• Iba online
  • -20,00 €

5% Nutrition Freak Show 180 kapslí

Freak Show Rich Piana 5% Nutrition je vysoko kvalitná inzulínová napodobenina založená na najúčinnejších zložkách, ktoré optimalizujú hladinu glukózy v krvi. Freak Show pomáha telu využívať prebytočné sacharidy na rast svalov a doplnenie glykogénu namiesto ukladania tuku. Výkonná receptúra navrhnutá s použitím najlepších zložiek znižuje hladinu glukózy v krvi transportom jej prebytku do svalových buniek, ktoré sa ukladajú ako glykogén, nie ako tuk. Použitie doplnku pri jedle bohatom na sacharidy vám umožňuje plne využiť potenciál Freak Show. Účinkom použitia prípravku je rast svalového tkaniva bez ukladania zbytočného tuku.
59,99 €
39,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

5% výživa (Rich Piana) Freak Show inzulín napodobňuje

Freak Show Rich Piana 5% Nutrition je vysoko kvalitná inzulínová napodobenina založená na najúčinnejších zložkách, ktoré optimalizujú hladinu glukózy v krvi. Freak Show pomáha telu využívať prebytočné sacharidy na rast svalov a doplnenie glykogénu namiesto ukladania tuku. Výkonná receptúra navrhnutá s použitím najlepších zložiek znižuje hladinu glukózy v krvi transportom jej prebytku do svalových buniek, ktoré sa ukladajú ako glykogén, nie ako tuk. Použitie doplnku pri jedle bohatom na sacharidy vám umožňuje plne využiť potenciál Freak Show. Účinkom použitia prípravku je rast svalového tkaniva bez ukladania zbytočného tuku.

5% výživa (Rich Piana) Freak Show inzulínová mimika je:

  • zlepšenie využívania živín,
  • Zlepšenie glykémie,
  • Zabraňuje kolísaniu hladiny cukru v krvi
  • Zlepšuje ukladanie glykogénu,
  • Zvyšuje citlivosť na inzulín.

Ako funguje inzulínová mimika?

Doplnok dokonale chráni pred inzulínovými špičkami, ktoré môžu viesť k hromadeniu tuku v tele. Inzulín kontroluje, ako bunky v tele absorbujú a využívajú živiny, ako sú sacharidy a bielkoviny. Freak Show vám umožňuje používať prebytočné sacharidy na rast svalov, čím sa zlepšuje vzhľad vašej postavy.

5% Výživa (Rich Piana) Freak Show inzulín napodobňuje zloženie:

Gymnema Sylvestre Extract - je tropická rastlina, ktorá pochádza z Indie. Udržuje normálnu hladinu glukózy v krvi a potláča chuť do jedla. Okrem toho zlepšuje metabolizmus, zabraňuje cukrovke a regeneruje bunky nachádzajúce sa v pankrease. Odporúča sa používať športovcom a ľuďom náchylným na hypoglykémiu. Použitie účinne zabraňuje občerstveniu, najmä obmedzuje túžbu po sladkostiach.

Prášok Banaba - zvyšuje prísun sacharidov a zároveň redukuje tukové bunky. Banaba je rastlina široko používaná pre svoje antidiabetické výhody. Listy Banaba sú bohaté na kyselinu korozózovú, ktorá sa považuje za hlavnú zlúčeninu zodpovednú za zlepšenie kontroly glukózy. Niekoľko štúdií používajúcich extrakty banaba, optimalizované pre kyselinu korosolovú, potvrdilo túto hypotézu. Ukázalo sa, že Banaba nielen zlepšuje transport glukózy v tele, ale tiež pozitívne ovplyvňuje citlivosť na inzulín.

Berberín hydrochlorid - vďaka svojim vlastnostiam sa odporúča ľuďom, ktorí zápasia s cukrovkou alebo majú zlú citlivosť na inzulín. Je stimulantom metabolizmu mastných kyselín, čím prispieva k chudnutiu a škodlivej frakcii LDL cholesterolu. Vykazuje teda veľmi zaujímavé vlastnosti, ktoré vedú k udržaniu veľmi dobrého stavu obehového systému.

Škoricový extrakt - škorica je chutným doplnkom posypovej kaše, miešania s kávou alebo ako súčasť receptov na koláče alebo dezerty. Je tiež skvelým doplnkom k akémukoľvek doplnku regulujúcemu hladinu cukru v krvi. Účinky škorice boli široko zdokumentované v rôznych štúdiách na zníženie hladiny glukózy v krvi, zníženie telesného tuku a zvýšenie svalovej hmoty.

Extrakt z horkého melónu - extrakt z ovocia Momordica charantia (vystrašená uhorka) je bohatý na triplepény, fytosteroly, saponíny a alkaloidy. Proteíny a alkaloidy tejto rastliny inhibujú vývoj nádorov. Momordica účinne reguluje hladinu cukru v tele, tiež zvyšuje toleranciu na hyperglykémiu. Urýchľuje elimináciu glukózy vo vnútri buniek a pôsobí podobne ako inzulín. Odporúča sa používať rastlinu na liečbu cukrovky, oslabenie tela, zníženie sekrécie tráviacich štiav a rakoviny. Klinické štúdie ukazujú, že podávanie rastlinného extraktu skupine diabetických pacientov významne znížilo hladiny cholesterolu a triglyceridov v krvi.

Na-R-ALA - stabilná forma kyseliny alfa-lipoovej, ktorá zvyšuje účinok inzulínu aj prietok krvi na zlepšenie dodávania živín. Kyselina alfa-lipoová (ALA) je mastná kyselina, ktorá existuje v mitochondriách každej bunky vo vašom tele a je silne zapojená do výroby energie. Na-R-ALA je forma soli ALA, ktorá výrazne zlepšuje biologickú dostupnosť a absorpciu mastných kyselín. Na-R-ALA je silný antioxidant, ktorý zvyšuje rozmanitosť antioxidačných enzýmov v tele, ktoré znižujú oxidačný stres. Ešte dôležitejšie je, že Na-R-ALA tiež znižuje hladinu cukru v krvi a zlepšuje ukladanie glykogénu vďaka GLUT-4, ktorý je dôležitým transportérom glukózy v tele.

Extrakt zo senovky gréckej - má jasný stimulačný účinok na zvýšenie voľného testosterónu. Saponíny obsiahnuté v senovke gréckej pracujú dvoma spôsobmi. Prvým je zvýšenie uvoľňovania CRH z hypotalamu, ktorý stimuluje hypofýzu k produkcii ACTH, čo zase zvyšuje produkciu androgénov v kôre nadobličiek. Druhým spôsobom je priame pripojenie k rovnakým receptorom, na ktoré sa testosterón pripája a má anabolické androgénne účinky. Má pozitívny vplyv na celkovú hladinu androgénov.

Bioperín - extrakt z čierneho korenia - kľúčovou zložkou je piperín - núti nás kýchať, ale tiež primárne ovplyvňuje skutočnosť, že chudneme. Výskumníci uskutočnili výskum, ktorý jasne ukazuje, že piperín interferuje s génmi zodpovednými za tvorbu nových tukových buniek. Vďaka piperínu obsiahnutému v čiernych fazuliach lepšie vstrebávame vitamíny B, selén a beta-karotén z potravín. Pepper zlepšuje trávenie, dezinfikuje močové cesty, pomáha bojovať proti zápalom a dokonca znižuje bolesť.

Tiamín - hrá dôležitú úlohu pri tkanivovom dýchaní vrátane metabolizmu uhľohydrátov. Je to jeden z najdôležitejších vitamínov, ktorého nedostatky môžu viesť k slabosti, únave, problémom s očami (nystagmus), zlyhaniu obehu, poruchám tráviaceho systému a dokonca aj v extrémnych prípadoch k depresii.

Vápnik - je základný minerál, ktorý okrem iného ovplyvňuje udržiavanie rovnováhy elektrolytov tela, ktorá je nevyhnutná pre jeho správne fungovanie. Je dôležitou súčasťou kostného tkaniva a je nevyhnutná pre jeho správny vývoj, ako aj pre procesy hladkého fungovania nervov, svalov a srdca.

Chróm - zlepšuje transport aminokyselín do buniek, stimuluje energetický metabolizmus. Pre ľudí, ktorí chudnú a cvičia, je dôležitou vlastnosťou chrómu jeho pozitívny účinok na zníženie potreby siahnuť po sladkom občerstvení.

Dávkovanie:

3 kapsuly denne s jedlom s vysokým obsahom sacharidov
5% Nutrition
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward