Syntrax MATRIX 5.0 2270g

Syntrax MATRIX 5.0 2270g.73-76 dávok.Whey proteín je za zenitom – koniec starých čias!Revolučný prielom v oblasti kulturistiky – silný anabolický účinok, niekoľkonásobne vyšší oproti klasickým formám " Whey proteínov",patentovaná bioaktívna zmes MATRIX,základná koncepcia MATRIXU vychádza zo štruktúry ľudského materského mlieka, ktoré obsahuje rýchle bielkoviny v optimálnom pomere, voči pomalým bielkovinám – konkrétne 3:1!,všetky zložky MATRIXU sú spracované tak, že nie sú tepelne znehodnotené, tým si zachovávajú stajné vlastnosti ako úplne čerstvá bielkovina!Venujte nám 8 týždňov a doprajeme Vám dramatický nárast svalovej hmoty!
Príchute
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Syntrax MATRIX 5.0 2270g, 73-76 dávok.

Originál USA – výrobné US šarže

Whey proteín je za zenitom – koniec starých čias!

  • revolučný prielom v oblasti kulturistiky – silný anabolický účinok, niekoľkonásobne vyšší oproti klasickým formám " Whey proteínov"
  • patentovaná bioaktívna zmes MATRIX
  • základná koncepcia MATRIXU vychádza zo štruktúry ľudského materského mlieka, ktoré obsahuje rýchle bielkoviny v optimálnom pomere, voči pomalým bielkovinám – konkrétne 3:1!
  • všetky zložky MATRIXU sú spracované tak, že nie sú tepelne znehodnotené, tým si zachovávajú stajné vlastnosti ako úplne čerstvá bielkovina!
  • venujte nám 8 týždňov a doprajeme Vám dramatický nárast svalovej hmoty!

Revolučná koncepcia MATRIXU vznikla na základe mnohoročného vývoja a jeho skladba vychádza okrem iného aj zo štruktúry bielkoviny ľudského materského mlieka a to ako z hľadiska bioaktivity bielkoviny, tak z hľadiska časovej dostupnosti vstrebávaných aminokyselín. MATRIX je horúcou novinkou na súčasnom svetovom trhu proteínových prípravkov a je jednou z najsilnejších legálnych formulí pre rast svalovej hmoty.

MATRIX JE BIOAKTÍVNY!
Všetky zložky MATRIXU sú spracované tak, že nie sú tepelne znehodnotené (denaturované) a zachovávajú si svoje bioaktívne vlastnosti, ktoré má iba úplne čerstvá bielkovina

MATRIX JE NIEKOĽKONÁSOBNE ÚČINNEJŠÍ!
Ultimatívna stráviteľnosť a silný anabolický účinok, ktorý je niekoľkonásobne vyšší oproti klasickým formám Whey proteínov

MATRIX MÁ MAXIMÁLNY ANABOLICKÝ POTENCIÁL!
Pomer rýchlych bielkovín voči pomalým, je v optimalizovanom pomere 3:1, čo je úplne rovnaké ako pri bielkovine ľudského materského mlieka. Tento pomer v kombinácii s glutamínovými peptidmi ponúka ten najsilnejší anabolický potenciál pre ľudský organizmus!

Priemerné nutričné informácie
(môžu so líšiť podľa príchutí)
na 31g
Bielkoviny – proteíny 23 g
Sacharidy – uhľohydráty 3 g
z toho cukry 2 g
Tuky 2 g
z toho saturovaný tuk 0 g
Vláknina 1 g
Cholesterol 40 mg
Energetická hodnota 120 kCal
Sodík 130 mg
Potassium 280 mg

Obsah zaujímavých aminokyselín na 100 g
Agrinine 2,5 g
Glutamine 19,6 g
Histidine 2,1 g
Isoleucine 5,8 g
Leucine 10,3 g
Lysine 8,7 g
Metionín 2,2 g
Phenylalanine 3,6 g
Threonine 6,4 g
Tryptophan 1,9 g
Valine 6,0 g

Zloženie:
Základ tvorí nedenaturovaný (bioaktívny) srvátkový proteín , nedenaturovaný (bioaktívny) micelárny kazeín, nedenaturovaný (bioaktívny) vaječný albumín a bioaktívne glutamínové peptidy vo voľnej forme (8,4g v 100g!) Pozn: srvátková obsahu bioaktívnych zložiek (peptidy, laktoferín atď.), avšak neobsahuje zvyšky laktózy ako klasický koncentrát.

Upozornenie: So sladidlami, vhodné najmä pre športovcov.
Obrázok je ilustračný.
Nie je určené pre deti do 3 rokov! Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Výrobca neručí za prípadné škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.
Upozornenie pre alergikov: obsahuje mlieko a jeho zložky

Syntrax
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward