• Iba online
  • -20,00 €

Iron Legion XI-KT 30ml

Iron Legion XI-KT 30ml (11-OXO) extrémne silný hardcore transdermálny doplnok výživy! Čistý objem,sila,hustota svalov.Konverzia priamo na 11-ketotestosterón, rapídne zisky svalov,pevnosťi a spaľovanie tukov v oblasti pása.

99,99 €
79,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Iron Legion XI-KT 30ml (11-OXO) extrémne silný hardcore transdermálny doplnok výživy! Čistý objem,sila,hustota svalov.Konverzia priamo na 11-ketotestosterón, rapídne zisky svalov,pevnosťi, hard,dry a spaľovanie tukov v oblasti pása.V revolučnom transdermálnom aplikačnom systéme, ktorý je navrhnutý na zvýšenie biologickej účinnosti. Dostupnosť, ktorá by jednoducho nebola možná prostredníctvom perorálneho podávania. Inými slovami, dodáva viac účinnej látky 11-KT do krvného obehu. 

Ergopharm bol prvý, kto priniesol 11-OXO na trh a vďaka svojim unikátnym účinkom proti kortizolu a jeho schopnosti pridať štíhlu, pevnú, suchú hmotu sa rýchlo stal jedným z najpopulárnejších pro hormónov. Užívatelia lieku 11- OXO zaznamenali výrazné zvýšenie sily a prírastkov svalovej hmoty, spolu so zlepšením straty tuku v oblasti pása. 11- OXO sa prevádza na vysoko anabolický 11-ketotestosterón, ale tiež vykazuje vlastné anabolické vlastnosti, čo znamená, že by sa nemal považovať za miernejšiu formu 11-ketotestosterónu, ale samostatnú anabolickú zlúčeninu ako takú.

Konvenčná múdrosť diktuje, že pokúsiť sa získať svalovú hmotu a stratiť tuk v rovnakom čase je, ak nie nemožné, aspoň veľmi ťažké. Jednoducho to bolo oveľa jednoduchšie. 
Železná légia zavádza XI-KT, silný lokálny produkt, ktorý vyvolá rýchle a dramatické zlepšenie zloženia a sily tela. Železná légia XI-KT využíva rovnakú pokrokovú matricu, ako Trenazone, Dienazone a Salvo. 
Aktívna zložka v XI-KT je 11-ketotestosterón. 11-ketotestosterón pracuje na dvoch rôznych frontoch súčasne, aby sa vyhli nepríjemným rezervám tukov a umiestnili vaše telo do anabolického stavu. 
11-ketotestosterón je prirodzene sa vyskytujúca silne anabolická zlúčenina. Nachádza sa v stopových množstvách u ľudí (je to metabolit hormónov nadobličiek) a je primárnym androgénom v rybách (takže je prítomný v potravinách). 
11-ketotestosterón je aktívny bez konverzie, nie je schopný aromatizácie

Dávkovanie transdermálny doplnok výživy: 1ml na pokožky, prsia, ramená, biceps a podobne, potom 30 dní PCT a 4 týždne pauza  ,doporučujeme pridať zdravé tuky OMEGA 3.Pozor nie je určené na ústne užitie! Aplikuje sa na pokožku!

Iron Legion
Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward