• Iba online
  • -30,00 €

Hammer Labz Atomic Strenght 300g

Hammer Labz Atomic Strenght 300g.Atomic Strenght 300g je výkonný predtréner s nootropným účinkom. Kombinácia najsilnejších stimulantov ako AMP citrát a extrakt z Eria Jarensis účinne podporuje fungovanie nervového systému. Atomic Strength je doplnok pre znalcov silnej akcie. Starý dobrý geramín v množstve 75 mg na porciu vám dáva čertovskú stimuláciu! Už v priebehu niekoľkých minút po užití doplnku začne mať silný účinok, ktorý sa prejaví ako masívne nakopnutie energie.Výkon doplnku teraz necháva konkurenciu ďaleko za sebou.Megabohatý a komplexný vzorec nenecháva priestor pre ilúzie.Nootropný komplex dokonale udrží vašu koncentráciu, aby ste sa mohli sústrediť na seba a svoj tréning.
Príchute
69,99 €
39,99 € Ušetríte 30,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Hammer Labz Atomic Strenght 300g.Atomic Strenght 300g je výkonný predtréner s nootropným účinkom. Kombinácia najsilnejších stimulantov ako AMP citrát a extrakt z Eria Jarensis účinne podporuje fungovanie nervového systému. Atomic Strength je doplnok pre znalcov silnej akcie. Starý dobrý geramín v množstve 75 mg na porciu vám dáva čertovskú stimuláciu! Už v priebehu niekoľkých minút po užití doplnku začne mať silný účinok, ktorý sa prejaví ako masívne nakopnutie energie.Výkon doplnku teraz necháva konkurenciu ďaleko za sebou. Ak chcete aj vy podávať nadpriemerné výkony a posunúť svoje nudné tréningy na novú úroveň, tak Atomic Strength rozhodne vyskúšajte. Megabohatý a komplexný vzorec nenecháva priestor pre ilúzie. Už vás nebude rušiť váš tréning. Nootropný komplex dokonale udrží vašu koncentráciu, aby ste sa mohli sústrediť na seba a svoj tréning.

Účinok atómovej sily:

  • Silná stimulácia,
  • nootropný účinok,
  • Obrovské zvýšenie energie
  • Podpora koncentrácie a sústredenia,
  • Zlepšený pocit svalov,
  • Dlhší a intenzívnejší tréning,
  • Silnejšia svalová stimulácia,
  • Skvelá svalová pumpa,
  • Zvýšená sila.


Ak stále nie ste presvedčení, tak si prečítajte podrobné zloženie, ktoré vás nakopne!

Zloženie:
1 porcia, 10 gramov:
Octa Stim & Focus Blend - stimulačný a energiu zvyšujúci komplex
Di Caffeine Malate - 250 mg - Caffeine Malate je dlhodobo pôsobiaci kofeín. Malát pôsobí ako nárazník v stimulačnej funkcii, poskytuje miernejšiu stimuláciu, ale predĺženú. Kofeínový dialbum sa zvyčajne používa so silnými stimulantmi na výrazné zmiernenie toho, čo je známe ako „zostup látok“, teda obdobie, keď silné stimulanty prestávajú účinkovať.

75 mg - tiež známy ako geramín. Látka so silnými stimulačnými, termogénnymi a psychoaktívnymi účinkami. Geramin je silný stimulant, ktorý umožňuje rýchle zvýšenie energie, čo sa výrazne premieta do tréningových výsledkov. Má tiež termogénny účinok, zlepšuje využitie energie uloženej v tele.

100 mg - silný stimulant, ktorý sa objavil na trhu ako náhrada . Zdieľa mnohé vlastnosti s geramínom, ale stimulačný účinok nie je taký rýchly ako pri. Látka veľmi silne stimuluje, čo vám umožní vykonávať dlhé, intenzívne cvičenie. Umožňuje lepšie sústredenie a koncentráciu.

Eria Jarensis - 100 mg - rastlina bohatá na povzbudzujúce látky. Zlepšuje cvičebnú kapacitu, umožňuje intenzívnejší tréning. Ako zdroj N-fenetyldimetylamínu zvyšuje hladinu noradrenalínu v tele, čo sa premieta do silného stimulačného účinku na nervový systém. N-fenetyldimetylamín tiež zvyšuje množstvo dopamínu v tele, čo sa premieta do lepšej nálady.

Dynamín – 100 mg – inak známy ako metyloliberín, purínový alkaloid nachádzajúci sa v listoch čaju kucha. Funguje tak, že výrazne zvyšuje hladinu energie, čo vám umožňuje vykonávať lepšie cvičenie. Je zodpovedný za zvýšenie hladiny neurotransmiterov, zvýšenie dopamínu a acetylcholínu. Účinok účinnej látky je podobný ako pri theakríne.

Orchilean – 100 mg – je známy svojimi vlastnosťami zlepšujúcimi náladu. Je účinný pri znižovaní únavy a zvyšovaní pocitu pohody. Má tiež adaptogénny účinok, podporuje mnohé z telesných funkcií vrátane zvýšenia ejekčnej kapacity srdca, čo sa premieta do lepších výsledkov cvičenia.

Kigelia Africana - 100 mg - rastlina je známa aj ako klobásový strom vďaka svojim plodom pripomínajúcim visiacu klobásu. V suplementácii je oslavovaný ako náhrada pre svoj bohatý obsah alkaloidov so silnými stimulačnými účinkami. Je vysoko stimulujúci, zvyšuje hladinu energie, odstraňuje pocit únavy a výrazne zvyšuje vytrvalosť.

AMP Citrát - 10 mg - látka, ktorá zvyšuje uvoľňovanie dopamínu, noradrenalínu a adrenalínu. AMP účinne stimuluje nervový systém, jeho pôsobenie je podobné ako u geramínu. Látka je účinná pri zvyšovaní cvičebného potenciálu, výrazne zlepšuje koncentráciu a umožňuje vykonávať intenzívnu a dlhotrvajúcu námahu.

5 Star Nootropisc - komplex nootropných látok
Alpha GPC - 300 mg - cholín fosfát je cholínová zlúčenina prirodzene sa vyskytujúca v našom tele. Ako nosič cholínu je jedným z prekurzorov acetylcholínu, zvyšuje jeho hladinu. Jeho pôsobením sa účinne zvýšia kognitívne schopnosti a vďaka alfa-scerátu sa zlepší neurotransmisia cholínu, čo znamená efektívnejšiu prácu nervového systému.

Pheni - 250 mg - patrí medzi zlúčeniny s nootropným účinkom, nevykazuje však stimulačný účinok. Ľahko preniká hematoencefalickou bariérou a pôsobí na GABA receptory. Zlepšuje duševnú výkonnosť normalizáciou metabolizmu mozgových tkanív, napr. zlepšením prietoku krvi. Má tiež účinok na zníženie stresu.

Oktopamín HCL – 100 mg – známy aj ako beta,4-dihydroxyfenetylamín. Oktopamín sa prirodzene vyskytuje v horkých pomarančoch. Jeho účinky sú zamerané na nervový systém, kde zvyšuje aktivitu neurotransmiterov, okrem iného zvyšuje hladinu dopamínu. Má mierny termogénny a lipolytický účinok. Podporuje dobrú náladu, dodáva energiu.

Noopept – 30 mg – je silná nootropná látka zo skupiny racetamov. Jeho pôsobenie účinne zvyšuje kognitívne schopnosti, umožňuje zvýšenie sústredenia a koncentrácie. Noopept dokonale urýchľuje proces učenia, skracuje čas potrebný na zapamätanie. V prípade tréningu umožňuje maximálne sústredenie na vykonávanú prácu, výrazne zvyšuje precítenie svalov.

Huperzín A - 100 mcg - patrí do skupiny alkaloidov rastlinného pôvodu. Vykazuje nootropné účinky, podporuje koncentráciu, umožňuje lepšie sústredenie a efektívnejšie fungovanie mozgu. Je jedným z najsilnejších inhibítorov acetylcholínesterázy, teda svojim pôsobením chráni acetylcholín a umožňuje jeho väčšiu aktivitu v mozgu.

Pohodový komplex Quadro Anti-Crash & Defense
L-Dopa - 125 mg - je prirodzene sa vyskytujúca aminokyselina, ktorá je derivátom l-tyrozínu. V organizme sprostredkúva tvorbu adrenalínu a noradrenalínu. Vďaka svojmu nootropnému účinku podporuje kognitívne funkcie a udržuje pohodu. Zabraňuje takzvaným poklesom po použití predcvičky.

Niacín - 25 mg - Vitamín B3 má silný neuroprotektívny účinok. Jeho použitie sa podieľa na mnohých neurodegeneratívnych ochoreniach. V suplementácii po tréningu má za úlohu podporovať tvorbu l-dopa v tele, čo pomáha zlepšovať kognitívne funkcie. V športovej suplementácii sa Nancy používa aj ako zdraviu prospešný doplnok na reguláciu hladín lipidov.

Vitamín B6 – 25 mg – alebo pyridoxín, je nevyhnutný vitamín pre fungovanie mnohých systémov nášho tela. Jeho hlavné pôsobenie v predtréningovom tréningu je zamerané na podporu tvorby neurotransmiterov: dopamínu, serotonínu a GABA. Je tiež zodpovedný za metabolizmus neurónov. Zlepšuje náladu a zvyšuje hladinu energie.

Vitamín B12 – 250 mcg – kobalamín je mimoriadne dôležitý pre tvorbu neurotransmiterov. Jeho pôsobenie sa zameriava na udržanie optimálneho množstva dopamínu, serotonínu a norepinefrínu. Táto akcia pomáha udržiavať pocit pohody, udržiavať funkciu nervového systému, ako aj cítiť sa silnejší počas tréningu.

Thermo Bland - termogénny komplex
Metylovaný synefrín - 50 mg - Synefrín je silná termogénna látka, ale zároveň podporuje funkciu nervového systému. V štúdiách je jeho sila často porovnateľná s efedrínom. Synefrín sa prirodzene nachádza v horkom pomaranči a často sa používa ako súčasť spaľovačov tukov.

Metylovaný hordenín - 50 mg - je organická zlúčenina zo skupiny fenyletylamínových alkaloidov, je prirodzeným inhibítorom enzýmu zodpovedného za rozklad neurotransmiterov. Jeho pôsobenie účinne udržuje zvýšenú hladinu dopamínu, okrem iného, ​​čo podporuje pohodu. Hordenín má termogénne vlastnosti, urýchľuje metabolizmus a je zodpovedný za efektívnejšie využitie mastných kyselín.

Quadro Pump & Scularity - komplex, ktorý pumpuje a zlepšuje vaskularizáciu
Citrulín malát - 3000 mg - citrulín je jedným z najlepších prekurzorov oxidu dusnatého, ktorý pôsobí nepriamo prostredníctvom zvýšenej produkcie arginínu. A čo viac, jeho pôsobenie účinne zvyšuje svalovú vytrvalosť, čo vám umožňuje predĺžiť čas, počas ktorého svaly pracujú počas tréningu. Okrem toho citrulín skracuje dobu zotavenia.

Glycersize - 1500 mg - je stabilná forma glycerolu vo forme prášku. Pôsobenie glycerolu je klasifikované ako pumpovanie, avšak samotný mechanizmus účinku vyzerá inak. Glycerol zvyšuje množstvo vody vo svalových bunkách, čo sa premieta do nárastu sarkoplazmy. Tento dej sa nazýva sarkoplazmatická hypertrofia a dáva pocit plnosti a búšiacich svalov, ale nejde o oxid dusnatý.

1000 mg - chemicky je jedným z metabolitov arginínu a má silný pumpujúci účinok. Používa sa v doplnkoch stravy kvôli trom vlastnostiam. Prvý, ako silný no-booster. Druhý, ako podpora nervového systému a posilňujúca činnosť. A tretí je ako efekt podporujúci účinky stimulantov v predtréningovom prípravku.

Arginín nitrát - 750 mg - arginín nitrát je forma arginínu, ktorá sa vyznačuje lepšou absorpciou a silnejšími účinkami ako klasická forma l-arginínu. Arginín je zodpovedný za stimuláciu oxidu dusnatého v tele. Jeho pôsobenie spôsobuje vazodilatáciu, čo sa premieta do zvýšeného prietoku krvi v pracujúcich svaloch. Táto akcia vytvára silný efekt svalovej pumpy, účinne vyživuje a regeneruje svaly.

Dávkovanie: 1 porcia 10 gramov 30 min pred cvičením.

Hammer Labz
Nový produkt
3 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Weider Rush Pump 375g Weider Rush Pump 375g
  • Iba online
  • -10,00 €

Weider Rush Pump 375g

Cena 29,99 € Bežná cena 39,99 € -10,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward