• Iba online

Brawn Nutrition Super-GW 60 kapslí

Brawn Nutrition Super-GW na báze GW0742, selektívneho agonistu receptora aktivovaného proliferátorom peroxizómov (PPAR). Vďaka mechanizmu účinku, ktorý je úplne nezávislý od hormonálnej osi, sa GW-0742 môže používať u ľudí oboch pohlaví. Super GW je nový a výkonný SARM, ktorý sa líši od svojho predchodcu GW 501516 zvýšenou syntézou a biologickou aktivitou.
49,98 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Brawn Nutrition Super-GW na báze GW0742, selektívneho agonistu receptora aktivovaného proliferátorom peroxizómov (PPAR). Vďaka mechanizmu účinku, ktorý je úplne nezávislý od hormonálnej osi, sa GW-0742 môže používať u ľudí oboch pohlaví. Super GW je nový a výkonný SARM, ktorý sa líši od svojho predchodcu GW 501516 zvýšenou syntézou a biologickou aktivitou.

SARM, tiež známy ako Shred 2.0, je cenený predovšetkým pre svoju rýchlu a extrémnu schopnosť znižovať telesný tuk pri zachovaní svalovej hmoty. Pri používaní prípravku môžete očakávať zvýšenie úrovne intenzity v posilňovni, zrýchlenú regeneráciu a nárast svalovej hmoty.

Zvyšuje odbúravanie tukov. Poskytuje viditeľné výsledky po prvej dávke (balení) . Je všestranný a dá sa kombinovať s inými sarmami

Môže sa používať počas redukčného cyklu alebo v kombinácii s inými prípravkami počas cyklu zameraného na budovanie svalovej hmoty.

Prípravok Super-GW zvyšuje stratu tukového tkaniva zvýšením absorpcie glukózy v tkanive kostrového svalstva, čo mení metabolizmus tela. Premení tuk na energiu bez zníženia hladiny cukru v krvi. Bol pôvodne vyvinutý na liečbu obezity a iných metabolických chorôb, ale v kulturistike si získal nesmiernu popularitu vďaka svojej schopnosti rýchlo spaľovať tuky.

Viditeľné zvýšenie svalovej hmoty

SARM GW 0742 sa používa v procese budovania svalového tkaniva. Mechanizmus účinku je založený na stimulácii expresie protizápalových cytokínov IL-10 a TGF-p mRNA. Výskum ukazuje, že látka veľmi ovplyvňuje proces zvyšovania rýchlosti myogenézy a v prípade poškodenia svalov dochádza k úplnej regenerácii dvakrát rýchlejšie.

Efektívny spaľovač tukov

Prípravok GW-0742 zvyšuje oxidáciu mastných kyselín a zvyšuje mitochondriálnu hustotu v bunkách. Okrem toho použitie tukov ako zdroja energie prispieva k získaniu požadovaného nízkeho telesného tuku. Táto zlúčenina dokonale využíva tuky z buniek, ako aj tuky z každodennej stravy, pričom ich používa ako palivo pre svaly. Znateľne nižšia hladina telesného tuku, najmä okolo pása.

Zvýšená kapacita odbornej prípravy

Použitie GW-0742 jednoznačne zvyšuje počet mitochondrií vo svalovom tkanive, čo sa prejaví zvýšením svalovej efektívnosti. Vysoká koncentrácia mitochondrií umožňuje zvýšiť účinnosť metabolických procesov, čo umožňuje generovať viac ATP. Nakoniec zvyšuje silu kontrakcie svalov a predlžuje maximálny čas aeróbnej práce.

Neuroprotektívny účinok

Štúdie ukazujú, že látka zmierňuje zmeny v astrocytoch (gliové bunky rozhodujúce pri procese zapamätávania). Poskytuje ochranu pred neurodegeneratívnymi chorobami.

Zdravé kĺby

GW-0742 zvyšuje proces chondrogenézy a prispieva k ochrane kĺbov pred degeneráciou. Prípravok má priaznivý účinok na stav chrupavky a kĺbov, podporuje syntézu kolagénu typu II a glykozaminoglykánov, zložiek chrupavky u ľudí. Suplementácia sarmom GW-0742 navyše ovplyvňuje zvýšenú sekréciu transformačného rastového faktora beta (TGF-β), čo ovplyvňuje optimálny stav kĺbov. Faktor TGF-β znižuje hladinu osifikácie, zmierňuje zápal a zvyšuje stabilitu chrupaviek.

Dávkovanie:

3 kapsuly denne.

Brawn Nutrition
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward