• Iba online
  • -20,00 €

Augmented Labs Ligandreal 90 kapslí

Augmented Labs Ligandreal 90 kapslí.Ak ste pokročilí vo svojej ceste budovania svalov a sily a chcete posunúť veci na ďalšiu úroveň, Ligandreal vám to môže uľahčiť. Vysoko hodnotený a populárny produkt od spoločnosti Augmented, máme veľa článkov o tom, ako najlepšie používať produkt založený na LGD.

79,99 €
59,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Augmented Labs Ligandreal 90 kapslí.Ak ste pokročilí vo svojej ceste budovania svalov a sily a chcete posunúť veci na ďalšiu úroveň, Ligandreal vám to môže uľahčiť. Vysoko hodnotený a populárny produkt od spoločnosti Augmented, máme veľa článkov o tom, ako najlepšie používať produkt založený na Ligand.
Ligandreal sa má používať v cykloch 4-8 týždňov, po ktorých nasleduje rovnaké množstvo voľna, počas ktorého vykonávate dôkladnú PCT obsahujúcu posilňovač testosterónu a blokátor estrogénu. Po ďalších 4-8 týždňoch môžete v prípade potreby začať ďalší cyklus.
Iba pre mužov 21+, ktorí sa venujú športu alebo kulturistike na vysokej úrovni. Môže byť považovaný za progresiu od prirodzených staviteľov svalov po dôkladnom preskúmaní produktu a ako cyklovať.

Ligandreal je doplnok od Augmented Labs. Ligandreal je selektívny modulátor androgénnych receptorov ako Ostarine, ale 12-krát silnejší už pri 1/3 dávky! Tam, kde je Ostarine jedným z najlepších selektívnych doplnkov, ktoré sa majú zahrnúť do cyklu rezania, sa Ligandreal osvedčil ako dobrý objemový prostriedok.

Polčas rozpadu Ligandrealu je medzi 24-36 hodinami a ako objemové činidlo je to skvelé na stohovanie s produktmi, ako je Ostarine a Andarine. Má silný vplyv na HPTA (os hypotalamickej hypofýzy), preto sa odporúča liečba ÚPLNÝM postcyklom.

Ako doplnok výživy pre dospelých užívajte 1 kapsulu denne s jedlom. Neprekračujte 1 kapsulu za 24 hodín.

Augmented Labs
Nový produkt
3 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Golden Pharma CARAT 300g Golden Pharma CARAT 300g
  • Iba online
  • -20,00 €

Golden Pharma CARAT 300g

Cena 39,99 € Bežná cena 59,99 € -20,00 €
arrow_upward