• Iba online
  • -10,00 €

RAW Nutrition Epimedium Icariin 120 kapslí

RAW Nutrition Epimedium Icariin 120 kapslí,500mg/kapsla.Horny Goat Weed.PCT, TST booster, sexuálne funkcie.Zvyšuje aktivitu enzýmu CYP17A1, ktorý urýchľuje metabolizmus pregenolónu a progesterónu na DHEA a androstenedion. Táto zlúčenina funguje popri geranylgeraniolom indukovanom vzostupe v progresore, aby sa premenil na viac testosterónu!Silný orálny doplnok na zvýšenie hladiny testosterónu.

 

29,98 €
19,98 € Ušetríte 10,00 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

RAW Nutrition Epimedium Icariin 120 kapslí.Horny Goat Weed.PCT, TST booster, sexuálne funkcie.

Anglický názov rastliny Horny goat, v preklade nadržaný cap, hovorí snáď za všetko. Krpčiarka šípolistá po našom, či Škornice šípolistá po česky, je bylina, ktorú podľa legendy objavil pastier kôz, ktorý si všimol, že jeho kozy sú po konzumácii tejto rastliny až podozrivo sexuálne aktívne.

Krpčiarka šípolistá bola známa najskôr len v Číne, dnes ju však môžete nájsť rásť po celom svete. Epimedium sagittatum, ako sa tejto vzácnej bylinke vraví po latinsky, pôsobí aj na ľudské telo a dokáže ho povzbudiť v podstate z každej stránky. Ak hľadáte originálne afrodiziakum, ktoré poteší mužov i ženy, mladých aj starých, tak práve Horny goat je tá správna voľba. A je len na vás či to skúsite v čistej forme, alebo dáte skôr na prípravky, ktoré túto výnimočnú rastlinu obsahujú. Aké to sú? Tak túto informáciu spolu s ďalšími ľahko získate, keď si prečítate môj podrobný článok, kde vám o Krpčiarke, čínskej prírodnej viagre, prezradím naozaj všetko.

Pôvod a rozšírenie

Krpčiarka pochádza z Číny a Japonska a už niekoľko storočí je významnou súčasťou mnohých prírodných liečivých zmesí ázijskej tradičnej medicíny. Rastlina je dosť odolná a nenáročná na podmienky a hoci preferuje lesy, dokáže prosperovať v takmer každých klimatických a pôdnych podmienkach. Ak však má Horny Goat obsahovať dostatočné množstvo bioaktívnych látok – sekundárnych metabolitov, musí ísť o rastlinu rastúcu na kyslejších pôdach bohatých na živiny a vlahu.

Horny goat kedysi a dnes

Krpčiarka je rastlinka, ktorú obľubovali už starí Číňania. Odvar z jej listov pili ženy pred pohlavným stykom aby zvýšili svoju rozkoš (hľadajte paralelu v Južnej Amerike, kde ženy robili to isté. Reálne sa prvé záznamy o krpčiarke šípolistej objavujú už na konci druhého storočia pred naším letopočtom a nebolo to nikde inde ako v slávnom spise čínskeho cisára Šen-nunga, autora jedného z prvých herbárov na svete, ktorý obsahoval až 365 rastlín, rozdelených do troch skupín podľa účinku.

Do krajiny samurajov – Japonska sa táto rastlina dostala v rannom stredoveku a pestovala sa tam v záhradách na liečebné účely. Rod Epidemium sa spomínal aj v niektorých dielach z čias starého Ríma. Prvá písomná zmienka v Európe pochádza z roku 1561. Neskôr, v prvej monografii celého rodu Epimedium, ktorú zostavil a vydal(francúzsky botanik a agronóm), sa uvádza 6 druhov a medzi nimi konkrétne aj Epimedium sagittatum.

Horny goat a jej využitie

Krpčiarka šípolistá je ázijská liečivka tradičnej medicíny, ktorá má vynikajúce výsledky hlavne pri liečbe erektilnej dysfunkcie, impotencie ale aj osteoporózy, reumatoidnej artritídy, či hypertenzii. Všetko vďaka nadzemnej časti rastliny. Podzemok sa používa menej, no s obdobnými pozitívnymi výsledkami najmä pri reumatizme.

V Číne je rastlina súčasťou mnohých produktov, na predaj sú k dispozícii rôzne liečivé vína, nápoje a odvary, žuvacie tabletky… Všetko na podporu zdravej telesnej kondície. Aj iné druhy rodu Epimedium sa využívajú pri podobných indikáciách (napríklad v Kórei je to Epimedium koreanum).

Zloženie a látky obsiahnuté v rastline

V nadzemnej časti Horny Goat sa doteraz podarilo identifikovať viac ako 35 zlúčenín flavonoidného charakteru. Tie sú najvýznamnejšou skupinou sekundárnych metabolitov rastliny. Sú zodpovedné za za väčšinu biologických účinkov a teda aj za účinnú pomoc pri erektilnej dysfunkcii.

Ďalej sa v byline nachádzajú látky ako cerylalkohol, fytosteroly, kyseliny (najmä palmitová, stearová, olejová, linolová či linolénová), špecifické látky ako hentriacontan, bilobanol, magnoflorín, potom glukóza, fruktóza, lignany (ikarisidy E1-E7), jonony (ikarisidy B1-B10), fenolové glykozidy, seskviterpény, steroly, fenolové kyseliny, ale aj vitamín C či E a mnoho ďalších látok.

Flavonoidy: Sú najvýznamnejšou skupinou látok, ktorá zahŕňa tieto štruktúrne typy: flavonoly, flavonony, chalkóny, flavanony, prenylflavonony, benzopyranony, resinoly a ich glykozidy (pričom sacharidovou zložkou je glukóza, ramnóza, xylóza a ich deriváty). Najcennejšími z pohľadu terapeutických účelov sú ikarín (icariin), epimedín A, B, alebo C, bauhousid, sagittasin A-C, breviflavon B, a kaempferol.

Ikarín: Najcennejšia zložka, kvôli ktorej Horny Goat prezývajú čínska zelená viagra! Icariin totiž podobne ako sildenafil vo viagre podporuje erekciu vďaka lepšiemu uvoľneniu hladkého svalstva inhibíciou enzýmu fosfodiesterázy 5 (PDE 5), ktorý spôsobuje zúženie tepien a teda nižšie prekrvenie oblasti a vlastné ukončenie erekcie. Ale zas nezabúdajte, že obsah tejto látky v rastline určite nie je tak vysoký ako je to pri laboratórne vyrobenom sildenafile v modrej tabletke.

Aby sa nezabudlo, ikarín nezlepšuje len prívod krvi do penisu, ale aj do ostatných častí tela a obohacuje tak organizmus o dôležitý kyslík aby ste boli vitálnejší a menej unavení.

Horny goat – účinky rastliny sú naozaj rozmanité

Účinky krpčiarky šípolistej sú veľmi zaujímavé a rozmanité a to nielen čo sa týka pohlavnej a reprodukčnej sústavy. V klinickej praxi sa bylina používa na liečbu osteoporózy, zmiernenie klimakterických nepriaznivých prejavov či koronárneho syndrómu.

Medzi ďalšie vedeckými štúdiami overené účinky rastliny patrí aj antineoplastická (protinádorová), antioxidačná a protizápalová aktivita, ďalej antihypertenzívny, antivírusový a antimikrobiálny účinok.

Afrodiziakum – posilnenie libida: Aktívne látky nachádzajúce sa v rastline priaznivo pôsobia na stimuláciu tvorby pohlavných hormónov u mužov i žien. Vďaka tomu sa zvyšuje libido a vlastne sexuálny apetít celkovo. To je dôležitá správa aj pre staršie ročníky, u ktorých chuť na radovánky nezadržateľne prirodzene klesá s pribúdajúcim vekom.

Erekcia: Horny Goat = Ikarín. Práve táto látka má “na rováši” priaznivé účinky na kvalitu erekcie. Lepšie prekrvený penis, lepšia cirkulácia krvi, viac prekrvené ženské pohlavné – to je doslova “pozvánka do raja”.

Potencia: Rastlina má zároveň vďaka obsiahnutým bioflavonoidom priaznivý vplyv aj na tvorbu a kvalitu spermií (a aj teda plodnosť) a aj na celkové “polepšenie” čo sa týka sexuálnej vitality. A to zahŕňa nielen kvalitnú erekciu zo strany muža, ale aj posilnené libido u oboch partnerov. Takisto sa skúma vplyv byliny pri problémoch s predčasnou ejakuláciou.

Takže Horny goat si môžu dopriať všetci, ktorí chcú:

  • zvýšiť svoju sexuálnu aktivitu aj vo vyššom veku
  • podporiť svoju plodnosť (muži i ženy)
  • vyburcovať svoju túžbu a vášeň
  • maximálne posilniť libido
  • intenzívnejší orgazmus vďaka lepšiemu prekrveniu pohlavných orgánov (ženy)
  • kvalitný pohlavný styk s kvalitnou erekciou a lepšie prekrveným penisom (muži)
  • pomoc s predčasnou ejakuláciou

Lepšie prekrvenie: Lepšie prekrvenie sa netýka samozrejme len sexuálnej oblasti. Užívaním Horny Goat sa zlepšuje fungovanie celého cievneho systému. To dozaista ocenia aj dámy, ktoré sú viac náchylné na slabé dokrvenie periférnych tkanív a teda ich často trápia studené ruky či nohy.

Imunita a únava: Krpčiarka šípolistá sa v rámci tradičnej medicíny využíva aj pri nedostatočnej obranyschopnosti organizmu (výborný imunostimulant) a pri celkovom nedostatku energie. To jest najmä pri únave a psychickom vyčerpaní, kedy vďaka tejto výnimočnej liečivej rastline sa telu vracia vitalita a človeku väčšia chuť do života.

Pohybový systém

Ak sa dáte na užívanie tejto byliny, môžete tiež očakávať zlepšenie čo sa týka vášho pohybového aparátu. Týka sa to napríklad bolestí svalov v dôsledku ich nedostatočného okysličenia. Krpčiarka môže byť tiež nápomocná pri liečbe osteoporózy a pri reumatizme a bolestiach kĺbov.

Ďalšie účinky: Účinkov podporujúcich množstvo telesných funkcií a orgánov má Krpčiarka šípolistá naozaj celkom dosť. Z tých, čo som ešte neuviedol sa patrí spomenúť aj:

  • pozitívny vplyv na podráždené a napäté nervy
  • pomoc pri zvýšenej úzkosti a slabšej formy depresie
  • pomoc so závislosťou na nikotíne
  • a pre silných fajčiarov ako prevencia studených končatín
  • zlepšenie fungovania prostaty
  • zlepšenie postmenopauzálneho komfortu
  • pozitívny vplyv na pečeň a obličky
  • lepšia citlivosť nervových zakončení
  • zvýšenie výkonu a výdrže
  • pomoc pri bronchitíde

 

Vedľajšie účinky a riziká spojené s jej užívaním

Horny Goat, Krpčiarka šípolistá je považovaná za neškodnú rastlinu, ktorej užívanie nespôsobuje žiadne nežiadúce vedľajšie účinky. A to ani čo sa dlhodobejšieho konzumovania týka.

Samozrejmosťou by však malo byť dodržiavanie odporúčaného dávkovania. Inak hrozí riziko zvýšenia krvného tlaku a zrýchleného pulzu čo sprevádzajú slabšie závraty, sucho v ústach, nevoľnosť, smäd ale aj v extrémnom prípade až zvracanie a/alebo krvácanie z nosa.

Interakcie a kontraindikácie

Isté obmedzenia v užívaní Horny Goat samozrejme existujú (ako pri každej prírodnej substancii):

  • nesmú ju užívať deti, ani tehotné ženy a dojčiace matky
  • osoby so srdcovou arytmiou či s neliečeným nízkym krvným tlakom by mali užívanie konzultovať so svojim lekárom
  • to isté platí pri osobách s poruchami zrážanlivosti krvi, a pre tých čo majú problémy s dýchaním
  • osoby s nádorovým ochorením hormonálneho pôvodu krpčiarku šípolistú užívať nesmú

 

Nutritional Information

Epimedium Icariin 10% Extract: 500mg

HPMC (vegetarian capsule), rice flour

Dávkovanie: 4 kapsle denne
RAW Nutrition
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward