hladiny neurotransmiterov. Účinne podporuje regeneráciu nervového systému, zlepšuje náladu a znižuje stres.

Catuaba Bark Extract 30 mg - afrodiziakum, ktoré silne podporuje libido. Jeho pôsobenie vám umožňuje dosiahnuť silnú, plnú erekciu. Rozširuje možnosti pohlavného styku, posilňuje pocity. Okrem toho má silný antioxidačný účinok.

Maca Root 20 mg - maca extrakt je známy svojou schopnosťou ovplyvňovať sexuálne funkcie. Podporuje libido, umožňuje dlhší sex. Navyše má adaptogénny účinok, zlepšuje pohodu a zlepšuje regeneráciu. Existujú určité náznaky, že maca ukazuje rovnicu a anabolickú podporu.

Coleus Forskohlii Koreňový extrakt (40% Forskolin) 20 mg - Forskolin je známy svojimi vlastnosťami podporujúcimi metabolizmus inzulínu. Umožňuje rýchlejšiu regeneráciu, podporuje energetické procesy. Má tiež diuretický účinok, ktorý zabraňuje opuchu.

Yohi extrakt 8% - extrakt z yohi je veľkou oporou pre naše libido. Jeho pôsobenie umožňuje lepšie prekrvenie penisu, čo robí erekciu oveľa silnejšou a odolnejšou. A čo viac, má stimulačný účinok.

Piperín 95% 10 mg - zložka zameraná na podporu absorpcie účinných látok. Pridanie piperínu do doplnkov stravy účinne zvyšuje ich biologickú dostupnosť, vďaka čomu doplnky pracujú oveľa silnejšie.

Extrakt z hroznových jadier 95% 10 mg - jeho pôsobenie spomaľuje metabolizmus pečene, čo umožňuje dlhšiu aktivitu účinných látok doplnku. Vďaka extraktu má doplnok schopnosť byť plne absorbovaný v našom tele.

Naringin 10 mg - jeho účinok je založený na blokovaní pečeňových enzýmov, čo sa premieta do predĺženého trvania účinku doplnku. Telo má viac času na použitie všetkých zložiek obsiahnutých v Test Restore AM.

Bór (As Bor AAC) 10 mg - jeho pôsobenie účinne podporuje pohodu, omladzuje, dodáva vitalitu a zvyšuje aktivitu testosterónu v tele. Bór je navyše základnou zložkou, ktorá urýchľuje regeneráciu.

Vitamín E TPGS (Systém dodávania zložiek) 10 mg - má silný antioxidačný účinok. Znižuje aktivitu voľných radikálov a oxidačného stresu. A čo viac, podporuje použitie účinných látok obsiahnutých v doplnku.

Vitamín D3 (ako cholecalciferol) 10 000 IU - Vitamín D3 je nevyhnutný pri syntéze prírodného testosterónu. Jeho optimálna hladina udržuje vysokú anabolickú aktivitu. Zodpovedný za optimálnu absorpciu vápnika, ktorá posilňuje kostrový systém.

Zinok (ako AAC zinok) 10 mg - prvok je potrebný na produkciu testosterónu. Zodpovedný za množstvo metabolických reakcií, vrátane udržiavania vysokej úrovne anabolizmu. Zinok tiež zlepšuje vzhľad pokožky.

Dávkovanie: 1 porcia, 1 kapsula 1-3 krát denne.

Nový produkt
8 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Iron Legion VII-KT 30ml Iron Legion VII-KT 30ml
  • Iba online
  • -20,00 €

Iron Legion VII-KT 30ml

Cena 39,99 € Bežná cena 59,99 € -20,00 €
Swanson Gaba 60 kapslí Swanson Gaba 60 kapslí
  • Iba online
  • -15,00 €

Swanson Gaba 60 kapslí

Cena 13,98 € Bežná cena 28,98 € -15,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward