The Genius Brand Genius Mushrooms 90 kapslí

The Genius Brand Genius Mushrooms 90 kapslí-Staňte sa inteligentným.GENIUS MUSHROOMS prinášajú tri organické huby, ktoré zvyšujú duševnú jasnosť, imunitné funkcie, prirodzenú energiu a ďalšie v jednom zložení.* Extrakt z huby Reishi poskytuje podporu imunitného systému, ktorá vám pomôže zostať zdravý. Lions Mane poskytuje výhody posilňujúce mozog pre pamäť, kognitívne funkcie a zlepšenú náladu.* Cordyceps Sinensis pomôže zvýšiť vašu energetickú hladinu prirodzene prostredníctvom produkcie ATP so zvýšeným využitím kyslíka, aeróbnou kapacitou a atletickou vytrvalosťou.

 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

The Genius Brand Genius Mushrooms 90 kapslí.Nootropikum, stimulant a energizér.Staňte sa inteligentným.GENIUS MUSHROOMS prinášajú tri organické huby, ktoré zvyšujú duševnú jasnosť, imunitné funkcie, prirodzenú energiu a ďalšie v jednom zložení.* Extrakt z huby Reishi poskytuje podporu imunitného systému, ktorá vám pomôže zostať zdravý. Lions Mane poskytuje výhody posilňujúce mozog pre pamäť, kognitívne funkcie a zlepšenú náladu.* Cordyceps Sinensis pomôže zvýšiť vašu energetickú hladinu prirodzene prostredníctvom produkcie ATP so zvýšeným využitím kyslíka, aeróbnou kapacitou a atletickou vytrvalosťou.

Genius Brand Genius Mushrooms 90 čiapok Lion's Mane

Genius Mushrooms je kombináciou troch zložiek, ktoré zlepšujú imunitné funkcie, zvyšujú duševnú jasnosť, zvyšujú energiu a zlepšujú funkciu mozgu. Doplnok Genius Mushrooms sa odporúča najmä športovcom a všetkým fyzicky aktívnym jedincom ako posilňovač zdravia a na podporu kognitívnych funkcií.

Genius Brand Genius Mushrooms sú:

  • Zmes troch účinných húb,
  • Silné adaptogénne účinky,
  • efektívna podpora duševnej práce,
  • Rýchlejšie zotavenie nervového systému,
  • Znížený stres.

Ako fungujú adaptogény vo forme húb?

Cordyceps sinensis - makak čínsky - druh húb z vysokohorských oblastí Tibetu nazývaný himalájska Viagra kvôli vlastnostiam, ktoré zvyšujú sexuálnu výkonnosť; Počíta sa medzi adaptogény, teda rastlinné látky (extrakty), ktoré podporujú odolnosť organizmu voči stresovým podnetom a traumatickým zážitkom, používané v stavoch únavy alebo úzkosti. Obsahuje mnoho bioaktívnych zložiek, vrátane adenozínu, cordycepinu, vitamínov (E, K, B1, B12), fytosterolov, flavónov, nukleozidov, beta-glukánov a mnohých minerálov. Má antidiabetické, protinádorové, protizápalové, antibakteriálne, antivírusové, protiplesňové, tonizujúce, protireumatické, hepatoprotektívne, imunomodulačné vlastnosti (zvyšuje aktivitu a produkciu leukocytov).

Cordyceps je liek, ktorý podporuje leukémiu, zmierňuje vedľajšie účinky chemoterapie a rádioterapie, má antitrombotické účinky, rozširuje cievy, je silným antioxidantom, ktorý spomaľuje proces starnutia, ovplyvňuje potenciu a zlepšuje športový výkon. Cordyceps v štúdiách na zvieratách zvýšil vytrvalosť a fyzickú zdatnosť pri plávaní a urýchlil proces znižovania telesného tuku. Aktivuje AMPK kinázu (podobne ako slávny a zakázaný AICAR), čím zvyšuje množstvo ATP vo svaloch. Okrem toho bioaktívne zložky myca živice (adenozín, cordycepín) prostredníctvom purinergných receptorov stimulujú syntézu testosterónu v semenníkoch, pričom znižujú koncentráciu katabolického kortizolu a zvyšujú hladinu hemoglobínu v krvi.

Reishi- sa tradične používali na posilnenie imunitného systému. Ich široké spektrum výhod potvrdili tisíce štúdií. Dôkazy naznačujú, že živiny Reishi zvyšujú ochrannú aktivitu mnohých dôležitých imunologických faktorov. Huby Reishi tiež ovplyvňujú produkciu endogénnych antioxidačných enzýmov v tele, ktoré podporujú prirodzené imunitné mechanizmy tela, ktoré chránia pred voľnými radikálmi. Odporúča sa ako súčasť všeobecnej zdravotnej prevencie, na posilnenie imunity a zvýšenie úrovne vitality. Huby Reishi majú veľký protirakovinový potenciál, čo dokumentujú početné klinické štúdie. Extrakt z húb Reishi štandardizovaný na polysacharidy je dostupný už roky, ale väčšina produktov triterpény neobsahuje. Vďaka pokročilej extrakčnej technológii obsahuje komplex extraktov z húb Reishi tieto látky a jej účinné látky sú vysoko vstrebateľné.

Lion's Mane - Ježko soprán. Po stáročia sa používa ako prírodné nootropikum. Prevláda najmä v Číne, kde sa používa na zvýšenie kognitívnych funkcií, zlepšenie nálady a zmiernenie príznakov straty pamäti. Lion's Mane Mushroom zvyšuje produkciu nervového rastového faktora. Peptid podporuje rast mozgových tkanív vrátane dendritov. Lion's Mane Mushroom je bohatým zdrojom biologicky aktívnych zlúčenín, ako sú polysacharidy, steroly a triterpény. Výskum naznačuje, že tieto zložky môžu mať priaznivé účinky na zdravie a funkciu tela. Huba Lion's Mane je známa svojím potenciálom stimulovať rast a obnovu nervových buniek. In vitro štúdie a štúdie na zvieratách naznačujú, že extrakt z huby Lion's Mane môže pomôcť chrániť a regenerovať mozgové bunky, čo môže byť dôležité pre zdravie mozgu a kognitívne funkcie.

Dávkovanie:

3 kapsuly denne

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward