• Iba online
  • -40,00 €

Fusion Supplements 11-OXO 90 kapslí

Fusion Supplements 11-OXO 90 kapslí.Významné prírastky čistej hmoty.Zlepšené odbúravanie tukov a zloženie tela.Veľké zvýšenie sily.Žiadne významné potlačenie alebo vplyv estrogénu alebo DHT.Skvelá voľba pre začiatočníkov s hormónmi11-OXO sa v tele premieňa na 11-KT.
11-OXO je mierny profesionálny hormón, ale stále poskytne fantastické výsledky. Ak chcete pridať chudú hmotu a zlepšiť celkovú kompozíciu tela, ale so zanedbateľným rizikom nevýhod, potom je 11-OXO dobrou voľbou. Pri prechode na mierny anabolický 11-ketotestosterón si užívatelia 11-OXO všimnú zlepšenú stratu tuku a zvýšenie sily a svalovej hmoty spolu s lepšou náladou. 11-OXO nepotlačí váš estrogén a nebude mať žiadny vplyv DHT.

90,00 €
50,00 € Ušetríte 40,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Fusion Supplements 11-OXO 90 kapslí extrémne silný hardcore doplnok! HARD-DRY čistý objem,sila,pevnosť,hustota svalov.Konverzia priamo na 11-ketotestosterón, rapídne zisky svalov,pevnosťi a spaľovanie tukov v oblasti pása. 

Ergopharm bol prvý, kto priniesol 11-OXO na trh a vďaka svojim unikátnym účinkom proti kortizolu a jeho schopnosti pridať štíhlu, pevnú, suchú hmotu sa rýchlo stal jedným z najpopulárnejších pro hormónov. Užívatelia lieku 11- OXO zaznamenali výrazné zvýšenie sily a prírastkov svalovej hmoty, spolu so zlepšením straty tuku v oblasti pása. 11- OXO sa prevádza na vysoko anabolický 11-ketotestosterón, ale tiež vykazuje vlastné anabolické vlastnosti, čo znamená, že by sa nemal považovať za miernejšiu formu 11-ketotestosterónu, ale samostatnú anabolickú zlúčeninu ako takú.

Významné prírastky čistej hmoty.Zlepšené odbúravanie tukov a zloženie tela.Veľké zvýšenie sily.Žiadne významné potlačenie alebo vplyv estrogénu alebo DHT.Skvelá voľba pre začiatočníkov s hormónmi11-OXO sa v tele premieňa na 11-KT.
11-OXO je mierny profesionálny hormón, ale stále poskytne fantastické výsledky. Ak chcete pridať chudú hmotu a zlepšiť celkovú kompozíciu tela, ale so zanedbateľným rizikom nevýhod, potom je 11-OXO dobrou voľbou. Pri prechode na mierny anabolický 11-ketotestosterón si užívatelia 11-OXO všimnú zlepšenú stratu tuku a zvýšenie sily a svalovej hmoty spolu s lepšou náladou. 11-OXO nepotlačí váš estrogén a nebude mať žiadny vplyv DHT.
11-OXO je ideálny pre cykly chudej hmoty, ako aj pre používateľov, ktorí sa pustia do cyklu rezania. Keďže ide o suchú zlúčeninu, ktorá je známa nedostatkom strán a nie je metylovaným prohormónom, 11-OXO je dostatočne univerzálny na to, aby bol naskladaný s takmer akýmkoľvek iným prohormónom a pravdepodobne predstavuje najlepší prohormón pre začiatočníkov alebo tých, ktorí hľadajú produkt s absenciou negatívnych účinkov.
11-OXO je ideálnou voľbou prohormónu pre začiatočníkov aj jednotlivcov, ktorí sa snažia vyhnúť pečeňovým, estrogénnym alebo androgénnym vedľajším účinkom.

Čo je 11 OXO a čo robí?

11 OXO je prohormón k 11-ketotestosterónu, miernej zlúčenine, ktorá je skvelá na budovanie chudej hmoty bez zadržiavania vody alebo drsných androgénnych alebo estrogénnych vedľajších účinkov. Okrem toho nespôsobuje stres pečene a je minimálne supresívny.

Na čo je 11 OXO dobrý?

11 Výnimočná kvalita OXO spočíva v tom, že poskytuje rýchle prírastky svalov a sily spolu so stratou tuku a so zanedbateľnými, ak vôbec nejakými, vedľajšími účinkami. Zatiaľ čo 11 OXO nie je taký silný ako silnejšie prohormóny, začiatočníci, ktorí skúšajú prohormóny prvýkrát, si môžu byť istí, že ich výber zlúčeniny funguje bez akýchkoľvek nevýhod a 11 OXO je na to ideálny.

Ako používať 11 OXO

Okrem informácií o návode na použitie odporúčame začiatočníkom s prohormónmi, aby užívali 11 OXO iba po dobu 3-4 týždňov a súčasne neužívali žiadny iný prohormón alebo SARM, ani ho nedávkuli vyššie, ako je potrebné.

Pre tých, ktorí majú skúsenosti s používaním prohormónov, je 11 OXO dobrou voľbou prohormónu na dodanie dodatočnej anabolickej kvality, ale bez toho, aby vás zaťažovali vedľajšími účinkami, s ktorými sa môžete stretnúť len dávkovaním existujúceho prohormónu, ktorý sa vám páči, vo vyššej dávke. V skutočnosti je 11 OXO skoro dokonalý ako výber prohormónu, ktorý môže byť kombinovaný s inými prohormónmi.

Ako mierny prohormón je 11-OXO ideálny pre začiatočníkov, ktorí sa obávajú akéhokoľvek negatívneho účinku estrogénu alebo DHT alebo žien, ktoré hľadajú prohormón s oveľa zníženým rizikom príznakov virilizácie.

Kedy užiť 11 OXO

Načasovanie nebude veľmi záležať, ale vo všeobecnosti odporúčame užívať 11 OXO s jedlom obsahujúcim určitý stupeň tuku a kapsuly užívať zhruba v rovnomerných časových intervaloch.

Dávkovanie: 1 kapsla ráno,1 kapsla po obede,1 kapsla po večery, potom 30 dní PCT a 4 týždne pauza  ,doporučujeme pridať zdravé tuky OMEGA3, MCT, CLA...

Nový produkt
3 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Weider Pure Creatine 600g Weider Pure Creatine 600g
  • Iba online
  • Výpredaj
  • -20,00 €

Weider Pure Creatine 600g

Cena 34,00 € Bežná cena 54,00 € -20,00 €
FortiFX Protein Bar 63g FortiFX Protein Bar 63g
  • Iba online
  • -2,00 €

FortiFX Protein Bar 63g

Cena 1,99 € Bežná cena 3,99 € -2,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward