• Iba online

iForce Mass Gainz 4540g

Zdravá kvalitná náhrada stravy! iForce Nutrition Mass Gainz proteín matrix-4,54kg/35-70 dávok.Najkvalitnejší a najzdravší gainz na trhu,neobsahuje žiadne škodlivé cukry! Kvalitná zdravá náhrada stravy. Je produkt USA novej generácie. Tento produkt obsahuje špeciálne vybrané zložky, ktoré v relatívne krátkom časovom úseku umožňujú extrémne svalový nárast. Každá porcia iForce Nutrition MASS GAINZ-gainz-4,54kg poskytuje proteíny najvyššej kvality-srvátkový koncentrát,srvátkový izolát, voľné amino kyseliny a karbohydráty-OATS-ovsené vločky a QUINOA! Podporované významným množstvom BCAA a Glutamínu. Prídavok týchto látok významne prispieva k nárastu svalovej hmoty, sily, urýchľuje regeneráciu a zlepšuje syntézu proteínov.iForce Nutrition MASS GAINZ-gainz-4,54kg vám umožní dosiahnutie perfektné svalovej hmoty a sily.

Príchute
59,98 €
s DPH Na objednávku - termín upresníme
Množstvo
Na ceste 4 ks!Dobierka 3€! INFOLINKA:+421910901998. Objednávka nad 60€:Dobierka zdarma!
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

iForce Nutrition MASS GAINZ-gainz-4,54kg/35-70 dávok-TOP z USA.Najkvalitnejší a najzdravší gainz na trhu,neobsahuje žiadne škodlivé cukry! Kvalitná zdravá náhrada stravy.

BALENIE: 4,54 kg (sáčok),35-70 dávok
PRÍCHUŤ: čokoláda, vanilka, jahoda

iForce Nutrition MASS GAINZ-gainz-4,54kg je produkt novej generácie. Tento produkt obsahuje špeciálne vybrané zložky, ktoré v relatívne krátkom časovom úseku umožňujú extrémne svalový nárast.

Každá porcia iForce Nutrition MASS GAINZ-gainz-4,54kg poskytuje proteíny najvyššej kvality-srvátkový koncentrát,srvátkový izolát, voľné amino kyseliny a karbohydráty-OATS-ovsené vločky a QUINOA! Podporované významným množstvom BCAA a Glutamínu. Prídavok týchto látok významne prispieva k nárastu svalovej hmoty, sily, urýchľuje regeneráciu a zlepšuje syntézu proteínov.iForce Nutrition MASS GAINZ-4,54kg vám umožní dosiahnutie kvalitnej svalovej hmoty a sily.

CHARAKTERISTIKA QUINOY

Quinoa (vyslovuje sa keen-wah) je tradičnou juhoamerickou plodinou, ktorá sa pestuje vo vysokohorských oblastiach už viac ako šesť tisíc rokov. Inkovia ju nazývali „matka zrno“ a považovali ju za posvätnú. S obľubou z nej kvasili pálenku s názvom „chica“. S objaviteľskými výpravami docestovala v 19. storočí aj do Európy a odtiaľ do zbytku sveta.

Quinoa vyzerá ako kuskus alebo lúpané proso a patrí medzi pseudobiliny. Má vysoký obsah živín, je bohatá na bielkoviny, vápnik, železo, mangán, horčík, draslík, tryptofán, thiamín, riboflavín, kyselinu listovú, beta-karotén, fosfor, vitamín C atď. Vysokým obsahom aminokyselín sa približuje sóji. Významný podiel aminokysleny hystidínu je dôležitý vo výžive kojencov a malých detí. Je ľahko stráviteľná, má nízky glykemický index aneobsahuje lepok, preto je vhodná aj pre celiatikov. Pôsobí protizápalovo, má pozitívny vplyv na srdce, cievy, kosti a zuby. Pomáha pri migrénach, depresii, únave, úzkosti a strese. Odporúča sa aj pre športovcov, pretože pomáha budovať svalovú hmotu. Olej z quinoy je vďaka významnému množstvu antioxidantov velmi stabilný a kvalitný.

http://iforcenutrition.com/

chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Weider Beta-Glucan 120caps Weider Beta-Glucan 120caps
  • Iba online
  • -10,00 €
  • novinka

Weider Beta-Glucan 120caps

Cena 29,00 € Bežná cena 39,00 € -10,00 €
arrow_upward