• Iba online
  • -10,00 €

Grassberg Omega-3 Premium 1200mg 90 softgels

Grassberg Omega-3 Premium 1200mg 90 softgels-60 dávok. Omega 3, rybí olej, vitamíny, kĺbová výživa

29,00 €
19,00 € Ušetríte 10,00 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Grassberg Omega-3 Premium 1200mg 90 softgels-90 dávok. Omega 3, rybí olej, vitamíny, kĺbová výživa
GRASBERG OMEGA 3 PREMIUM kapsuly 1200 mg * 90
Omega-3 mastné kyseliny sú pre zdravie veľmi dôležité. Majú priaznivý vplyv na telo a mozog. 

Rybí olej je v skutočnosti tuk, ktorý sa získava z tiel rýb. Odporúča sa jesť ryby 1-2 krát týždenne. Ak sa vám to nepáči alebo nemáte možnosť diverzifikovať svoj jedálniček, doplnky rybieho tuku sú veľmi dobrou alternatívou k príjmu dostatku omega-3 mastných kyselín.

Grassberg Omega-3 vám ponúka veľmi pohodlný spôsob, ako získať také dôležité omega-3 mastné kyseliny-EPA a DHA. Užívanie týchto 2 zlúčenín má mnoho pozitívnych účinkov. Medzi ich priaznivé účinky patrí: zníženie krvného tlaku, zníženie hladiny triglyceridov, zlepšenie srdcovej a mozgovej funkcie, zlepšenie videnia, posilnenie kĺbov, svalov, chrupaviek a šliach atď.

Rybí olej Omega-3 je produkt, ktorého prospešné vlastnosti sú uznávané všetkými. Je dokázané, že znižuje riziko kardiovaskulárnych chorôb, ako sú: ateroskleróza, srdcový infarkt, ischemická choroba srdca atď.

Vlastnosti:
Vysoko čistený rybí olej;
Vysoký obsah Omega 3 mastných kyselín;
Podporuje prácu mozgu a srdca;
Podporuje lepšiu víziu;
Chráni bunky pred oxidačným stresom;
Bez umelých farbív.

Obsah  v 1 kapsule
Koncentrovaný rybí olej farmaceutickej kvality
dodávajúci omega 3 mastné kyseliny, z ktorých:   1 200 mg
EPA (kyselina eikosapentaenová) 420 mg
420 mg
DHA (kyselina dokosahexaenová) 300 mg
300 mg

Zloženie:
Vysoko čistený koncentrát rybieho oleja Omega 3, obal kapsuly: želatína, glycerín, čistená voda; vitamín E (D-alfa-tokoferol).

Ako použiť:
Užívajte 1 kapsulu 3 krát s jedlom.  

Neprekračujte odporúčanú dávku.

Nepoužívajte výrobok, ak trpíte neznášanlivosťou na ktorúkoľvek zo zložiek.

Dôležité: 
Výživové doplnky by nemali nahrádzať pestrú a vyváženú stravu a zdravý životný štýl.

Ak ste tehotná, dojčíte, máte alergiu alebo neznášanlivosť na niektorú zo zložiek lieku, poraďte sa pred použitím s lekárom.

Balenie:
90 kapsúl

Výrobca:
Grassberg, Spojené kráľovstvo

Още за GRASSBERG OMEGA 3 PREMIUM kapsuly 1200 mg * 90 (GRASSBERG OMEGA 3 PREMIUM kapsuly 1200 mg * 90), cena a informácie

Omega 3 Premium 1200 mg je ďalším zdrojom vitamínu E a polynenasýtených mastných kyselín (kyseliny eikosapentaenovej a dokosahexaenovej), odporúčaných pre denný príjem na doplnenie nedostatku omega 3 v tele.

Omega 3 PUFA podporujú kardiovaskulárny systém, znižujú riziko chorôb tela, ktoré je vo vysoko znečistenom prostredí.
PUFA znižujú lipoproteíny s nízkou hustotou, normalizujú pomer cholesterolu a triglyceridov v krvi, čo je dôležitý faktor v boji proti chorobám kardiovaskulárneho systému a ateroskleróze.

PUFA pomáhajú čistiť cievy a spomaľovať procesy tvorby trombov, vytvárať podmienky na posilnenie imunity tela, majú kvalitatívny účinok na zlepšenie pamäti a majú protizápalový účinok.

JE SPRÁVNE MYSLIŤ!
Kyselina dokosahexaenová (DHA), nachádzajúca sa v omega 3, sa nachádza aj v sivej hmote mozgu, bunkových membránach, sietnici, mužských spermiách a semenníkoch. Tvorba nervového systému dieťaťa nie je úplná bez DHA, hrá v tomto procese primárnu úlohu.

Kyselina eikosapentaenová (EPA) je aktivátor imunity, v ľudskom tele pôsobí ako antioxidant a zvyšuje regeneráciu bunkových membrán, pričom normalizuje mechanizmy transportu lipidov v krvi.

BUĎTE ŠŤASTNÍ A V HARMÓNII
Omega sa aktívne podieľa na regulácii metabolizmu hormónu radosti (serotonínu), ktorý zase znižuje emočný stres a vyrovnáva periférny nervový systém človeka. Tiež sa znižujú zápalové procesy v tele, čo vytvára priaznivé podmienky pre obnovu rovnováhy a normálne fungovanie všetkých systémov.

Náš vzorec úspechu nie je len vo vysoko kvalitných surovinách a vyváženom zložení, ale aj v sklade. Výrobca často šetrí na obaloch, s touto túžbou je spojených niekoľko faktorov: náklady na dodanie, náklady na samotné balenie a balenie. Išli sme inou cestou a vybrali sme ekologické a recyklovateľné materiály - sklo a hliník.

Grassberg
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward