• Iba online
  • -30,00 €

Hydrapharm Adamantine 90 kapslí

Hydrapharm Adamantine 90 kapslí, Zvyšuje celkový anabolizmus a testosterón na maximum, extrémne silný zvyšovač objemu a rastu svalovej hmoty, blokátor myostatínu, zvyšovač folistatinu, zvyšovač napumpovania svalov-nitric oxide, výkonnosti a regenerácie!Vyvoláva anabolický stav organizmu = rast svalovej hmoty, zvyšuje syntézu bielkovín, zlepšuje športový výkon, podporuje spaľovanie tuku, bez negatívnych vedľajších účinkov!Zisk svalovej hmoty s použitím anabolického steroidu je na úrovni 4-5 kg v jednom cykle. S použitím laxogenínu je táto hodnota na úrovni 3-4 kg.

99,00 €
69,00 € Ušetríte 30,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Hydrapharm Adamantine 90 kapslí.Vedecké štúdie potvrdili, že vďaka laxogenínu sa zvýšila syntéza proteínov až o 200%. Udržiava hladinu kortizolu v norme, pomáha kontrolovať hladinu glukózy v krvi a zvyšuje funkciu štítnej žľazy.Laxogenín zaraďujeme do kategórie brassinosteroidov. Brassinosteroidy alebo tiež BR tvoria skupinu 40 rôznych steroidov, ktoré sú výhradne syntetizované z rastlín. Aj keď štúdie tejto špecifickej kategórie rastlín sú obmedzené, tieto rastliny majú veľký potenciál a sú prísľubom do budúcnosti pre všetkých, ktorí majú cieľ budovať svalovú hmotu.Benefity užívania Laxogenínu: Vyvoláva anabolický stav organizmu = rast svalovej hmoty, zvyšuje syntézu bielkovín, zlepšuje športový výkon, podporuje spaľovanie tuku, bez negatívnych vedľajších účinkov!Zisk svalovej hmoty s použitím anabolického steroidu je na úrovni 4-5 kg v jednom cykle. S použitím laxogenínu je táto hodnota na úrovni 3-4 kg.Zvyšuje celkový anabolizmus a testosterón na maximum, extrémne silný zvyšovač objemu a rastu svalovej hmoty, blokátor myostatínu, zvyšovač folistatinu, zvyšovač napumpovania svalov-nitric oxide, výkonnosti a regenerácie! 
SUPER STACKY: Adamantine+Alchemy | Alchemy+7-OXO(7-keto DHEA)

NUTRITION

Hydrapharm Adamantine 90 Capsules
Serving Size: 1 Capsule
Servings Per Container: 90
  Amount Per Serving %DV**

Adamantine Propeietary Blend

    355mg +
Phosphatidic Acid, Epicatechin, Laxogenin    
Vitamin D3         750iu 187%
+Dail Value not established
Other Ingredients: Gelatin, Rice Flour, Magnesium Stearate.

DIRECTIONS FOR USE

Take one capsule of Adamantine three times per day with a meal. Adamantine should be used for 8 weeks to maximise benefits followed by a 4 week break. For maximum performance, Adamantine can be stacked with other products in the Hydrapharm Perfromamce Series with Quantum being an ideal choice for athletes seeking to go beyond their limits as fast as possible.
Dávkovanie: 1 kapsla 3 x denne, 60 dní,potom 30 dní pauza, SUPER STACKY: Adamantine+Alchemy | Alchemy+7-OXO(7-keto DHEA)

5a-hydroxy Laxogenin bol vo svete športu objavený v roku 1996 a je dokázané, že má anabolicko-androgénny pomer podobný, ako anabolický steroid Anavar ale bez vedľajších účinkov na zdravie človeka. Športovci, ktorí 5a-hydroxy Laxogenin vo svojich prípravách aplikovali tvrdia, že zvyšuje svalovú tvrdosť do piatich dňoch a veľkosť svalovej hmoty do 3 – 4 týždňov.Látka laxogenín je hormón rastlinného pôvodu, ktorý bol synteticky izolovaný z odnoží Smilax sieboldii.Smilax sieboldii – je rastlina, pochádzajúca zo Strednej Ameriky, Číny a Japonska, kde sa už roky používa v tradičnej medicíne na zvýšenie vitality a sexuálnej potencie, tiež priaznivo pôsobí na mužský hormonálny systém, najmä na tvorbu testosterónu, progesterónu a výrazne podporuje anabolické a metabolické procesy ľudského tela. Významný je aj fakt, že pôsobí detoxikačne na organizmus a zlepšuje vitalitu pečene. Obsahuje steroidné saponíny a fytosteroly.V dostupných materiáloch sa dozvedáme, že predstavuje jediný produkt, ktorý zaručene zväčšuje svalovú hmotu, a to bez steroidného vplyvu a nie je identifikovateľný v dopingových testoch. Vedecké štúdie potvrdili, že vďaka laxogenínu sa zvýšila syntéza proteínov až o 200%. Udržiava hladinu kortizolu v norme, pomáha kontrolovať hladinu glukózy v krvi a zvyšuje funkciu štítnej žľazy.Laxogenín zaraďujeme do kategórie brassinosteroidov. Brassinosteroidy alebo tiež BR tvoria skupinu 40 rôznych steroidov, ktoré sú výhradne syntetizované z rastlín. Aj keď štúdie tejto špecifickej kategórie rastlín sú obmedzené, tieto rastliny majú veľký potenciál a sú prísľubom do budúcnosti pre všetkých, ktorí majú cieľ budovať svalovú hmotu.Benefity užívania Laxogenínu: Vyvoláva anabolický stav organizmu = rast svalovej hmoty, zvyšuje syntézu bielkovín, zlepšuje športový výkon, podporuje spaľovanie tuku, bez negatívnych vedľajších účinkov!Zisk svalovej hmoty s použitím anabolického steroidu je na úrovni 4-5 kg v jednom cykle. S použitím laxogenínu je táto hodnota na úrovni 3-4 kg.

Epicatechine je flavonoid, ktorý sa nachádza v kakaových semenách a v zelenom čaji. Zdravotné účinky epicatechinu sú známe už niekoľko sto rokov, no nedávne výskumy ukázali, že tento flavonoid môže byť prospešný pre liečbu úbytku svalovej hmoty. Prečo je to tak? Epicatechine pôsobí ako inhibítor myostatínu. V stručnosti povedané, myostatín predstavuje gén v ľudskom tele, ktorý diktuje, koľko svalov máme. V minulosti sa genetickým výskumníkom podarilo vynájsť blokátory myostatínu a to bol zásadný prielom v genetickom dopingu. Pokiaľ je myostatínu v organizme málo, máme viac svalov a naopak. Jeho blokovanie je teda na mieste. Okrem priameho vplyvu na nárast svalovej hmoty má epicatechine ďalšie významné vlastnosti pre zdravie: zníženie rizika vzniku kardiovaskulárnych problémov, zvýšenie záťažovej kapacity, zvýšená angiogenéza (tvorba krvných ciev).Optimálna denná dávka predstavuje 300 – 600 mg Epicatechinu. Môžete ho užívať neobmedzene počas celého roka. Epicatechine je látka, ktorá podľa vedcov môže konkurovať aj penicilínu. Podľa najnovších výskumov je pre ľudský organizmus tak dôležitý, že by mal byť zaradený medzi vitamíny.

Kyselina fosfatidová

Nový Adamantínový prípravok obsahuje kyselinu fosfatidovú namiesto kreatínnitrátu. Kyselina fosfatidová pracuje v synergii s laxogenínom a epikatechínom, aby vám priniesla najsilnejšiu tvorbu svalov na dnešnom trhu.

Kyselina fosfatidová je diacylglycerofosfolid prítomný v membránach buniek. Skladá sa z glycerolového skeletu s dvoma mastnými kyselinami a jednou fosfátovou skupinou, ktorá je k nemu pripojená. Dve mastné kyseliny sú pripojené k dvom susedným atómom uhlíka v polohe sn-1 a sn-2, pričom fosfátová skupina je pripojená k atómu C v polohe sn-3. Mastná kyselina v polohe sn-1 je často nasýtená, zatiaľ čo mastná kyselina v polohe sn-2 je zvyčajne nenasýtená.

Kyselina fosfatidová je signalizačný lipid s priamymi biologickými funkciami. Pôsobí ako prekurzor pre biosyntézu iných lipidov, pôsobí ako zložka bunkových membrán, zohráva dôležitú úlohu v bunkovej signalizácii a dynamike membrány a je rozpoznaná proteínmi v tele - zdôrazňujúc jej význam pre tréning v oblasti rezistencie.

Quandary obklopujúce diétny príjem a zdroje

Vzhľadom k tomu, že je zodpovedný za dôležité funkcie v tele, myslíte si, že je prítomný v bežne konzumovaných potravinových zdrojoch? Bohužiaľ nie. Jeho prítomnosť v strave je zanedbateľná a vy by ste mali doplniť tento lipid, aby ste mohli profitovať z jeho ergogénnych prínosov.

Kyselina fosfatidová a mTORC1

mTORC1 je proteínový komplex pozostávajúci z troch podjednotiek mTOR, Raptor a mLST8. Na úrovni buniek sa ukázalo, že mechanický cieľ je regulovaný príjmom bielkovín, niekoľkými športovými doplnkami a mechanickým zaťažením. Avšak mechanické podnety na reguláciu mTORC1 uľahčuje tvorba kyseliny fosfatidovej priamou väzbou na svoju doménu viažucu sa na FKBP12-rapamycín. To je rozhodujúce pre syntézu svalového proteínu, pretože je riadené integrovanou sieťou intracelulárnych udalostí, ktoré kyselina fosfatidová môže značne ovplyvniť a uľahčiť.

Odporové cvičenie môže mať účinky, ako je uvoľňovanie hormónov - vrátane testosterónu, rastového hormónu a inzulínu, ktoré môžu mať vplyv na syntézu svalového proteínu zvýšením intracelulárnych signálnych dráh. Jedna cesta zahŕňa fosfatidylinozitol-3 kinázu (PI3K), proteínovú kinázu B (Akt) a mechanický cieľ rapamycínu (mTOR) a je známa ako dráha PI3K / Akt-mTOR. Táto signálna dráha poskytuje telu stimul pre syntézu proteínov kostrového svalstva s pokračujúcim zvýšením syntézy proteínov, čo vedie k väčšej hypertrofii svalov pomocou látok, ako je kyselina fosfatidová.

Výskum za kyselinou fosfatidovou

Existuje množstvo štúdií, ktoré skúmajú účinnosť kyseliny fosfatidovej pre tréning v oblasti rezistencie a svalovú silu. Kyselina fosfatidová vykazuje schopnosť zlepšiť reakcie na hypertrofiu kostrového svalstva, chudobnú telesnú hmotnosť a maximálnu silu, keď sa užíva dávka 750 mg. Táto štúdia sa zamerala na 28 mužov, ktorí už trénovali na odpor počas 8 týždňov, a našli účastníkov, aby zvýšili svoju štíhlu telesnú hmotnosť o priemernú hmotnosť 2,5 kg a zvýšili silu tlače nohy o 52 kg v porovnaní s placebovou skupinou.

Druhá najvýznamnejšia štúdia zameraná na kyselinu fosfatidovú skúmala jej účinky na hrúbku svalov na kvadriceps, triceps a biceps. V tejto štúdii sa zúčastnilo 15 mužov trénujúcich rezistenciu počas 8 týždňov a skúmali ich svalovú hrúbku a silu obklopujúcu 1 rep max na troch hlavných cvičeniach: squat, mŕtvy a lavý stôl. Výskum zistil, že všetci účastníci zaznamenali významné zlepšenie v každom meraní, hoci tieto výsledky neboli štatisticky významné v porovnaní s placebovou skupinou.

Doplnenie s kyselinou fosfatidovou vám umožňuje zvýšiť vaše hladiny sily a súčasne rozvíjať slabé svalové tkanivo súčasne aktiváciou na syntéze svalového proteínu ovplyvnením mTORC1. Predbežné štúdie podporili tieto tvrdenia a sú podporované štúdiami uskutočnenými u ľudí. Preto by bolo rozumné zaradiť kyselinu fosfatidovú do arzenálu doplnkov.

Vitamín D3

Vitamín D3 je nevyhnutný vitamín, ktorý je nedostatočný prakticky pre každého v západnom svete, a napriek tomu zohráva úlohu nielen ako vitamín, ktorý je potrebný na podporu optimálneho zdravia, ale tiež zohráva úlohu pri zabezpečovaní optimálneho prírodného hladiny testosterónu (iba u mužov ) a je dôležitým faktorom v mnohých anabolických procesoch. Zahrnutím vitamínu d3 do prípravku Adamantine spoločnosť Hydrapharm zabezpečila, že účinnosť vitamínu D3 v Adamantine je ďalej posilnená týmto vitamínom.

Hydrapharm
Nový produkt
3 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

RedCon1 Total War 420g RedCon1 Total War 420g
  • Iba online
  • -30,00 €

RedCon1 Total War 420g

Cena 29,99 € Bežná cena 59,99 € -30,00 €
Weider Pure Creatine 600g Weider Pure Creatine 600g
  • Iba online
  • Výpredaj
  • -20,00 €

Weider Pure Creatine 600g

Cena 34,00 € Bežná cena 54,00 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward