• Iba online

Pure Labs Nutrition Beta Ecdysterone 60 kapslí

Pure Labs Nutrition Beta Ecdysterone 60 kapslí, 300mg/kapsla.TST booster,
19,99 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Pure Labs Nutrition Beta Ecdysterone 60 kapslí.300mg/kapsla.PCT, TST booster, sexuálne funkcie.

Beta-ekdysterón je doplnok bohatý na prirodzene sa vyskytujúce steroidné zlúčeniny v prírode zo skupiny ecdysteroidów. V ľudskom tele ovplyvňuje parametre glukózy – znižuje jej hladinu v krvi a tiež podporuje normalizáciu lipidov. Vykazujem silnú aktivitu podporujúcu pečeň, imunitný systém a nervový systém. Športovci často siahajú po tejto látke kvôli jej anabolickým vlastnostiam – podporujú syntézu svalových bielkovín a ochranný účinok na svalovú hmotu.Často sa pridáva k suplementácii v prípravných obdobiach, keď je intenzita tréningu na vyššej úrovni a riziko straty svalovej hmoty niekoľkokrát vyššie, potom dokonale funguje vo forme ochranných a podporných adaptačných procesov tela vrátane regenerácie nervovej sústavy. a podporuje odolnosť proti stresu.

Ecdysterón umožňuje správne použitie zlúčenín dusíka v tele. Jeho použitie zlepšuje použitie bielkovín na stavebné účely a znižuje hromadenie amoniaku v tele. Ak sa koncentrácia amóniových zlúčenín v svalovom tkanive zvýši, jeho práca je narušená a v dôsledku toho sa jej účinnosť zhoršuje.Ecdysterón zintenzívňuje procesy zamerané na neutralizáciu tejto zlúčeniny na močovinu, ktorá sa ľahko odstraňuje z tela, a tak pozitívne ovplyvňuje činnosť svalov a oneskoruje hromadenie únavy.

Ukázalo sa tiež, že použitie ekdysterónu zaisťuje vysokú účinnosť erytropoézy. Tento proces je zodpovedný za tvorbu červených krviniek, ktorých funkciou je prenos dýchacích plynov v tele. V dôsledku toho sa do svalového tkaniva dodáva viac kyslíka, ktorý sa používa v procesoch výroby energie. Tento efekt zaisťuje vysokú účinnosť práce tela po dlhú dobu.

Dávkovanie:

1 kapsula dvakrát denne

Beta-Ekdysterón (70% extrakt) – pravá a legálna alternatíva voči anabolickým steroidom! Základný stavebný kameň silových športovcov východného bloku

Serving Size: 1 Capsule
Servings per container: 60

Beta-Ecdysterone  70%                               300 mg
(Cyanotis Vaga Extract)

Other Ingredients:

Rice Flour, Gelatin

Zameranie: silové športy, svalová hmota a sila.

Ecdysterone obsahuje vysokopercentný 70% extrakt čistého Beta-Ecdysterónu, ktorý je izolovaný z rastliny Cyanotis Vaga Extract. Už pri dávkach 5-10mg na kilogram hmotnosti dokáže výrazne zvýšiť proteosyntézu, následkom čoho telo zvyšuje podiel svalovej hmoty a znižuje zásoby telesného tuku. Ďalším účinkom tohto fytoecdysteroidu je zvýšená tvorba vysoko energetických štruktúr (ATP, kreatinfosfát) a navýšenie zásob glykogénu. Výsledok? Ecdysterone vám zabezpečí nielen nárast objemu kostrového svalstva, ale aj nárast vytrvalosti a dynamického výkonu.

Užívanie doplnku výživy Ecdysterone nemá žiadne vedľajšie účinky ani pri dlhodobom užívaní, jeho efektivita je mimoriadne vysoká aj preto, že účinné látky boli izolované z toho najlepšieho zdroja.

Veľký počet štúdií potvrdzovalo anabolickú aktivitu Beta-Ekdysterónov už na rozhraní 70. a 80. rokov 20. storočia, predovšetkým v kombinácii s tvrdým tréningom. V bývalom Sovietskom zväze prebiehali pokusy s využitím Beta-Ekdysterónu ako anabolicky účinného doplnku určeného predovšetkým pre športovcov. Výsledky testov boli prekvapujúce – aplikácia Beta-Ekdysterónu priniesla v krátkej dobe nárast svalovej hmoty a súčasne výrazné zvýšenie výkonu. Je známe, že sa práve Beta-Ekdysterón stal pravidelnou súčasťou diéty ruských olympionikov, ktorí sa pripravujú na najvýznamnejšie športové podujatia. Už po 3. až 5. dňoch aplikácie Beta-Ekdysterónu u športovcov nastáva nárast fyzickej kondície, v ďalších týždňoch pri vhodnom tréningu a strave bohatej na bielkoviny prichádza k 6-10% nárastu svalovej hmoty. Vzpierači, okrem nárastu sily a svalovej hmoty, po tréningoch cítili aj menšiu bolesť vo svaloch a väzivovom aparáte. Beta-Ekdysterón taktiež pozitívne ovplyvňuje výkyvy nálady v priebehu náročných tréningových cyklov. V profesionálnom a vrcholovom športe Beta-Ekdysterón používajú k dosiahnutiu psychickej a fyzickej stability, často aj k urýchleniu regenerácie po zraneniach, alebo ochoreniach – bez akýchkoľvek vedľajších účinkov na kardiovaskulárny a imunitný systém. Svet športovej vedy pozorne sleduje práce výskumných tímov, ktoré testujú Beta-Ekdysterón.

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Weider Rush Pump 375g Weider Rush Pump 375g
  • Iba online
  • -10,00 €

Weider Rush Pump 375g

Cena 29,99 € Bežná cena 39,99 € -10,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward