• Iba online
  • -11,00 €

Yamamoto Nutrition Flex FORMULA 60 kapslí

Yamamoto Nutrition Flex FORMULA 60 kapslí.Nový Flex FORMULA® je určený na podporu funkcie kĺbov. Tento produkt je špeciálne vyvinutý na dosiahnutie synergického a komplementárneho pôsobenia na tkanivá kĺbov, a vďaka účinnosti jednotlivých zložiek je cennou pomôckou.
31,00 €
20,00 € Ušetríte 11,00 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Yamamoto® Nutrition Flex FORMULA® Nové zloženie.Nový Flex FORMULA® je výživový doplnok na podporu funkcie kĺbov. Tento produkt je špeciálne vyvinutý na dosiahnutie synergického a komplementárneho pôsobenia na tkanivá kĺbov, a vďaka účinnosti jednotlivých zložiek je cennou pomôckou.

ChondrActiv ™ je inovatívna a jedinečná zložka, ktorá obsahuje v štandardizovanej forme typ 2 hydrolyzovaného kolagénu, chondroitín sulfáta kyselinu hyalurónovú. Proces hydrolýzy, pomocou ktorého sa získava ChondrActiv ™, patentovaný spoločnosťou DIANA NATURALS (Francúzsko), zabezpečuje vysokú biologickú dostupnosť potrebnú na to, aby jednotlivé zložky mohli dosiahnuť tkanivá.

Hydrolyzovaný kolagén typu 2 – je typ kolagénu, ktorý tvorí 90% chrupavkových tkanív v tele.

Chondroitín sulfát  – je súčasťou skupiny glykoproteínov (glykozaminoglykánov-GAG), ktoré tvoria základnú látku spojivovej extracelulárnej matrice. GAG, kolagén a voda sú základom pre udržanie chrupavkovej funkcie.

Kyselina hyalurónová je hlavnou zložkou synoviálnej tekutiny, a má dôležitú úlohu pri mazaní kĺbov a pri ochrane chrupavky pred toxínmi.

Balenie: 60 kapsúl, Počet dávok v jednom balení: 20

Odporúčané dávkovanie: Užite 3 kapsuly denne s vodou.

Nutričné informácie na 1 dávku (3 kapsuly):

  • Chondractiv® 600 mg (z toho kolagén typu II 330 mg, z toho chondroitín sulfát 72 mg, z toho kyselina hyalurónová 6 mg)
  • Glukozamín HCI 400 mg (z toho glukózamín 332 mg)
  • Extrakt Boswellia (BosLIQ® AKBA) 200 mg (z toho kyselina acetyl-11-keto-p-boswellová 10 mg, z toho cembrény 16 mg)
  • Vitamín D 6 μg (100% *)
  • Vitamín C 130 mg (125% *)

* RI = referenčné príjmy

Chondractiv® je ochranná známka a používa sa na základe licencie od spoločnosti DIANA FOOD.
BosLIQ® je registrovaná ochranná známka spoločnosti Biosfered Srl.

Zloženie: Chondractiv® (55% kolagénu typu II, 12% chondroitín sulfátu a 1% kyseliny hyalurónovej z hydrolyzovanej kuracie chrupavky), glukozamín HCl, kapsula (glazúrovací prostriedok: hydroxypropyl-metyl-celulóza; farbivo: oxid titaničitý), BosLIQ® AKBA [Suchý extrakt Boswellia (Boswellia sacra Flueck syn. Boswellia carteri Birdw), živica 50 g/kg kyseliny acetyl-11-keto-p-boswellovej (AKBA), 80 g/kg cembrénov], kyselina L-askorbová (vitamín C), činidlá proti spekaniu: horečnaté soli mastných kyselín, oxid kremičitý; cholekalciferol (vitamín D).

Upozornenie pre alergikov: Výrobok neobsahuje alergény v súlade s Reg. (EÚ) č. 1169, príloha II.

UPOZORNENIE: Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Potravinové doplnky by nemali byť používané ako náhrada pestrej stravy. Pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl sú dôležité. Udržujte mimo dosahu malých detí. Nevhodné pre deti a tehotné ženy. Neužívajte dlhšie bez konzultácie s lekárom. Skladujte na chladnom, suchom mieste pri izbovej teplote.

Ak máte akýkoľvek zdravotný problém, pred užívaním sa poraďte s lekárom. Účelom tohto produktu nie je diagnostikovať, liečiť alebo predchádzať chorobe. Používa sa iba ako doplnok výživy!

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward