Core Labs X PCT Pro 60 kapslí Arimistane

Nová silnejšia verzia Core Labs X PCT Pro 60 kapslí Arimistane.Extrémne silný zvyšovač testosterónu,anti estrogen,anti kortizol,zvyšovač rastového hormónu HGH,spaľuje tuk,anabolizér, PCT!PCT Pro Post Cycle Therapy je jedným z najlepších postcyklových terapeutických produktov dostupných na trhu. Doplnok reguluje prirodzenú hormonálnu rovnováhu tela. Za svoje jedinečné vlastnosti vďačí vybraným zložkám, medzi ktoré patria: Arimistane, ktorý účinne znižuje estrogén a zvyšuje prirodzenú hladinu testosterónu.

 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Nová silnejšia verzia Core Labs X PCT Pro 60 kapslí Arimistane.Core Labs PCT pro zvyšuje hladinu testosterónu na maximálny limit!PCT Pro Post Cycle Therapy je jedným z najlepších postcyklových terapeutických produktov dostupných na trhu. Doplnok reguluje prirodzenú hormonálnu rovnováhu tela. Za svoje jedinečné vlastnosti vďačí vybraným zložkám, medzi ktoré patria: Arimistane, ktorý účinne znižuje estrogén a zvyšuje prirodzenú hladinu testosterónu.

Core Labs PCT pro je:

  • Posilňovač testosterónu,
  • inhibítor aromatázy,
  • Odblokovať podporu,
  • Obnovuje hormonálnu rovnováhu,
  • Zabraňuje poklesom po cykle,
  • Zlepšuje náladu,
  • Zvyšuje libido.

Ako funguje Core Labs PCT pro?

Receptúra PCT Pro bola obohatená o prírodné a bezpečné zložky, ktoré ďalej stimulujú produkciu testosterónu a zároveň zvyšujú hladinu libida. Okrem toho PCT úspešne funguje pre všetkých, ktorí sa starajú o udržanie svalovej hmoty, zvýšenie vytrvalosti a fyzickej sily.

Vďaka PCT pro získate jasný svalový obrys a vaša postava získa atletický vzhľad. Pri používaní produktu sa nemusíte obávať vedľajších účinkov, ktoré sa vyskytujú pri používaní anabolických steroidov a hormónov.

zloženie:
1 porcia, 1 kapsula:

Tribulus Terrestris - 300 mg - silný rastlinný posilňovač testosterónu. Toto je najsilnejšia anabolická receptúra na rastlinnej báze dostupná na trhu, ale absolútne bezpečná. Posilňuje vitalitu tela, zvyšuje rast svalovej hmoty a sily, zvyšuje sexuálnu výkonnosť, pomáha budovať svalovú hmotu, reguluje hormonálnu rovnováhu tela, zabraňuje hypertrofii prostaty a zvyšuje sekréciu testosterónu.

Saw Palmetto - 150 mg - extrahovaný z plodov Serenoa repens sa vyznačuje vysokým obsahom mastných kyselín, ktoré vykazujú schopnosť inhibovať aktivitu 5-alfa-reduktázy, ktorá premieňa testosterón na dihydrotestosterón. DHT sa vyznačuje oveľa vyšším adrenergným potenciálom, spôsobuje mnoho vedľajších účinkov charakteristických pre príliš vysoké hladiny androgénov. Okrem zníženia negatívnych účinkov aktivity dihydrostestosterónu, Saw to extract tiež podporuje udržanie vysokých koncentrácií mužského pohlavného hormónu v krvi.

Mucuna Pruriens - L-dopa - 150 mg - účinne zvyšuje kapacitu syntézy dopamínu. Tento úžasný neurotransmiter je neuveriteľne dôležitým prvkom pre správne fungovanie nervového systému a tok nervových signálov. Nedostatok dopamínu bol preukázaný u ľudí s diagnostikovanou Parkinsonovou chorobou, najmä v oblastiach mozgu zodpovedných za Jeho motorické hladiny. Nízke hladiny tohto neurotransmitera sa môžu prejaviť ako nástup pamäti, problémy s dosiahnutím plného sústredenia a koncentrácie a často postihujú starších ľudí.

NMDA - 50 mg - jedná sa o kanály s vysokou priepustnosťou závislé od glutamátu. Majú rozhodujúce funkcie pre rozvoj centrálneho nervového systému (CNS), generovanie dýchacieho rytmu a pohybu. Okrem toho sú zodpovední za procesy, ktoré sú základom pamäte a učenia. Abnormálne hladiny NMDAr expresie a zmenená NMDAr funkcia sa prejavujú pri mnohých neurologických ochoreniach. NMDAr dysfunkcia môže spôsobiť kognitívne defekty a excitotoxicitu a následnú neurodegeneráciu.

Arimistane - 50 mg - veľmi silný inhibítor aromatázy (AI), ktorý pracuje prostredníctvom mnohých rôznych mechanizmov na uvedenie nášho tela do anabolického stavu. Znižuje hladinu kortizolu a estrogénu a zároveň zvyšuje hladinu voľného testosterónu. Používatelia používajúci arimistane zaznamenali výrazné zlepšenie libida a zlepšenie prírastkov sily počas tréningu. Okrem toho, pri redukčnej diéte si môžete všimnúť zrýchlenú rýchlosť spaľovania náhradného telesného tuku.

Extrakt z hroznových jadierok - 20 mg - resveratrol obsiahnutý v hrozne pôsobí ako antioxidant a zachytáva voľné radikály, ktoré poškodzujú zdravé bunky tela. Je to látka, ktorá znižuje absorpciu LDL cholesterolu v stenách krvných ciev, znižuje riziko srdcových chorôb a aterosklerózy. Inhibuje agregáciu krvných doštičiek a zabraňuje tvorbe nebezpečných krvných zrazenín. Považuje sa za látku, ktorá má vlastnosti, ktoré zabraňujú výskytu obezity a môžu tiež vykazovať priaznivé účinky pri prevencii cukrovky. Okrem toho má schopnosti znižovať krvný tlak, čo je dôležitým faktorom pri prevencii civilizačných chorôb.

Naringenin - 5 mg - naringín - flavonoid nachádzajúci sa v grapefruite. Zvyšuje rýchlosť metabolizmu, zvyšuje lipolýzu, posilňuje cievy, má protizápalové účinky a znižuje hladinu cholesterolu.

Piperín - 5 mg - aktívna zložka čierneho korenia, vykazuje termogénne účinky. Môže zvýšiť prívod krvi do tkanív tráviaceho systému, čo vedie k lepšej asimilácii zložiek potravín. Výrazne zlepšuje asimiláciu mnohých účinných látok doplnkov.

Dávkovanie: 2 kapsuly denne.

Core Labs X
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward