Haya Labs Melatonin 60 tabliet

Haya Labs Melatonin 60 tabliet
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Haya Labs Melatonin 60 tabliet.Haya Labs Melatonín Time release 5mg.Melatonín Time Release je prírodný produkt, bohatý na melatonín s postupným uvoľňovaním v ľudskom tele.

Kľúčové vlastnosti Melatonínu :

Stimuluje pokojný spánok

Výkonný antioxidant

Zlepšuje imunitný systém

Poskytuje podporu proti depresii

Melatonín je prirodzene sa vyskytujúci hormón produkovaný mozgom cez epifýzu. Jeho kolísavá hladina v tele sa počas dňa mení v závislosti od okolitých faktorov.

Uvoľňovanie a syntéza melatonínu sú potláčané svetlom a stimulované temnotou, čo naznačuje, že tento prvok hrá v organizme v cirkadiánnom rytme integrálnu úlohu (biochemické, fyziologické a behaviorálne procesy založené na 24-hodinovom cykle).

Melatonín je popisovaný ako silne prenikajúci  antioxidant  vďaka svojej schopnosti ľahko prechádza bunkovými membránami a hematoencefalickou bariérou. Niektoré štúdie ukazujú , že môže byť schopný chrániť DNA pred deštrukciou spôsobenou karcinogénmi a tiež  chrániť pred srdcovými chorobami, depresiou a poruchami imunitného systému.

Zatiaľ čo vedecké dôkazy stále odhaľujú enormné množstvo jeho zdravotných prínosov, melatonín je známy predovšetkým schopnosťou stimulovať spánok. Keďže jeho produkcia je obmedzovaná  svetlom a zosilnená temnotou, s blížiacou sa nocou epifýza vylučuje melatonín, čo spôsobuje ospalý pocit a znižuje telesnú teplotu. Hladina melatonínu sa neustále zvyšuje, dosahuje svoje maximum uprostred noci a postupne klesá s príchodom svitania – tento účinok sa nazýva krivka melatonínovej fázy (PRC).

Zatiaľ čo suplementácia melatonínom je účinnou prirodzenou oporou pre lepší spánok, ak je používaný vo veľkom množstve, môže byť kontraproduktívne a je schopný ničiť PRC; napríklad 1 mg môže byť telom použitý efektívnejšie v porovnaní s dávkou 20 mg.

Najmä vhodný je pre cestovateľov, ktorí zažívajú jetleg a potrebujú si tento čas „zvykania si“ na nové časové pásmo skrátiť na minimum.

Dávkovanie

Jedna dávka:  1/4 tableta = 175mg

Odporúčané použitie:  1 dávka denne pred spaním zapite spolu s vodou.

Veľkosť balenia:  60 kapsúl = 240 dávok

Upozornenie  Prípravok nie je určený deťom do 5 rokov a tehotným a dojčiacim ženám. Nežiaduce účinky: Výnimočne u citlivých osôb sa môže objaviť kožná vyrážka alebo podráždenie čriev. Ako uchovávať: Na tienistom a suchom mieste pri teplote do 25 ° C a mimo dosahu detí.

Upozornenie:  Tento produkt bol uvedený na trh ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

Haya Labs
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Dymatize Elite 100% Whey Dymatize Elite 100% Whey
  • Iba online
  • -15,00 €

Dymatize Elite 100% Whey

Cena 44,98 € Bežná cena 59,98 € -15,00 €
USP Labs Jack3d 250g USP Labs Jack3d 250g
  • Iba online
  • -20,00 €

USP Labs Jack3d 250g

Cena 39,99 € Bežná cena 59,99 € -20,00 €
Chemix Natabolic 240 caps Chemix Natabolic 240 caps
  • Iba online
  • -20,00 €
  • novinka

Chemix Natabolic 240 caps

Cena 69,99 € Bežná cena 89,99 € -20,00 €
RedCon1 Total War 420g RedCon1 Total War 420g
  • Iba online
  • -30,00 €

RedCon1 Total War 420g

Cena 29,99 € Bežná cena 59,99 € -30,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward