• Iba online
  • -20,00 €

Hi-tech Estrogenex Depot 90 tabliet

Hi-tech Estrogenex Depot 90 tabliet.Je nový, vylepšený doplnok na reguláciu hormónov pre mužov. Prípravok obsahuje okrem iného: chryzín, extrakt Brassaiopsis Glomerulata, Epiandrosterone. Účinný nutraceutikum obsahujúce pokročilé inhibítory aromatázy znižuje aktivitu GLOBULÍNU SHBG viažuceho mužský hormón - testosterón.
69,99 €
49,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Hi-tech Estrogenex Depot 90 tabliet.Hi-Tech Estrogenex Depot je nový, vylepšený doplnok na reguláciu hormónov pre mužov. Prípravok obsahuje okrem iného: chryzín, extrakt Brassaiopsis Glomerulata, Epiandrosterone. Účinný nutraceutikum obsahujúce pokročilé inhibítory aromatázy znižuje aktivitu GLOBULÍNU SHBG viažuceho mužský hormón - testosterón.

Má pozitívny vplyv na anabolickú aktivitu a zvyšuje metabolizmus svalových buniek. Prípravok má vlastnosti proti starnutiu, aby sa obnovil prirodzený pomer testosterónu k estradiolu, znižuje prebytok estrogénu. Účinok použitia Hi-Tech Estrogenex Depot je tvrdý, suchá svalová hmota, zvýšená syntéza testosterónu a zvýšené libido. Okrem toho výrobok znižuje množstvo voľných radikálov a pôsobí ako antioxidačný štít.

Brassaiopsis Glomerulata Extract - rastlina je zdrojom inhibítorov aromatázy, ktoré účinne zvyšujú produkciu testosterónu, inhibujú syntézu estrogénu u mužov a regulujú fungovanie endokrinného systému. Rastlina má silný antiestrogénny účinok, čo vám umožňuje zvýšiť hladinu testosterónu a udržať hormonálnu rovnováhu tela. Okrem toho má rastlina diuretický a antipyretický účinok.

N-benzoyl-L-fenylalanín metylester - často podceňovaná zložka proteínov, široko používaná ako v kontexte vývoja postavy a anabolických procesov, ako aj zlepšenie zamerania, koordinácie a svalového pocitu. Správna dávka tejto zlúčeniny významne prispieva k účinnejšej práci nervového systému.

8-Bromo-7-Metoxychrysin - bioflavonoid nachádzajúci sa prirodzene v propolise (včelí tmel) a mede. Demonštruje schopnosť inhibovať proteín DAX-1, čo je negatívny faktor regulujúci funkcie proteínu StAR, ktorý určuje stupeň obmedzenia syntézy testosterónu v semenníkoch. Chryzín tak môže zvýšiť sekréciu mužského pohlavného hormónu. Okrem toho má schopnosť inhibovať aktivitu aromatázy konvertujúcej testosterón na estrogén.

Epiandrosterón - označovaný ako 5α-androstan-3β-ol-17-one, tiež sa nazýva izoandrosterón. Je to steroidný hormón, ktorý sa prirodzene vyskytuje ako metabolit testosterónu. Má afinitu k androgénnym receptorom a aktivuje ich. Jeho dôležitou vlastnosťou je, že nepodlieha aromatizácii, takže sa nedá premeniť na estrogény. A čo viac, má schopnosť znížiť aktivitu enzýmu P450, stimuluje endogénnu sekréciu testosterónu. Schopnosť epiandrosterónu znížiť aktivitu globulínu SHBG, ktorý viaže mužský pohlavný hormón na jeho biologicky neaktívnu formu, je tiež dôležitá.

9-hydroxy-alfa-naftoflavón - je derivát flavonu. Pôsobí ako inhibítor aromatázy. Je to silný konkurenčný inhibítor ľudského cytochrómu P-450 aromatázy.

Indol-3-karbinol - heterocyklická zlúčenina, ktorá obmedzuje schopnosť estrogénov viazať sa na ich receptory. To podporuje pôsobenie androgénov v tele. A čo viac, je to tiež inhibítor estrogénových receptorov, ktorý má tiež zdravotný rozmer - čím sa znižuje riziko vzniku rakoviny. Okrem toho je to prekurzor diindylmetánu, ktorý má schopnosť nasmerovať prekurzorové formy estrogénov, ktoré sa majú metabolizovať do menej biologicky aktívnych foriem.
Beta-sitosterol - rastlinný fytosterol používaný pri profylaxii liečby prostaty. Používa sa v športových doplnkoch ako zložka, ktorá zvyšuje svalovú hmotu. Stimuluje anabolické procesy v tele a znižuje vstrebávanie cholesterolu.

Extrakt z bodavej žihľavy - rastlina a jej látky majú silné antioxidačné, antiagregačné, protizápalové, hypocholesterolemické a hypoglykemické vlastnosti. Vďaka týmto vlastnostiam sa žihľava stáva čoraz populárnejšou a neustále sa hľadajú nové profylaktické a terapeutické aplikácie, pokiaľ ide o jej možné použitie pri mnohých chorobách a podmienkach.

Muira Puama Extract - bylina používaná Indiánmi ako podpora pre mužov. Jeho účinnosť súvisí so schopnosťou stimulovať pôsobenie androgénov v tele. Má pozitívny vplyv na libido, zvyšuje sexuálnu výkonnosť, podporuje dosiahnutie a udržanie erekcie. Má tiež tonizujúci účinok na funkcie nervového systému. Môže tiež zvýšiť kognitívne schopnosti vďaka schopnosti stimulovať sérotonergné mechanizmy.

Naringen - bioflavonoid, ktorý sa prirodzene nachádza v grapefruitoch. Má ochranný účinok na kardiovaskulárny systém, čo dokazuje schopnosť posilniť steny krvných ciev a znížiť hladinu cholesterolu. Pokiaľ ide o endokrinný metabolizmus, je aktívny ako silný inhibítor enzýmu P450. Týmto spôsobom stimuluje syntézu testosterónu a obmedzuje jeho konverziu na estrogén.

Dávkovanie:

1 tableta 3 krát denne.

 

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward