Core Labs X Super Cardarine 2.0 GW-0742 60 kapslí

Core Labs X Super Cardarine 2.0 GW-0742 60 kapslí.Nový PPAR Super Cardarine GW-0742 je perfektným doplnkom pre redukčný cyklus.Core Labs Super Cardarine GW-0742 je moderný doplnok s agonistickým účinkom na receptory aktivované proliferátormi beta / delta (PPAR β / δ).Zlúčenina známa tiež ako GW610742, GW 2.0 alebo Cardarine 2.0 poskytuje mnoho športových výhod, vrátane: zvýšenej svalovej vytrvalosti, zrýchlenia budovania svalovej hmoty. Odporúča sa v období budovania svalovej hmoty a redukcie. Je to prípravok s mnohými zdraviu prospešnými vlastnosťami, ktorý účinne zvyšuje tréningovú kapacitu tela.
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Core Labs X Super Cardarine 2.0 GW-0742 60 kapslí Cardarine 2.0..Nový PPAR Super Cardarine GW-0742 je perfektným doplnkom pre redukčný cyklus.Core Labs Super Cardarine GW-0742 je moderný doplnok s agonistickým účinkom na receptory aktivované proliferátormi beta / delta (PPAR β / δ).Zlúčenina známa tiež ako GW610742, GW 2.0 alebo Cardarine 2.0 poskytuje mnoho športových výhod, vrátane: zvýšenej svalovej vytrvalosti, zrýchlenia budovania svalovej hmoty. Odporúča sa v období budovania svalovej hmoty a redukcie. Je to prípravok s mnohými zdraviu prospešnými vlastnosťami, ktorý účinne zvyšuje tréningovú kapacitu tela.

GW-0742 je vysoko selektívny modulátor beta / 8 PPAR. Aktivácia tejto konkrétnej odrody receptorov podporuje expresiu génov, ktoré modulujú bunkový metabolizmus.

Jedná sa o nový a výkonný PPAR, ktorý sa líši od svojho predchodcu GW 501516 zvýšenou syntézou a biologickou aktivitou. SARM GW-0742 je známy predovšetkým svojou rýchlou a extrémnou schopnosťou redukovať telesný tuk pri zachovaní svalovej hmoty.

Pri použití prípravku môžete očakávať zvýšenie intenzity v posilňovni, zrýchlenú regeneráciu a nárast svalovej hmoty. Zintenzívňuje stratu tukového tkaniva. Poskytuje viditeľné výsledky po prvej dávke (balení). Je všestranný a je možné ho kombinovať s inými sarmami.

Ako sa Core Labs Super Cardarine GW-0742 používa?

Môže byť použitý počas redukčného cyklu alebo kombinovaný s inými prípravkami počas cyklu zameraného na budovanie svalovej hmoty.

Vynikajúci metabolický regulátor

Super Cardarine GW 0742 zvyšuje stratu tukového tkaniva zvýšením príjmu glukózy v tkanive kostrového svalstva, čo mení metabolizmus tela. Mení tuk na energiu bez zníženia hladiny cukru v krvi. Pôvodne bol vyvinutý na liečbu obezity a iných metabolických chorôb, ale vďaka svojej schopnosti rýchlo spaľovať tuky si získal obrovskú popularitu v kulturistike.

Viditeľný nárast svalovej hmoty

SARM GW 0742 sa používa v procese budovania svalového tkaniva. Mechanizmus účinku je založený na stimulácii expresie protizápalových cytokínov IL-10 a TGF-β mRNA. Štúdie ukazujú, že činidlo výrazne ovplyvňuje proces zvyšovania rýchlosti myogenézy a v prípade poškodenia svalov prebieha úplná regenerácia dvakrát rýchlejšie.

Senzačný spaľovač tukov

Prípravok GW-0742 zvyšuje oxidáciu mastných kyselín a zvyšuje mitochondriálnu hustotu v bunkách. Použitie tukov ako zdroja energie navyše prispieva k získaniu požadovaného nízkeho telesného tuku. Zlúčenina dokonale využíva zásoby tuku z buniek a tukov z každodennej stravy a používa ho ako palivo pre svaly. Citeľne nižšia hladina telesného tuku, najmä okolo pása.

Zvýšená tréningová kapacita vďaka Cardarine 2.0

Použitie GW-0742 zreteľne zvyšuje počet mitochondrií vo svalovom tkanive, čo sa prejavuje zvýšením svalovej účinnosti. Vysoká koncentrácia mitochondrií vám umožňuje zvýšiť účinnosť metabolických procesov, čo vám umožňuje vytvárať viac ATP. Nakoniec zvyšuje silu svalových kontrakcií a predlžuje maximálny čas aeróbnej práce.

Neuroprotektívny účinok sarm GW-0742

Štúdie ukazujú, že činidlo zmierňuje zmeny v astrocytoch (gliové bunky rozhodujúce v procese zapamätávania). Poskytuje ochranu pred neurodegeneratívnymi ochoreniami.

Zdravé kĺby GW-0742 zintenzívňuje proces chondrogenézy a prispieva k ochrane kĺbov pred degeneráciou. Činidlo má priaznivý vplyv na stav chrupavky a kĺbov, pretože podporuje syntézu kolagénu a glykozaminoglykánu typu II u ľudí. Suplementácia sarmom GW-0742 navyše ovplyvňuje zvýšenú sekréciu transformujúceho rastového faktora beta (TGF-β), ktorý ovplyvňuje optimálny stav kĺbov. Faktor TGF-ß znižuje úroveň osifikácie, zmierňuje zápal a zvyšuje stabilitu chrupaviek.

AKTÍVNE ZLOŽKY Super Cardarine
Jednorazové podanie 1 kapsula
Počet porcií v balení 60
Balenie 60 kapsúl
Obsah v 1 porcii (1 kapsula) vrátane:

NAC (N-acetyl L-cysteín) 350 mg
Vitamín E 10 mg
Kardarín 2,0                  10 mg
(4-[({2- [3-fluór-4- (trifluórmetyl) fenyl] -4-metyl-1,3-tiazol-5Yl} metyl ) kyselina sulfanyl] -2 -metylfenoxy} octová

Dávkovanie Super Cardarine GW-0742:

1-2 kapsuly denne. Cyklus 8-12 týždňov.

Core Labs X
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward