• Iba online

Yamamoto® Nutrition CLA PRO Clarinol® Quality 120 softgel

Yamamoto® Nutrition CLA PRO Clarinol® Quality 120 softgel.CLA PRO Clarinol® je prirodzený zdroj konjugovanej kyseliny linolovej. Zabraňuje spätnému ukladaniu tuku (jo-jo efekt) a odbúrava ho bez toho, aby dochádzalo k úbytku svalovej hmoty.
25,00 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Yamamoto® Nutrition CLA PRO Clarinol® Quality 120 softgel.Yamamoto® Nutrition CLA PRO Clarinol® Quality CLA PRO Clarinol® je výživový doplnok stravy s obsahom konjugovanej kyseliny linolovej v kvalite CLARINOL™ – prírodné CLA z oleja rastliny Carthamus tinctorius, tiež označovanej ako „turecký šafran“.

Zabraňuje spätnému ukladaniu tuku (jo-jo efekt) a odbúrava ho bez toho, aby dochádzalo k úbytku svalovej hmoty. Priaznivo ovplyvňuje zvýšenie rýchlosti metabolizmu a tlmí jeho pokles, hlavne v noci. Ide o prirodzený zdroj konjugovanej kyseliny linolovej, ktorý pomáha znižovať telesný tuk a zväčšuje svalovú hmotu.

Pri použití osvedčenej technológie a pod prísnymi štandardami kvality a bezpečnosti, vrátane ISO, GMP a HACCP, je CLARINOL™ CLA veľmi konzistentná mastná kyselina v tej najvyššej možnej kvalite.

Balenie: 120 gélových kapsúl, Počet dávok v jednom balení: 40

Odporúčané dávkovanie: Prehltnite 3 kapsuly denne s vodou alebo iným obľúbeným nápojom.

Nutričné informácie na 1 dávku (3 gélové kapsule):

  • Konjugovaná linolová kyselina – CLARINOL™ 2400 mg

Zloženie: konjugovaná kyselina linolová (CLARINOL™), kapsle (želatína), zvlhčovadlo: glycerol, ultračistá voda, antioxidant: extrakt bohatý na tokoferoly

Upozornenie pre alergikov: Výrobok neobsahuje alergény v súlade s Reg. (EÚ) č. 1169, príloha II.

UPOZORNENIE: Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Potravinové doplnky by nemali byť používané ako náhrada pestrej stravy. Pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl sú dôležité. Udržujte mimo dosahu malých detí. Skladujte na chladnom, suchom mieste pri izbovej teplote.

Ak máte akýkoľvek zdravotný problém, pred užívaním sa poraďte s lekárom. Účelom tohto produktu nie je diagnostikovať, liečiť alebo predchádzať chorobe. Používa sa iba ako doplnok výživy!

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward