Haya Labs Longjack 60 kapslí

Haya Labs Longjack 60 kapslí,100mg/kapsla.PCT, TST booster, sexuálne funkcie.Eurycoma longolia zvyšuje aktivitu enzýmu CYP17A1, ktorý urýchľuje metabolizmus pregenolónu a progesterónu na DHEA a androstenedion. Táto zlúčenina funguje popri geranylgeraniolom indukovanom vzostupe v progresore, aby sa premenil na viac testosterónu!Silný orálny doplnok na zvýšenie hladiny testosterónu.

 

 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Haya Labs Longjack 60 kapslí.PCT, TST booster, sexuálne funkcie.Tongkat Ali alebo Eurycoma longifolia je kvitnúca rastlina známa najmä v krajinách ako je Malajzia či Indonézia. Jej najvýznamnejšou vlastnosťou je, že dokáže pozitívne ovplyvniť hladinu testosterónu v našom tele. A muž predsa potrebuje testosterón hlavne na vytrvalosť a silu, energiu i potenciu, či dobré duševné zdravie a zvýšenie libida.V predaji ho môžete nájsť v čistej forme alebo aj v zmesi spolu s ostatnými bylinami. Je súčasťou tabliet, ktoré s obľubou užívajú najmä športovci (kulturisti). Tiež ju nájdeme ako dôležitú zložku v prírodných doplnkoch na podporu erekcie.

Čo je to Tongkat Ali

Táto rastlina sa v juhovýchodnej Ázii radí medzi najpopulárnejšie a najužívanejšie liečivé byliny. Tongkat Ali poznáme aj pod názvami ako penawar pahit, bedar merah, lempedu pahit, pasak bumi. Pre svoje vlastnosti ju prezývajú aj Malajský Ženšen, či Ázijská Viagra. V Amerike ju zase poznajú pod názvom Long Jack.

Tongkat Ali je vlastne štíhly ker, ktorý dorastá do výšky 10 až 15 metrov. Na to, aby sa mohol rozmnožovať, potrebuje dosiahnuť vek minimálne 25 rokov. Listy sú kopijovité vajcovitého tvaru. Malé kvety vytvárajú plody, ktorými sú tvrdé žltohnedé kôstkovice, pri dozrievaní sa sfarbia do hnedočervenej. Vyskytuje sa najmä v už spomínanej Malajzii a Indonézii, ale nájdeme ju aj v Thajsku, Vietname či Laose.

V Malajzii je Eurycoma longifolia vedená ako liečivá rastlina chránená pred zberom divorastúcich stromov. Posledné enviromentálne štúdie v krajine ukazujú, že tento druh pri pokračujúcom tempe zberu môže celkom vyhynúť už do 20 rokov, ak sa nezabezpečí jej opätovná výsadba.

Tongkat Ali zvyšuje produkciu testosterónu v tele. Spolu s ním sa tiež uvoľňuje aj špeciálny globulín, ktorý zabraňuje blokácii produkcie vlastného pohlavného hormónu.

Testosterón je anabolický androgénny hormón vznikajúci najmä v semenníkoch a v menšej miere aj v kôre nadobličiek. Má vplyv na našu sexualitu a reprodukciu, tvorbu svalovej hmoty, rast vlasov či ochlpenia. Udržiava tiež správnu hustotu kostí a optimálnu koncentráciu červených krviniek.

Po tridsiatke začína u mužov jeho hladina pozvoľna klesať. Ako zistíte, že ho máte málo? Znížená hladina testosterónu sa môže prejavovať znížením chuti na sex.Testosterón je naozaj dôležitý hormón a preto sa využíva v steroidových cykloch ako základná látka. U športovcov je jeho priame podávanie zakázaným dopingom. A tu práve nastupuje úloha Tongkat Ali, ktorý prirodzenou cestou dokáže zvýšiť jeho hladinu v tele.Tiež zvyšuje množstvo energie vytváraním adenozíntrifosfátu (ATP), ktorý je zodpovedný za náš energetický cyklus. Pri fyzickej námahe sa rýchlo odbúrava a je potrebné ho rýchlo dopĺňať aby sme sa necítili čoraz viac unavení. Užitím Tongkat Ali môžeme tento proces spomaliť a tak zvyšovať aj celkovú odolnosť a vitalitu nášho organizmu.Tongkat Ali zvyšuje aj hladinu lipoproteínov v tele, ktoré udržiavajú naše tepny a cievy zdravé a v poriadku. Zvýšenie tejto hladiny napomáha predchádzať upchatiu tepien. Cirkulácia krvi v tele sa tak udržuje na uspokojivej úrovni.Koreň tejto rastliny obsahuje aj superoxid dismutázu – prirodzený, telu vlastný antioxidant, ktorý zabraňuje uvoľňovaniu škodlivých radikálov v organizme a tak celkovo zlepšuje naše zdravie a spomaľuje proces starnutia.

Hlavným prínosom tejto byliny je teda hlavne schopnosť prirodzene zvyšovať hladinu testosterónu. To by nebolo celkom možné, pokiaľ by neobsahovala vhodné účinné látky, ktoré toto zvyšovanie spôsobujú. Ide hlavne o bioaktívne glykopeptidy ako je eurycomanoleurycomanone a eurycomalactone, ktoré sú najviac obsiahnuté v koreni rastliny. Obsah týchto látok dokonca zvyšuje početnosť a životaschopnosť spermií.

V tradičnej medicíne v Indonézii a Malajzii sa koreň rastliny varí vo vode. Odvar sa neskôr využíva ako tonikum po pôrodoch, ako afrodiziakum, na zníženie horúčky, na črevné parazity, proti hnačke a úplavici, na poruchy trávenia a žltačke. Vo Vietname sa využívajú kvety a plody na liečbu úplavice, koreň zase na liečbu malárie a horúčky. V Malajzii sa pasta vyrobená z rastliny využíva pri bolestiach hlavy a žalúdka.

Eurycoma longolia zvyšuje aktivitu enzýmu CYP17A1, ktorý urýchľuje metabolizmus pregenolónu a progesterónu na DHEA a androstenedion. Táto zlúčenina funguje popri geranylgeraniolom indukovanom vzostupe v progresore, aby sa premenil na viac testosterónu!Silný orálny doplnok na zvýšenie hladiny testosterónu.

NUTRITION

RAW Nutrition Tongkat Ali Eurycoma longolia 60 kapslí
Serving Size: 1 Capsule
Servings Per Container: 60
  Amount Per Serving %DV**
RAW Nutrition Tongkat Ali Eurycoma longolia         100mg *
*Daily value not established    
Other ingredients: Microcrystalline Cellulose, Gelatine, Rice Flour, Magnesium Sterate

DIRECTIONS FOR USE

Directions for use: Take one capsule with a meal, twice daily.
Dávkovanie: 3 kapsle denne

Haya Labs
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward