Applied Nutrition Omega 3 100 softgel

Applied Nutrition Omega 3 100 softgels,Omega 3 100 softgels.OMEGA-3 je doplnok výživy obsahujúci vysoko kvalitný olejový koncentrát z rýb so studenou vodou, bohatý na omega-3 mastné kyseliny s vynikajúcimi zdraviu prospešnými vlastnosťami. Kyseliny omega-3 podporujú činnosť srdca a mozgu, chránia pred aterosklerózou a rozvojom rakoviny, pôsobia proti obezite a posilňujú imunitu. 
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Omega 3 100 softgels.OMEGA-3 je doplnok výživy obsahujúci vysoko kvalitný olejový koncentrát z rýb so studenou vodou, bohatý na omega-3 mastné kyseliny s vynikajúcimi zdraviu prospešnými vlastnosťami. Kyseliny omega-3 podporujú činnosť srdca a mozgu, chránia pred aterosklerózou a rozvojom rakoviny, pôsobia proti obezite a posilňujú imunitu.

Znižujú omega-3 kyseliny cholesterol?
Výsledky mnohých štúdií ukazujú, že aj malé dávky omega-3 mastných kyselín majú antiaterosklerotické účinky. Ich ďalší prísun v potrave významne ovplyvňuje zníženie škodlivého LDL cholesterolu a triglyceridov, ako aj zvýšenie prospešného HDL cholesterolu a zníženie zrážania krvi, ktoré ovplyvňuje srdce a obehový systém.

Ako omega-3 chráni pred rozvojom rakoviny?
Epidemiologické štúdie a pokusy na zvieratách ukazujú, že pridanie kyselín omega-3 do stravy účinne inhibuje tvorbu karcinogénov v tele. Kyseliny omega-3 sú obzvlášť užitočné pri inhibícii rozvoja rakoviny prsníka, prostaty a hrubého čreva - najčastejšie sa vyskytujúcich rakovinových ochorení tohto storočia.

Aký je antidepresívny účinok omega-3 kyselín?
Omega-3 mastné kyseliny sú zodpovedné za správne fungovanie neurónov. Sú dôležitou súčasťou vysoko aktívneho nervového tkaniva, najmä mozgovej kôry a sietnice.Zvyšovanie ich príjmu v strave, zníženie náchylnosti na depresiu, efektívne zlepšuje náladu a hrá kľúčovú úlohu vo vývoji nervového systému, ktorý sa vyskytuje v živote plodu a v ranom detstve.

Môžu omega-3 pomáhať pri chudnutí?
Omega-3 mastné kyseliny sú jednou z kľúčových zložiek chudnutia. U ľudí systematicky konzumujúcich odporúčanú dávku omega-3 mastných kyselín dochádza k strate telesného tuku a zníženiu BMI. Omega-3 mastné kyseliny majú inhibičný účinok na tvorbu tukového tkaniva a aktívne mobilizujú jeho rozklad.

Pre koho sa OMEGA-3 odporúča?
Vzhľadom na vynikajúce zdravotné vlastnosti omega-3 kyselín v prevencii kardiovaskulárnych ochorení sa potravinový doplnok OMEGA-3 odporúča najmä ľuďom so zvýšenou hladinou cholesterolu, hypertenziou a srdcovými chorobami. Kyseliny omega-3 účinne podporujú znižovanie nadváhy a sú dôležitým prvkom prevencie rozvoja rakoviny.

    
Podporuje srdce a nervový systém.
    
Zlepšuje fungovanie nervového systému.
    
Antikoagulačný.
    
Znižuje LDL lipoproteín (tzv. Zlý cholesterol).

 
Dávkovanie:

1 kapsula raz denne.
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward