ALR Industries Huma Pro 450 tabliet

ALR Industries Huma Pro 450 tabliet-90 dávok.Proteín,pre ľudí! HumaPro® - biologická dostupnosť a bioúčinnosť základného proteínu.Bolo povedané, že srvátkový proteín je 100% biologicky dostupný a je preto 100% absorbovaný do tela. Biologická dostupnosť je, koľko z toho, čo zjete, je absorbované telom, ale nehovorí nič o tom, koľko skutočne "využije" telo. Tieto tvrdenia sú správne o 100% biologickej dostupnosti, ale problémom s týmto tvrdením a na váš úkor je to, že sa absorbuje, spracováva cez obličky a potom sa vylúči ako telesný odpad.Na rozdiel od suplementov srvátkových bielkovín je HumaPro® navrhnutý tak, aby bol úplne absorbovaný a využitý ľudským telom.Dôvodom je, že "pomery" esenciálnych aminokyselín budú stále rovnaké vo všetkých variantoch srvátkového proteínu.

 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

ALR Industries Huma Pro 450 tabliet-90 dávok.Proteín,pre ľudí!HumaPro® je formulovaný so všetkými esenciálnymi aminokyselinami v presnom pomere a postupnom dodávaní pre to, čo ľudské telo potrebuje na ich úplné využitie. Navyše jedinečný systém dodávania lieku HumaPro® je navrhnutý tak, aby všetky esenciálne aminokyseliny prichádzali súčasne do svalového tkaniva. Zatiaľ čo ostatné proteíny sú len v nesprávnych pomeroch, ale tiež prichádzajú v rôznych časoch. Toto je niečo, o čom by ste mali premýšľať, keď uvidíte ďalšie výrobky na trhu, ktoré sa zdajú byť podobné HumaPro®. Roky vedy boli zaradené do unikátneho dodávacieho systému za HumaPro® a presnej aminokyselinovej sekvencie. Neužívajte napodobneniny iných značiek - uistite sa, že používate originál!

Žiadny iný proteín nie je porovnateľný s HumaPro®:

Ekonomické: náklady sú menej na porciu,ako ostatné bielkoviny † 
Super koncentrovaný: * 1 dávka HumaPro® = priemerná celková výživa bielkovinového ekvivalentu 25g s iba 0,02 kalórií na porciu †

1 porcia HumaPro®: 0,02 kalórií, * 25 g bielkovín, 0 g karbohydrátov a 0 g tukov. 
4 oz. z kuracieho prsníka: 130 kalórií, 24,20 g bielkovín, 0 g karbohydrátov a 23,95 g tukov. 
5 oz. Čierne hovädzie: 361 kalórií, 24,38 g bielkovín, 0 g karbohydrátov a 28,40 g tukov.

Nahradením mäsa za dve jedlá za deň môžete ušetriť približne 500 kalórií!

Prášok HumaPro® je tiež vegetariánsky a neobsahuje: gluten, sóju, cukor, laktózu alebo ťažké kovy.

HumaPro® - biologická dostupnosť a bioúčinnosť základného proteínu.

Bolo povedané, že srvátkový proteín je 100% biologicky dostupný a je preto 100% absorbovaný do tela. Biologická dostupnosť je, koľko z toho, čo zjete, je absorbované telom, ale nehovorí nič o tom, koľko skutočne "využije" telo. Tieto tvrdenia sú správne o 100% biologickej dostupnosti, ale problémom s týmto tvrdením a na váš úkor je to, že sa absorbuje, spracováva cez obličky a potom sa vylúči ako telesný odpad.

Na rozdiel od suplementov srvátkových bielkovín je HumaPro® navrhnutý tak, aby bol úplne absorbovaný a využitý ľudským telom. Ako to môže HumaPro® urobiť a iné proteíny nemôžu?

Zásadne, mimo chuti, nie je veľký rozdiel medzi srvátkovými bielkovinovými doplnkami, ktoré sú na trhu. Dôvodom je, že "pomery" esenciálnych aminokyselín budú stále rovnaké vo všetkých variantoch srvátkového proteínu. Problém je ten,že pomery nie sú formulované špeciálne pre ľudské telo, ale skôr,pre zvieratá.

HumaPro® je formulovaný so všetkými esenciálnymi aminokyselinami v presnom pomere a postupnom dodávaní pre to, čo ľudské telo potrebuje na ich úplné využitie. Navyše jedinečný systém dodávania lieku HumaPro® je navrhnutý tak, aby všetky esenciálne aminokyseliny prichádzali súčasne do svalového tkaniva. Zatiaľ čo ostatné proteíny sú len v nesprávnych pomeroch, ale tiež prichádzajú v rôznych časoch. Toto je niečo, o čom by ste mali premýšľať, keď uvidíte ďalšie výrobky na trhu, ktoré sa zdajú byť podobné HumaPro®. Roky vedy boli zaradené do unikátneho dodávacieho systému za HumaPro® a presnej aminokyselinovej sekvencie. Neužívajte napodobneniny iných značiek - uistite sa, že používate originál!

Pochopenie hry čísel.   Znížte príjem. Zvýšte výhody.

Jeden gram proteínu = 4 kalórie. 
Jeden gram HumaPro® = 0,004 kalórií

Jedna porcia HumaPro® = 0,02 kalórií

Štúdia využívania čistého dusíka určuje percentuálny podiel anabolizovaných aminokyselín (UAA), známych tiež ako čisté používanie dusíka (NNU) a katabolizovaných aminokyselín (UCA) v HumaPro® poskytuje pomer 99: 1 NNU: UCA tak kalorický, na základe klinickej štúdie sa predpokladá, že je 0,004 kalórií na gram, teda 0,02 kalórií na 5 g.

Pomer prepočtu, pre HumaPro® na priemerné množstvo potravinových proteínov (WFP ... ako mäso, ryba, hydina, srvátka a sójové proteíny atď.) Je:

1 g HumaPro® = 5 g WFP

5g servírovanie HumaPro® (1 lopatka / 7,42g ) preto = celkový ekvivalent bielkovín v priemere 25g, pri menej ako 1 kalóriu (0,02 presne)!

Prečo? Vzhľadom k tomu, HumaPro® je takmer plne využitý, ako proteín by mal byť (ako zdroj pri pozitívnej dusíkovej bilancie, čo vedie k väčšej syntéze proteínov, skôr, ako suroviny telo premení na glukózu). Rýchlo sa dostáva do chudého tkaniva, ktoré sa používa na úrovni buniek, bez prerušenia tráviaceho procesu.

Ako? Povedzme, že v súčasnosti máte 4 lyžičky doplnku srvátkovej bielkoviny denne a každá lopatka obsahuje 25 g srvátkového proteínu. To by bolo 100 g srvátkového proteínu alebo 400 až 600 kalórií (v závislosti od značky, chuti atď.). Ak chcete dosiahnuť toto, potrebujete len 4 lopatky HumaPro® (ekvivalent 100 g celých bielkovín). Pri iba 0,02 kalórií na porciu by 4 dávky HumaPro® poskytli menej ako jednu kalóriu.

To je rozdiel až do približne 599 kalórií. Dajte si do deficitu 599 kalórií a zároveň získajte všetku cennú svalovú stavebnú výživu, ktorú potrebujete, ktorá vás nastaví na strávenie telesného tuku!

Navrhované použitie, ak sa používa na doplnenie príjmu bielkovín: Zmiešajte jednu (1) lopatku s 8 - 10 uncí studenej vody, 20 minút pred cvičením alebo súťažou, a bezprostredne po nej. Pijte jednu až dve dávky tri (3) až šesť (6) krát denne. Na dosiahnutie najlepších výsledkov vždy piť jeden až dva (20) porcií 20 minút pred cvičením alebo súťažou a bezprostredne po ňom. Športovci môžu piť až dve (2) porcie za používanie, a to až šesť (6) krát denne, najmenej dva (2) hodiny od seba. HumaPro® sa môže pochváliť jedlom, aby sa zlepšil potenciál rozdelenia živín.

Otázka: Je HumaPro® len aminokyselinami s odvetvovou reťazou (BCAA)?

A: Hoci BCAA sú esenciálne aminokyseliny (EAA), nie sú úplnou bielkovinovou matricou ... ostatné 5 EAA chýbajú z receptúr BCAA. Takže nie. HumaPro® je kompletná matrica pre EAA, ktorá je špecifická pre potreby ľudského tela bez toho, aby vznikol odpad alebo významná konverzia na hladinu cukru v krvi.

O: Z čoho je vyrobená HumaPro®?

Odpoveď: HumaPro® sa vyrába v zariadení s certifikáciou cGMP, inšpekciou FDA, s použitím farmaceutickej kozmetiky Ajinomoto Amino Acids . HumaPro® neobsahuje mliečne alebo živočíšne produkty, sodík, lepok, cukor alebo konzervačné látky. Ajinomoto aminokyseliny sú 100% enzýmu rastlinného pôvodu asimilované a purifikované bez akýchkoľvek syntetických zložiek, činidiel alebo škodlivých chemikálií. HumaPro® je ťažký kov, vírus a kontaminant, ako aj hypoalergénny.

Otázka: Čo je odpad z bielkovín / aminokyselín?

A: Keď sa bielkovina rozkladá, rozkladá sa na aminokyseliny. Aminokyseliny, ktoré sa konvertujú na krvný cukor, zanechajú odpad vo forme amoniaku, kyseliny močovej a močoviny. Samozrejme, nárast amoniaku by bol smrteľný a nastane. Kyselina močová a amoniak sú obzvlášť toxické pre obličky. Močovina je hlavným metabolickým osudom týchto zložiek odpadu a vylučuje sa z tela v moči. Normálna vylučovanie močoviny za 24 hodín je 6-17 gramov. Mnoho vysoko proteínových diét môže tlačiť močovinový odpad do rozsahu 40 gramov, ale nebolo preukázané, že má nepriaznivý účinok na obličky počas bežných periód udržiavania vysoko proteínových diét. HumaPro® je 100% predregistrovaný, pričom poskytuje korekované pomery EAA a Semi-Essential len pre 1% odpadu v porovnaní s väčšinou bielkovín, ktoré predstavujú 68-84% odpadu.

ALR Industries sa zrodila v roku 2001 z celoživotného hesla autora L. Rea, človeka stojaceho za víziou, ktorá dáva športovcom, ktorí odmietajú akceptovať priemernosť, prostriedky na maximalizáciu a využitie svojho plného potenciálu, čo pre slabé povahy nie je žiadna úloha . Toto heslo: „Prispôsobte sa, migrujte alebo zomrite ... kňučanie nie je možnosťou pre tých, ktorí odmietajú akceptovať priemernosť,“ bolo hnacou silou nevyhnutnej práce ALRI , ktorá naplno využila všetky dlhoročné skúsenosti Autor L. Rea musí ponúkať nielen ako samotný kulturista, ale aj ako vedec.

Tieto skúsenosti zahŕňajú viac ako tridsať rokov v oblasti kulturistiky a biologického výskumu a vývoja. Okrem toho autor L. Rea napísal tri knihy a stovky článkov zaoberajúcich sa zložitou vedou o ľudskom zdraví a maximalizáciou fyzického výkonu.

Spojením vášne, odbornosti a inovácie ALRI neustále pracuje so športovcami a vedcami na sprístupňovaní najlepších produktov na podporu ľudského zdravia a zdravia dostupných pre spotrebiteľov so silným zameraním na bezpečnosť a účinnosť. Nielen to, ale aj ALRIcíti sa tak silno v podpore športovcov, ktorí sa usilujú naplno využiť svoj potenciál, že v roku 2006 venovala tisíce dolárov v doplnkoch - na profesionálnej aj amatérskej úrovni - športovcom v oblasti kulturistiky, figúry a fitnes s ambicióznymi plánmi poskytnúť dokonca ďalšia podpora v nasledujúcich rokoch. ALRI má obrovskú vášeň poskytovať tým najinovatívnejším a najefektívnejším produktom na trhu tým, ktorí sa usilujú posunúť na hranicu svojich limitov. Spoločnosť ALRI nepochybne dláždi cestu v kvalite a spoľahlivosti so svojimi produktmi v priemysle doplnkov.

ALR Industries
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward