Applied Nutrition Vitamin D3 90 tabliet

Applied Nutrition Vitamin D3 90 tabliet.Vitamín D3 je odvodený od cholekalciferolu a udržuje vaše kosti zdravé! Má vysokú využiteľnosť telom, je veľmi silný a v jednej mäkkej kapsule obsahuje 3000iu tohto esenciálneho vitamínu
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Applied Nutrition Vitamin D3 90 tabliet.Vitamín D3 je odvodený od cholekalciferolu a udržuje vaše kosti zdravé! Má vysokú využiteľnosť telom, je veľmi silný a v jednej mäkkej kapsule obsahuje 3000iu tohto esenciálneho vitamínu.

VÝHODY UŽÍVANIE VITAMÍNU D3:

  • Dôležitý ako výživa pre zdravé kosti
  • Pomáha dobrému fungovaniu kĺbov
  • Dôležitý pre imunitný systém
  • Udržuje dobrý stav pokožky

Vitamín D možno nájsť v malom množstve v niekoľkých potravinách, vrátane mastných rýb, ako sú slede, makrely, sardinky a tuniaky. Aby bol vitamín D dostupnejšie, pridáva sa do mliečnych výrobkov, džúsov a obilnín, o ktorých sa hovorí, že sú obohatené vitamínom D. Väčšina vitamínu D - 80% - 90%, čo telo dostane - sa však získava vystavením sa slnečnému žiareniu. Napokon, Vitamín D môže byť tiež umelo vyrobený v laboratóriu.

Vitamín D sa používa na prevenciu a  liečbu krivice , čo je ochorenie spôsobené nedostatkom vitamínu D (nedostatok vitamínu D). Vitamín D sa tiež používa  na liečbu slabých kostí  (osteoporóza),  bolesti kostí  (osteomalácia),  úbytku kostí  u ľudí so stavom zvaným hyperparatyroidizmus a dedičné choroby (osteogenesis imperfecta), v ktorej sú kosti obzvlášť krehké a ľahko odtrhnuteľná. Používa sa tiež na prevenciu u osôb ohrozených osteoporózou a náchylných na pády a fraktúry ďalej ako prevencia u ľudí so zlyhaním obličiek a následným stratám vápnika a kostí (renálnej osteodystrofie).

Vitamín D sa používa pri rekondíciu srdca a ciev, vrátane vysokého krvného tlaku a vysokého cholesterolu. Používa sa tiež pri cukrovke, obezite, svalovej slabosti, roztrúsenej skleróze, reumatoidnej artritíde, chronickej obštrukčnej choroby pľúc (COPD), astma, bronchitída, predmenštruačný syndróm (PMS) a ochorenia zubov a ďasien.

Niektorí ľudia používajú vitamín D pre kožné ochorenia, vrátane vitiliga, sklerodermia, psoriázy, aktinickej keratózy a lupus vulgaris.

Používa sa tiež na posilnenie imunitného systému, prevenciu autoimunitných chorôb a prevenciu rakoviny.

Pretože sa vitamín D podieľa na regulácii hladín minerálov, ako je fosfor a  vápnik , používa sa pri stavoch spôsobených nízkymi hladinami fosforu (familiárna hypofosfatémia a Fanconiho syndróm) a nízkymi hladinami vápnika (hypoparatyreóza a pseudohypoparatyreoidizmom).

Vitamín D vo formách známych ako kalcitriol alebo kalcipotrien sa aplikuje priamo na kožu pre konkrétny typ psoriázy.

DÁVKOVANIE VITAMÍN D3

Odporúčame užívať 1 kapsulu každých 5 dní. Odporúčaná denná dávka je 1000iu.

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward