• Iba online
  • -20,00 €

Performax Labs Alpha Max 120kapslí

Performax Labs AlphaMax 120kapslí. PCT po prohormónoch, skvalitňuje, spevňuje svalovú hmotu, hustotu svalov, spaľuje tuky, testosterón a HGH booster-zvyšuje testosterón na maximum, anti estrogén, anti kortizol.Alphamax je ďalším krokom vpred v oblasti mužskej hormonálnej optimalizácie. Toto nie je jeden z tých slabých testosterón boosterov plných nízkych dávok zložiek, ktoré nie sú podporované takmer žiadnym výskumom. Alphamax obsahuje osvedčené zložky v účinných dávkach, a preto nie je dôvod ich skrývať pre "Reserved Mix". Najkompletnejší testosterón booster bol vytvorený na odomknutie vášho genetického potenciálu a priviesť vás späť k životu tak, ako sa vám páči, alfa mužský život! Poďme sa pozrieť na to, vďaka čomu tento inovatívny vzorec funguje tak efektívne.

65,00 €
45,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Alphamax je ďalším krokom vpred v oblasti mužskej hormonálnej optimalizácie. Toto nie je jeden z tých slabých testosterón boosterov plných nízkych dávok zložiek, ktoré nie sú podporované takmer žiadnym výskumom. Alphamax obsahuje osvedčené zložky v účinných dávkach, a preto nie je dôvod ich skrývať pre "Reserved Mix". Najkompletnejší testosterón booster bol vytvorený na odomknutie vášho genetického potenciálu a priviesť vás späť k životu tak, ako sa vám páči, alfa mužský život! Poďme sa pozrieť na to, vďaka čomu tento inovatívny vzorec funguje tak efektívne.

AlphaMax sa skladá z:

Výťažok z Urtica Dioica - vysoko kvalitný extrakt z Urtica Dioica (Normálna žihľava) štandardizovaný pre obsah 3,4-Divanillyl tetrahydrofuránu. Demonštruje schopnosť napodobňovať hormóny, ktoré prirodzene horia v ľudskom tele. Suplementácia Urtica Dioica ovplyvňuje hladinu: voľného testosterónu (znižuje aktivitu SHGB), trijódtyronínu - hlavného hormónu štítnej žľazy, potrebného pre správne fungovanie celého tela, IGF-1 - inzulínu podobného rastového faktora. Silné anabolické dianie v našom tele.

Extrakt Eurycoma Longifolia - ázijský bylinný extrakt, ktorý sa po stáročia používa ako silné afrodiziakum a tonikum. Je zdrojom alkaloidov a glykozidov (vrátane beta-karbolínu), ktoré ovplyvňujú aktivitu mužských pohlavných hormónov. Použitie extraktu zvyšuje odolnosť a vytrvalosť tela, má pozitívny vplyv na pohodu a zlepšuje sexuálne funkcie. V športovej suplementácii sa používa na posilnenie psychofyzického stavu a je súčasťou prípravkov, ktoré zlepšujú sexuálne funkcie tela.

Kyselina abieta 8,11,13-trien-18-kyselina olejová - zlúčenina inak známa ako kyselina dehydroabitová (kyselina dehydroabietická) alebo DHAA, extrahovaná z kolofónie, živicovej formy z ihličnanov tvoriacich zbierku rôznych živicových kyselín. Obmedzením aktivity aromatázy znižuje syntézu estrogénov. Stimuláciou peroxizomálnych receptorov aktivovaných gama proliferátorom (PPAR-γ) a zvýšením hladiny adiponektínu sa znižuje stupeň inzulínovej rezistencie. Znižuje hladinu inzulínu, glukózy a triglyceridov v krvnom riečisku. Znížením počtu prozápalových markerov, vrátane MCP-1 a TNF-alfa, obmedzuje vývoj zápalu.

Mucuna Pruriens - alebo Świerzbiec Proper. Bylina bohatá na aminokyselinu L-Dopa, prekurzor dopamínu, relé zodpovedajúcu m.in. Motivácia a pohoda. L-Dopa zvyšuje produkciu rastového hormónu (ktorý má pozitívny vplyv na rast svalovej hmoty a redukciu tuku), vykazuje mierne diuretické vlastnosti (pomáha normalizovať rovnováhu vody v tele) a má afrodiziakálny účinok (ovplyvňuje hladinu testosterónu). Mucana pruriens sa tiež používa v boji proti nízkej sexuálnej túžbe, zlej motivácii a koncentrácii.

Coleus Forskohlii - je zdrojom biologicky aktívnych di-terpénových zlúčenín, ako sú: acetoxycoleosol, coleol, coleonon, coleanol, deoxycoleonol, barbutazín, krocetín, naptopiron, plectrin, pectyrinon. Podľa vedeckého výskumu Forskolin aktivuje enzým adenylátcykloid a zvyšuje hladinu cAMP (cyklický AMP). V praxi sa môže premietnuť do rýchlejšieho rastu svalovej hmoty a podporiť proces znižovania telesného tuku. Podľa niektorých zdrojov, Forskolin podporuje prácu štítnej žľazy (stimulácia tripodothyronín sekrécie) a znižuje kortizol, katabolický hormón pre svalové tkanivo.

Dávkovanie:

2 kapsuly dvakrát denne.

Performax Labs
Nový produkt
4 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Syntrax Nectar 907g Syntrax Nectar 907g
  • Iba online
  • -20,00 €

Syntrax Nectar 907g

Cena 34,75 € Bežná cena 54,75 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward