• Iba online
  • -30,00 €

Core Labs X TR-X 60 kapslí Cardarine GW501516

Core Labs X TR-X 60 kapslí.GW zaručuje úžasné zrýchlenie metabolizmu a zvýšenú termogenézu, vďaka čomu sa zvyšuje schopnosť vyrovnať telesný tuk a zbaviť sa nežiaducich kilogramov rýchlym tempom. Okrem toho prípravok posilňuje koncentráciu, bdelosť, zvyšuje energiu a zvýšením hladiny katecholamínov spúšťa rozpad triglyceridov. Tr-x je horák zameraný na maximálne spaľovanie tukov, zvýšenie vytrvalosti a zachovanie čo najväčšieho množstva svalovej hmoty bez zbytočného vzrušenia!

75,00 €
45,00 € Ušetríte 30,00 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Core Labs TR-X zaručuje úžasné zrýchlenie metabolizmu a zvýšenú termogenézu, vďaka čomu sa zvyšuje schopnosť vyrovnať telesný tuk a zbaviť sa nežiaducich kilogramov rýchlym tempom. Okrem toho prípravok posilňuje koncentráciu, bdelosť, zvyšuje energiu a zvýšením hladiny katecholamínov spúšťa rozpad triglyceridov. Tr-x je horák zameraný na maximálne spaľovanie tukov, zvýšenie vytrvalosti a zachovanie čo najväčšieho množstva svalovej hmoty bez zbytočného vzrušenia!

PPAR GW -12,5mg/kapsla jeho účinnosť je spôsobená extrémne širokými a viacsmernými mechanizmami účinku. Je to okrem iného modulátor PPAR-Beta, aktivuje proteínovú kinázu a zlepšuje absorpciu glukózy kostrovými svalmi, čo priamo prispieva k využívaniu tukov ako zdroja energie. SARM GW 510516 zvyšuje citlivosť svalových buniek na inzulín, vďaka čomu dosahujeme celé telo, tlčené, tvrdé svaly s veľkou definíciou a zároveň znižujeme hladinu tuku v tele. To vedie k efektívnej rekompozícii zloženia tela a okamžitým vizuálnym efektom. Dôležitým aspektom je aj skutočnosť, že vďaka zvýšenej spotrebe telesného tuku zostávajú proteíny, z ktorých sú svaly postavené, nedotknuté, preto katabolizmus prakticky neexistuje.

3'5'-Diiodo-1-Thyronine - metabolický posilňovač. Vedecký výskum ukázal, že táto zlúčenina má schopnosť zintenzívniť rýchlosť oxidácie mastných kyselín, čo účinne podporuje proces chudnutia. Je to spôsobené tým, že 3,5-diiodothyronín zvyšuje využitie kyslíka. Dostupná vedecká literatúra predbežne potvrdzuje, že použitie 3,5-diiodotyronínu nespôsobuje vedľajšie účinky typické pre použitie hormónov štítnej žľazy.

Yohimbine HCL - používa sa na spaľovanie "tvrdohlavého" tuku, uľahčuje spaľovanie tukov blokovaním alfa receptorov. Yohimbín blokuje alfa receptory. Keď alfa receptory nie sú blokované, znižujú spaľovanie tukov.

Green Cofee - obsahuje kyselinu chlorogenovú a kofeín. Kyselina chlorogenová vykazuje synergiu s kofeínom a veľmi výrazne zvyšuje jeho aktivitu proti tuku. Použitím zelenej kávy dosiahneme oveľa silnejší účinok spaľovania tukov a zároveň do tela zavedieme oveľa menej kofeínu. Extrakt zo zelenej kávy zlepšuje metabolizmus a reguluje metabolizmus inzulínu, čo sa premieta aj do zníženej chuti do jedla (znížená chuť do jedla).

Zelený čaj - katechíny obsiahnuté v zelenom čaji inhibujú enzým nazývaný katechol O-metyl-transferáza alebo COMT, ktorý v skutočnosti rozkladá hormón spaľovania tukov norepinefrín. Pretože zelený čaj je bohatý na katechíny, pomáha zvyšovať hladinu norepinefrínu, udržiavať ho na zvýšenej úrovni a predĺžiť termo genézu. Ukázalo sa tiež, že existuje synergická interakcia medzi kofeínom v zelenom čaji a katechínmi (najmä EGCG) v zelenom čaji, čo zvyšuje využitie kalórií ako energie v tele. Okrem toho sa zistilo, že kombinácia kofeínu a EGCG v zelenom čaji výrazne zvyšuje pokojovú rýchlosť metabolizmu.

Acetyl L-karnitín - je acetylovaná a metabolicky aktívna forma aminokyseliny L-karnitínu - látky podobnej vitamínu. Medzi jeho hlavné vlastnosti patrí nootropné, neuroprotektívne, antioxidačné a podporujúce metabolizmus tukov v mitochondriách. Okrem toho Acetylkarnitín pozitívne ovplyvňuje stav obehového systému a citlivosť tkanív na inzulín; To tiež znižuje pocit únavy. Látka sa tiež podieľa na regulácii hormonálneho manažmentu - ovplyvňuje hlavne hladiny testosterónu a kortizolu.

Biela vŕbová kôra - najdôležitejšou aktívnou zložkou bielej vŕbovej kôry je kyselina salicínovú, bol to objav tejto látky, ktorá viedla k mnohým štúdiám, ktorých účinkom bolo vytvorenie populárneho lieku s výparmi aspirínu (na báze kyseliny acetylsalicylovej). Biela vŕbová kôra podporuje obnovenie pohyblivosti v "vŕzgajúcich" kĺboch, pomáha zmierniť zápal a bolesti kĺbov u ľudí trpiacich reumatizmom a artritídou. Okrem toho podporuje prevenciu infarktu.

Sulbutiamín-nootropikum je derivát známeho vitamínu B1 (tiamín). Je to organická chemická zlúčenina, ktorá preniká do nervového systému úžasne účinným spôsobom. Je dôležitý pre normalizáciu procesov v nervovom systéme - eliminuje záchvaty úzkosti, zlepšuje kvalitu kontaktov s prostredím, znižuje také pocity, ako je hanba, plachosť, nedostatok sebaúcty alebo strach z iných ľudí.Široko sa používa na liečbu asténie alebo sexuálneho pôvodu v psychike. Vďaka nootropným vlastnostiam výrazne ovplyvňuje zlepšenie pamäti a koncentrácie, zlepšuje účinnosť a vytrvalosť celého tela pre fyzickú aj duševnú námahu.

Dávkovanie:

1-2 kapsuly
Core Labs X
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Allmax Aminocore BCAA 315g Allmax Aminocore BCAA 315g
  • Iba online
  • -10,00 €
  • novinka

Allmax Aminocore BCAA 315g

Cena 22,00 € Bežná cena 32,00 € -10,00 €
Revange Quatro Load 735g Revange Quatro Load 735g
  • Iba online
  • -20,00 €

Revange Quatro Load 735g

Cena 29,98 € Bežná cena 49,98 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

Insane Labz Strain 256g Insane Labz Strain 256g
  • Iba online
  • -20,00 €

Insane Labz Strain 256g

Cena 36,00 € Bežná cena 56,00 € -20,00 €
arrow_upward