Core Labs X Cardarine GW-501516 60 kapslí

SARMs Core Labs X Cardarine GW-501516 60 kapslí.GW 501516 známy tiež pod iným menom Cardarine sa pôvodne používal na zníženie hladiny cholesterolu. Už v ranom štádiu štúdie si vedci všimli, že táto zlúčenina môže zvyšovať metabolizmus mastných kyselín.Inak definovanie Cardarinu môže napodobniť účinky cvičenia, ktoré okamžite vyvolali veľký záujem u športovcov a kulturistov.Ak to zhrnieme, Cardarine je prípravok so širokým spektrom účinku a medzi jeho aplikačné účinky patrí okrem iného väčšia svalová vytrvalosť, zníženie únavy, lepšia pohoda a zlepšenie kvality spánku.

 

 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Core Labs X Cardarine GW-501516 60 kapslí. Cardarine GW-501516 extrémne silný hardcore doplnok! Spaľovač tukov,stráta tuku,zrýchlenie metabolizmu,zlepšuje vaskularitu,hustotu svalov,zlepšuje vytrvalosť a výkon,pre všetky druhy športov.

Originálny popis a zloženie doplnku:

GW 501516 známy tiež pod iným menom Cardarine sa pôvodne používal na zníženie hladiny cholesterolu. Už v ranom štádiu štúdie si vedci všimli, že táto zlúčenina môže zvyšovať metabolizmus mastných kyselín.
Inak definovanie Cardarinu môže napodobniť účinky cvičenia, ktoré okamžite vyvolali veľký záujem u športovcov a kulturistov.

Ak to zhrnieme, Cardarine je prípravok so širokým spektrom účinku a medzi jeho aplikačné účinky patrí okrem iného väčšia svalová vytrvalosť, zníženie únavy, lepšia pohoda a zlepšenie kvality spánku.

GW 501516 je polyfunkčný receptor polygenátor-peroxizómový aktivátor-delta, ktorý reguluje metabolizmus mastných kyselín. Táto zlúčenina účinne zvyšuje vytrvalosť svalov a spaľovanie tukov.
Cardarine vám umožní udržať energiu v posilňovni a zvýšiť intenzitu vašich tréningov. Väčšina športovcov používa doplnok na stratu zbytočného tuku, pretože umožňuje absorpciu glukózy vo svaloch, čo pomáha dosiahnuť štíhlu a atletickú postavu.
Táto zlúčenina má antikatabolický účinok, takže sa nemusíte báť, že pri jej užívaní stratíte svalové tkanivo.
Pamätajte však, že to nie je úžasná tabletka na chudnutie. Suplementácia sa odporúča stravou a tréningom. Iba tak si budete môcť vychutnať skutočnú formu na skutočne vysokej úrovni. Iste si rýchlo všimnete mega dávku energie a výdrže a úbytok zbytočného tuku sa uľahčí.

NAC (N-acetyl L-cysteín) - je organická zlúčenina, ktorá je acetylderivátom cysteínu - endogénnej aminokyseliny sírovej, ktorá sa prirodzene nachádza v našom tele a v bielkovinách potravy. Podieľa sa na syntéze bielkovín, enzýmy sú obsiahnuté v štrukturálnych proteínoch. L-cysteín je v kombinácii s glutamínom
a glycínom nevyhnutný pri syntéze glutatiónu (GSH) - jedného z najdôležitejších antioxidantov v tele. N-acetyl-L-cysteín je naj vstrebateľnejšou formou tejto aminokyseliny, čo súvisí s jej popularitou.
N-acetyl-L-cysteín slúži športovcom, pretože zvyšuje vytrvalosť, vytrvalosť, odolnosť proti únave v prípade intenzívneho fyzického cvičenia, podporuje regeneráciu, zmierňuje zápaly a oxidačný stres vyvolaný fyzickou aktivitou na vysokej úrovni.

Vitamín E - je zodpovedný za tvorbu buniek, vďaka čomu sa rany hoja rýchlejšie a telo môže bojovať proti infekciám produkciou antioxidantov.

Dávkovanie:

1 - 2 kapsuly denne počas 8 - 12 týždňov

Core Labs X
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward