Nutra Innovations Mega Lax 90 kapslí

Nutra Innovations Mega Lax 90 kapslí.Zvyšuje celkový anabolizmus a testosterón na maximum, extrémne silný zvyšovač objemu a rastu svalovej hmoty, zvyšuje proteínovú syntézu, zvyšovač napumpovania svalov-nitric oxide, výkonnosti a regenerácie! Vyvoláva anabolický stav organizmu = rast svalovej hmoty, zvyšuje syntézu bielkovín, zlepšuje športový výkon, podporuje spaľovanie tuku, bez negatívnych vedľajších účinkov!Zisk svalovej hmoty s použitím anabolického steroidu je na úrovni 4-5 kg v jednom cykle. S použitím laxogenínu je táto hodnota na úrovni 3-4 kg.

 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Nutra Innovations Mega Lax 90 kapslí.Zvyšuje celkový anabolizmus a testosterón na maximum, extrémne silný zvyšovač objemu a rastu svalovej hmoty, zvyšuje proteínovú syntézu, zvyšovač napumpovania svalov-nitric oxide, výkonnosti a regenerácie! Perfektný stack s Olympus Labs Epilogue, Epicat na 60 dní

5a-hydroxy Laxogenin bol vo svete športu objavený v roku 1996 a je dokázané, že má anabolicko-androgénny pomer podobný ako anabolický steroid Anavar ale bez vedľajších účinkov na zdravie človeka. Športovci, ktorí 5a-hydroxy Laxogenin vo svojich prípravách aplikovali tvrdia, že zvyšuje svalovú tvrdosť do piatich dňoch a veľkosť svalovej hmoty do 3 – 4 týždňov.Látka laxogenín je hormón rastlinného pôvodu, ktorý bol synteticky izolovaný z odnoží Smilax sieboldii.Smilax sieboldii – je rastlina, pochádzajúca zo Strednej Ameriky, Číny a Japonska, kde sa už roky používa v tradičnej medicíne na zvýšenie vitality a sexuálnej potencie, tiež priaznivo pôsobí na mužský hormonálny systém, najmä na tvorbu testosterónu, progesterónu a výrazne podporuje anabolické a metabolické procesy ľudského tela. Významný je aj fakt, že pôsobí detoxikačne na organizmus a zlepšuje vitalitu pečene. Obsahuje steroidné saponíny a fytosteroly.V dostupných materiáloch sa dozvedáme, že predstavuje jediný produkt, ktorý zaručene zväčšuje svalovú hmotu, a to bez steroidného vplyvu a nie je identifikovateľný v dopingových testoch. Vedecké štúdie potvrdili, že vďaka laxogenínu sa zvýšila syntéza proteínov až o 200%. Udržiava hladinu kortizolu v norme, pomáha kontrolovať hladinu glukózy v krvi a zvyšuje funkciu štítnej žľazy.Laxogenín zaraďujeme do kategórie brassinosteroidov. Brassinosteroidy alebo tiež BR tvoria skupinu 40 rôznych steroidov, ktoré sú výhradne syntetizované z rastlín. Aj keď štúdie tejto špecifickej kategórie rastlín sú obmedzené, tieto rastliny majú veľký potenciál a sú prísľubom do budúcnosti pre všetkých, ktorí majú cieľ budovať svalovú hmotu.Benefity užívania Laxogenínu: Vyvoláva anabolický stav organizmu = rast svalovej hmoty, zvyšuje syntézu bielkovín, zlepšuje športový výkon, podporuje spaľovanie tuku, bez negatívnych vedľajších účinkov!Zisk svalovej hmoty s použitím anabolického steroidu je na úrovni 4-5 kg v jednom cykle. S použitím laxogenínu je táto hodnota na úrovni 3-4 kg.

Originálny popis a zloženie doplnku: 

Nutritional Information

Serving Size: 1 Capsule

Servings Per Container: 90

Laxosterone (5a-Hydroxy Laxogenin) 100mg

Bioperine (Black Pepper Fruit Extract) 5mg

Other Ingredients: HPMC Enteric Coated Veggie Capsule, Magnesium Stearate, Sillicon Dioxide.

Directions Take 1 capsule 3 times daily with food

Dávkovanie:  2-3 kapsle ráno pred raňajkami alebo 2 kapsle ráno a 1 kapsla po obede

 

Pozor, upozornenie: Tento produkt je určený pre zdravých dospelých ľudí. Určené pre pokročilých užívateľov s dostatočnými vedomosťami v danej oblasti. Nieje určené pre začiatočníkov a rekreačných cvičencov.Nie je určené pre začiatočníkov alebo užívateľov ktorí budujú svoje telo prirodzenou (naturálnou) cestou. Nevhodné pre profesionálnych a registrovaných športovcov. Nevhodné,pre osoby mladšie,ako 21 rokov! Ak užívate akékoľvek lieky, o užívaní tohto produktu sa poraďte so svojim ošetrujúcim lekárom. Nepoužívajte ak ste tehotná, chcete otehotnieť, alebo dojčíte. Konzultujte užívanie doplnku so svojím lekárom alebo odborníkom na výživu, ak máte nasledujúce ochorenia alebo ťažkosti: vysoký alebo nízsky krvný tlak, srdcová arytmia, akékoľvek problémy zo srdcom, disfunkcie alebo problémy pečene, cukrovka, psychické poruchy, problémy s prostatou alebo dýchaním. NEKOMBINOVAŤ S ALKOHOLOM A DROGAMI! Znížte príjem kofeínu z iných zdrojov (napr. káva, čaj, atď.). Neslúži ako náhrada pestrej a rozmanitej stravy.Prestaňte užívať, alebo sa poraďte so svojim lekárom ak na sebe spozorujete vedľajšie účinky. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Určené pre zvláštnu výživu. Nie je určené pre deti! Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte na suchom a chladnom mieste, mimo dosah slnečného žiarenia starostlivo uzavreté! Skladujte mimo dosah malých detí. Výrobca, dovozca a distribútor nezodpovedajú za škody spôsobené nevhodným užívaním alebo skladovaním. Produkt bol spracovaný v prístrojoch, kde taktiež mohli byť spracované mlieko, sója, vajíčka, kôrovce, orechy, arašidy.

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward