• Iba online
  • -30,00 €

Hi-tech pharmaceuticals Halodrol 30 tabliet

Hi-tech pharmaceuticals Nutrition Halodrol 30 tabliet. Silný stack 4v1! Čistý objem,sila,hustota svalov. Najlepšie z USA! Prohormóny predstavujú syntetické látky, ktoré sú špeciálne vytvorené pre športovcov, a tak sa od svojho vzniku stali bodom záujmu veľkého množstva amatérskych, rovnako tak profesionálnych atlétov. Ich pozitívne účinky na zvýšenie výkonnosti, sily a svalovej hmoty oslovili tisíce užívateľov po celom svete. Okrem toho sa ihneď po objavení v americkom trhu ujali svojho pevného miesta. Prečo je to tak? Z jednoduchých dôvodov. Klasické suplementy boli pre niektorých športovcov príliš „slabé“, na druhej strane anabolické steroidy predstavovali a predstavujú priveľké riziko poškodenia zdravia.

99,99 €
69,99 € Ušetríte 30,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Hi-tech pharmaceuticals Halodrol 30 tabliet. Silný stack 4 v 1! Čistý objem,sila,hustota svalov.Halodrol od Hi-tech pharmaceuticals je steroidný produkt určený pre športovcov na zvýšenie svalovej hmoty. Produkt skracuje dobu regenerácie po tréningu a zvyšuje svalovú vytrvalosť. Okrem toho zvyšuje prekrvenie a zabraňuje hromadeniu vody v tele. Halodrol sa odporúča každému, kto chce získať výrazné svalstvo. Spôsob, akým funguje, je podobný testosterónu. Obsahuje 250 mg zmes: 1-androsten-3b-ol, 17-one (1-Andro). 1-androsten-3b-ol je zodpovedný za vysoký nárast svalovej hmoty a 1 Andro je energetický prohormón, ktorý sa podieľa na tvorbe 1-testosterónu. Výsledkom užívania 1-Andro je vysoký nárast svalovej hmoty a zlepšenie produkcie testosterónu.4-Andro, podobne ako 1-Andro, sa podieľa na premene na testosterón. Zmes 4 zlúčenín, ktoré sa premieňajú na silné anaboliká, je o 200 % anabolickejšia ako testosterón. Nepochybne je to jeden z najlepších doplnkov na zvýšenie čistej svalovej hmoty a sily.

Halodrol zložky:

1-Androsteron-1,4 androsten-3b-ol, 17-one - je androgénny pohlavný hormón. Je to nemetylovaná anabolická zlúčenina navrhnutá tak, aby pomohla užívateľovi zlepšiť silu, získať sušinu a predovšetkým spáliť tuk. 1-Androsterón je nemetylovaná zlúčenina, ktorej primárnym metabolitom je 1-androstendión (1-AD). Nomenklatúra pre 1-Andro je 1-androsten 3b-ol, 17-one. 1-Andro sa nepremieňa na testosterón alebo estrogén, ale v skutočnosti sa mení na 1-testosterón. To v podstate znamená, že vedľajšie účinky súvisiace s estrogénom by sa nemali vyskytnúť, takže môžete očakávať zvýšenie telesnej hmotnosti a stratu telesného tuku.Keďže 1-AD nie je transformovaný na estrogén a má antiestrogénnu aktivitu, znamená to, že je to dobrá zlúčenina na použitie v redukčnom cykle, pretože pomáha pri strate tuku. Kvôli nedostatku zadržiavania vody v tele nebudú prírastky násilné, ale stabilné a veľmi jednoduché na udržiavanie počas cyklu a po ňom. Produkty od 1-Androsteron sú skvelé na kombinovanie s inými prohormónmi a sarmami. Vedľajšie účinky spojené s užívaním 1-Androsterónu sú veľmi malé, ak vôbec, pretože táto zlúčenina nie je metylovaná. Nemetylovaná povaha tejto zlúčeniny znamená, že nie je toxická pre pečeň. Chýbajú tiež vedľajšie účinky súvisiace s estrogénom, ako je gynekomastia.

4-Androsteron-po požití prechádza 4-Andro do testosterónu prostredníctvom dvojstupňovej konverzie. Zlúčenina vykazuje výrazne vysokú anabolickú aktivitu, čo má za následok zvýšenie svalovej hmoty a sily, pričom sa súčasne výrazne zvyšuje sexuálna túžba. 4-Androsterón je nemetylovaný prohormón, čo znamená, že má minimálnu funkciu pečene na vnútorných orgánoch. 4-Androsterón je zameraný na rozvoj svalovej hmoty, asi 4-6 kg čistej svalovej hmoty v priebehu 4 až 6 týždňov nie je nezvyčajné. Upozorňujeme, že tento efekt bude viditeľnejší pri správnej strave a tréningu. Okrem toho má 4-Andro pozitívny vplyv na redukciu kortizolu – vyrovnáva pomer DHEA / kortizol, čím reguluje hladinu kortizolu v prípade nadmernej hladiny (hyperkortizolémia).Znížené hladiny kortizolu ovplyvňujú systémový znížený stres. Toto je obzvlášť dôležitý účinok pri znižovaní vplyvu neurózy, depresie alebo iných nervových porúch.

Androsterón – zlúčenina sa premieňa na dihydrotestosterón, ktorý zvyšuje svalovú hmotu a silu a podporuje stratu zbytočného tuku.

Rhaponticum carthamoides Extract – vijačka trváca. Je klasifikovaný ako anabolický a rastlinný steroid. Tieto rastliny majú silný vplyv na celé ľudské a zvieracie telo a najmä na ich svaly. EKDYSTEROIDY prítomné v Leuzei zohrávajú úlohu rastlinných hormónov. Leuzea je liečivá rastlina, používa sa ako stimulant, dodáva energiu, posilňuje pri stavoch psychického a fyzického vyčerpania.Potkan pomáha nervovému systému, prináša pokoj, znižuje výbušnosť, zmierňuje neurózy a pomáha pri depresívnych stavoch. Anabolické hormóny majú jedinečnú schopnosť zadržiavať bielkoviny v tele, výsledkom čoho je rozvoj svalovej hmoty a kostí. Leuzea pôsobí na silu, výkonnosť a rýchlosť organizmu, navyše rozhoduje o okamžitej regenerácii organizmu po ťažkej fyzickej námahe.

Dávkovanie Halodrol:

1 tableta ráno alebo popoludní. Neprekračujte 2 tablety denne.

Odporúčaný cyklus: 4-6 týždňov

Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Swanson Gaba 60 kapslí Swanson Gaba 60 kapslí
  • Iba online
  • -15,00 €

Swanson Gaba 60 kapslí

Cena 13,98 € Bežná cena 28,98 € -15,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward