Revange Nutrition Quatro Flex Pro 180 kapslí

Revange Nutrition Quatro Flex Pro 180 kapslí.Revange Life Quatro Flex PRO nová vylepšená verzia regeneračného doplnku pre kĺby. Toto je skutočné číslo jedna v kategórii regeneračných prípravkov na kĺby. Spoľahlivý doplnok sa odporúča najmä ľuďom, ktorí intenzívne trénujú a sú vystavení zraneniam, sú na prohormonálnom cykle, používajú sarmów alebo SAA. Prípravok znižuje bolesť kĺbov počas cvičenia, urýchľuje regeneráciu, znižuje trenie kĺbových kapsúl. Je to skvelé aj pre starších ľudí. Inovatívny spoločný doplnok obsahuje osvedčené zložky: vitamíny, minerály, kolagén typu II, glukozamín, cissus, organickú síru MSM, kyselinu hyalurónovú a rastlinné zložky, ktoré chránia kĺbovú chrupavku.

 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Revange Nutrition Quatro Flex Pro 180 kapslí.Revange Life Quatro Flex PRO nová vylepšená verzia regeneračného doplnku pre kĺby. Toto je skutočné číslo jedna v kategórii regeneračných prípravkov na kĺby. Spoľahlivý doplnok sa odporúča najmä ľuďom, ktorí intenzívne trénujú a sú vystavení zraneniam, sú na prohormonálnom cykle, používajú sarmów alebo SAA. Prípravok znižuje bolesť kĺbov počas cvičenia, urýchľuje regeneráciu, znižuje trenie kĺbových kapsúl. Je to skvelé aj pre starších ľudí. Inovatívny spoločný doplnok obsahuje osvedčené zložky: vitamíny, minerály, kolagén typu II, glukozamín, cissus, organickú síru MSM, kyselinu hyalurónovú a rastlinné zložky, ktoré chránia kĺbovú chrupavku.

Cissus - prírodný prípravok podporujúci telo mnohými spôsobmi. Po prvé, zlepšenie stavu šliach a kĺbov, odporúčané športovcom, ľuďom, ktorí sú aktívni a majú problémy s spojivovým tkanivom alebo ako súčasť prevencie zranení z preťaženia. Cisus pomáha chrániť kĺby, reguluje metabolizmus, pôsobí ako antioxidant. Cissus účinkuje tak, že znižuje nadmernú aktivitu glukokortikoidov (ovplyvnením niektorých ich receptorov) - hormónov produkovaných kôrou nadobličiek, ktoré majú silný katabolický účinok (zintenzívňujú rozklad proteínov v nepečeňových tkanivách).

D-glukozamín sulfát - je základnou zložkou synoviálnej tekutiny. Ak telo nemá dostatok glukozamínu, goo sa stáva tenším a vodnatejším a kĺby nie sú dostatočne mazané a sú náchylnejšie na poškodenie. Poskytnutie správneho množstva glukozamínu vo forme doplnku výživy stimuluje produkciu synoviálnej tekutiny. Najnovšie vedecké štúdie preukázali účinnosť glukozamínu aj pri bolestiach a artritíde. Glukozamín sulfát sa veľmi dobre vstrebáva a preniká z gastrointestinálneho traktu do chorej chrupavky, čo podporuje jej regeneráciu. Tiež neinteraguje s liekmi, čo má osobitný význam pre ľudí, ktorí chronicky používajú určité prípravky zo zdravotných dôvodov.

Chondroitín sulfát - hrá kľúčovú úlohu pri produkcii proteoglykánov chrupavky. Má analgetický účinok, zvyšuje pohyblivosť a stabilizuje šírku kĺbovej medzery. Chondroitín je jednou z hlavných zložiek kĺbovej chrupavky. Chondroitín sulfát obnovuje spojivovú chrupavku a má veľmi veľký vplyv na účinnosť a vytrvalosť kĺbov.

MSM - organická zlúčenina síry, ktorá sa prirodzene vyskytuje v ľudskom tele. Podieľa sa na tvorbe štruktúry kolagénových vlákien. MSM vďaka svojim antioxidačným vlastnostiam chráni poškodenú chrupavku pred voľnými radikálmi a zároveň znižuje bolesť. Síra v MSM sa podieľa na syntéze bázických aminokyselín l-metionínu a l-cysteínu.

Želatína - želatína zabraňuje osteoporóze a degeneratívnym ochoreniam. Pomáha udržiavať elastické šľachy a väzy. Bolo dokázané, že konzumácia znižuje bolesť u ľudí s osteoartritídou kĺbov, bokov a kolien.

Meriva Turmerica Phytosome - vysoko kvalitný extrakt z kurkumy. Kurkumín, ako jedna z bioaktívnych zložiek kurkumy, inhibuje degeneratívne procesy v kĺboch výrazným protizápalovým účinkom, ktorý má osobitný význam pre ľudí bojujúcich s reumatizmom, t.j. degeneratívnymi zmenami pohybového aparátu, ako aj športovými zraneniami.

Kolagén typu II - hydrolyzovaný kolagén sa vyrába z kolagénu nachádzajúceho sa v kostiach, koži a spojivovom tkanive zvierat. Proces hydrolýzy zahŕňa distribúciu molekulárnych spojení medzi jednotlivými kolagénovými pásmi a peptidmi pomocou kombinácie fyzikálnych, chemických alebo biologických činiteľov. Stimuluje bunky k syntéze nového kolagénu typu II. Kurací kolagén zaisťuje správne fungovanie kĺbov, šliach a väzov.

ApresFlex - extrakt z Boswellia serrata štandardizovaný na 20% AKBA. Má protizápalové vlastnosti, vďaka ktorým účinne bojuje proti zápalom, ktoré sú hlavnou príčinou bolesti pri poraneniach kĺbov. Je tiež známy svojim všeobecným posilňujúcim účinkom na telo a protirakovinovými vlastnosťami. Má silný imunomodulačný účinok. Vnútorne používaný extrakt z Boswellie má tiež antiarytmické, expektoračné a podporné účinky pri chronickej kolitíde alebo ulceróznej kolitíde.

Kyselina hyalurónová - kyselina hyalurónová vďaka tomu, že má vlastnosti spájania kolagénových vlákien a viazania molekúl vody, poskytuje nám pevnú, zvlhčenú a vyživenú pokožku a ovplyvňuje kvalitu synoviálnej tekutiny. Je zaujímavé, že iba jeden gram kyseliny hyalurónovej môže viazať asi šesť litrov vody. Ďalšou výhodou HA je, že môže tiež zmierniť zápal.

Bylina praslička roľná - extrakt z prasličky. Má remineralizačné, diuretické a ochranné účinky na močové cesty.

BioPerine - aktívna zložka čierneho korenia, má termogénny účinok. Môže zvýšiť prívod krvi do tráviacich tkanív, čo vedie k lepšej absorpcii zložiek potravy. Výrazne zlepšuje vstrebávanie mnohých účinných látok doplnkov.

Bór - mimoriadne cenný prvok, ktorého nedostatky môžu viesť k degeneratívnym ochoreniam kĺbov a rakovine prostaty. Bór pozitívne ovplyvňuje koncentráciu vitamínu D2, horčíka, vápnika a medi v tele. Má priaznivý vplyv na motorickú koordináciu, duševnú výkonnosť a dlhodobú a krátkodobú pamäť. Zvyšuje tiež aktivitu testosterónu, a preto je taký dôležitý pre ľudí, ktorí cvičia, najmä pre tých, ktorí chcú budovať svalovú hmotu ešte efektívnejšie, bez obáv o stav tých, ktorí sú často unavení z ťažkého tréningu kĺbov.

Vitamín C - sprostredkúva syntézu kolagénu, inzulínu a hormónov kôry nadobličiek, ktoré sú nevyhnutné pri vstrebávaní železa, majú baktericídne vlastnosti, podporujú fungovanie imunitného systému, neutralizujú voľné radikály.

Vitamín D3 - spolu s vápnikom, má priaznivý vplyv na nervový systém, zabraňuje krivici, posilňuje srdce a zmierňuje zápaly. Okrem toho vitamín D reguluje sekréciu inzulínu, čo ovplyvňuje správnu hladinu cukru v krvi. Štúdie ukazujú, že stimuluje kostnú dreň k produkcii obranných buniek a zabraňuje určitým druhom rakoviny.

Mangán - reguluje činnosť nervového systému, ovplyvňuje metabolizmus tukov, podieľa sa na transformácii pohlavných hormónov, potrebných na udržanie normálneho stavu kostí.

Draslík - je primárne zodpovedný za kontrolu svalových kŕčov a udržiavanie správneho krvného tlaku. Hrá tiež dôležitú úlohu v ekonomike vody a elektrolytov. Zahrnutie doplnkov draslíka do vašej stravy pomôže predchádzať srdcovým arytmiám a relaxácii kostrového svalstva.

Sodík - sodík hrá dôležitú úlohu pri udržiavaní homeostázy tela. Používa sa často v stavoch dehydratácie. Udržuje rovnováhu elektrolytov v tele.

Quatro Flex PRO vylepšená verzia už známeho prípravku, je v súčasnosti najlepšou ponukou na trhu pre ľudí, ktorí chcú opraviť alebo chrániť svoje kĺby a celý kostný a kĺbový systém. Produkt dostáva od používateľov oveľa lepší názor ako najobľúbenejší produkt v tejto kategórii - Animal Flex

Dávkovanie:

6 kapsul denne.

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward