MyoBlox Supra 56 kapslí

MyoBlox Supra 56 kapslí.Mikro peptidy 250mg.Zyšovač HGH hormónov, rast a veľkosť svalov, spánok, relax, regenerácia, omladenie

 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

MyoBlox Supra 56 kapslí.Mikro peptidy 250mg.Zyšovač HGH hormónov, rast a veľkosť svalov, spánok, relax, regenerácia, omladenie.

SUPRA MICRO-PEPTIDES 250 PODROBNOSTI

Myoblox Supra je prirodzený rastový urýchľovač. Ide o bioaktívny peptid odvodený z embryonálnych zdrojov. 

Čo to znamená jednoducho? Je to rastový faktor, ktorý bude podporovať:

  • Zotavenie svalov
  • Veľkosť svalov
  • Podporujte celulárne omladenie
  • Zlepšite imunitu

Tento patentovaný a vlastne upravený bioaktívny peptid pochádza z bezkonkurenčného embryonálneho zdroja bohatého na fibroblasty a prirodzene sa vyskytujúcich rastových faktorov, ktoré pomáhajú udržiavať homeostázu a obnovujú bunkovú komunikáciu. Prírodné rastové faktory Supra sú nutričné stavebné bloky, ktoré podporujú ľudský biologický systém, ktoré pomáhajú zvyšovať vytrvalosť, podporujú rýchlejšie časy obnovy a zvyšujú nárast svalovej hmoty, zadržiavanie svalov (dokonca aj pri diéte s obmedzeným obsahom kalórií) okrem nespočetných ďalších prínosov pre zdravie nulové negatívne vedľajšie účinky.

Ďalšie zdravotné prínosy

Podporuje bunkové omladenie

Zvyšuje úroveň GH

antioxidant

Podporuje spánok REM

Podporuje zdravé hladiny kortizolu

Zvyšuje imunitu

Znižuje zápal

Podporuje zdravé črevo

Jednoducho povedané, ak trénujete, aby ste boli čo najlepšie, SUPRA MICRO-PEPTIDES 250 výrazne pomôže vášmu telu zabezpečiť, aby fungoval na najvyššej úrovni, zotavujete sa rýchlejšie a nakoniec obnovíte svoju mladistvú vitalitu. Vezmite si svoje zdravie a wellness vážne, vezmite si výrobok, ktorý pracuje tak ťažko ako v telocvični. Vyskúšajte SUPRA MICRO-PEPTIDES 250 ešte dnes!

Najčastejšie otázky

Je tento produkt prirodzený?  Áno, je to 100% prírodné z embryonálneho zdroja, ktorý nie je GMO.

Môže byť tento produkt naskladaný? Absolútne. Jedná sa o neuveriteľne všestranný výrobok, ktorý možno začleniť do každodenného doplnkového režimu každého.

Môžu ženy užívať tento výrobok? Áno, jednoznačne. Tento produkt bol navrhnutý pre VŠETKY. Pokiaľ ide o ženy, tento produkt je skvelým doplnkom, ktorý pomáha pri raste svalovej hmoty, zatiaľ čo sa nepočíta s nadbytkom cukrov a sacharidov, čo ženám umožní udržať si svoju postavu. Navyše tento produkt výrazne pomôže podporiť zdravé vlasy, pokožku a nechty.

Originálny popis a zloženie doplnku: 

Dávkovanie: 2 kapsle 10-20 minút pred spaním

 

Pozor, upozornenie: Tento produkt je určený pre zdravých dospelých ľudí. Určené pre pokročilých užívateľov s dostatočnými vedomosťami v danej oblasti. Nieje určené pre začiatočníkov a rekreačných cvičencov.Nie je určené pre začiatočníkov alebo užívateľov ktorí budujú svoje telo prirodzenou (naturálnou) cestou. Nevhodné pre profesionálnych a registrovaných športovcov. Nevhodné,pre osoby mladšie,ako 21 rokov! Ak užívate akékoľvek lieky, o užívaní tohto produktu sa poraďte so svojim ošetrujúcim lekárom. Nepoužívajte ak ste tehotná, chcete otehotnieť, alebo dojčíte. Konzultujte užívanie doplnku so svojím lekárom alebo odborníkom na výživu, ak máte nasledujúce ochorenia alebo ťažkosti: vysoký alebo nízsky krvný tlak, srdcová arytmia, akékoľvek problémy zo srdcom, disfunkcie alebo problémy pečene, cukrovka, psychické poruchy, problémy s prostatou alebo dýchaním. NEKOMBINOVAŤ S ALKOHOLOM A DROGAMI! Znížte príjem kofeínu z iných zdrojov (napr. káva, čaj, atď.). Neslúži ako náhrada pestrej a rozmanitej stravy.Prestaňte užívať, alebo sa poraďte so svojim lekárom ak na sebe spozorujete vedľajšie účinky. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Určené pre zvláštnu výživu. Nie je určené pre deti! Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte na suchom a chladnom mieste, mimo dosah slnečného žiarenia starostlivo uzavreté! Skladujte mimo dosah malých detí. Výrobca, dovozca a distribútor nezodpovedajú za škody spôsobené nevhodným užívaním alebo skladovaním. Produkt bol spracovaný v prístrojoch, kde taktiež mohli byť spracované mlieko, sója, vajíčka, kôrovce, orechy, arašidy.

MyoBlox
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward