• Iba online

DY Nutrition The Creatine 316g

DY Nutrition The Creatine 316g, 39 dávok, kreatín, Kreatín je kombináciou 3 gramov kreatín monohydrátu a 3 gramov tri-kreatín malátu, ktorý výrazne zvyšuje výkon a celkovú silu tréningu v telocvični.Kreatín, obohatený o jemné množstvo beta-alanínu a taurínu, zvyšuje svalové kontrakcie a zlepšuje metabolizmus buniek, čím odstraňuje únavu počas najťažších sád.Najúčinnejšia a vstrebateľná receptúra ​​kreatínu na planéte - nevyžaduje sa fáza zavádzania.
Príchute
19,99 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

DY Nutrition The Creatine 316g, 39 dávok, kreatín.

Kreatín je kombináciou 3 gramov kreatín monohydrátu a 3 gramov tri-kreatín malátu, ktorý výrazne zvyšuje výkon a celkovú silu tréningu v telocvični.Kreatín, obohatený o jemné množstvo beta-alanínu a taurínu, zvyšuje svalové kontrakcie a zlepšuje metabolizmus buniek, čím odstraňuje únavu počas najťažších sád.Najúčinnejšia a vstrebateľná receptúra ​​kreatínu na planéte - nevyžaduje sa fáza zavádzania.

Kreatín je jedinečná kombinácia 3 gramov kreatínmonohydrátu, 3 gramov tri-kreatín malátu a beta-alanínu, ktoré zvyšujú vašu silu, zvyšujú svalové kontrakcie a zvyšujú fyzickú výdrž pri tréningu. Táto dominantná zmes maximalizuje koncentrácie kreatínu v pracovných svaloch, energicky vtiahne viac živín do vašich buniek a zvyšuje syntézu proteínov. Kreatín doplňuje taurín na zosilnenie svalových kontrakcií a komplex vitamínu B na zvýšenie hladiny energie. Vedecky sa dokázalo, že minimálne 3 g kreatínu denne zvyšuje fyzickú výkonnosť pri opakovaných výbojoch krátkodobého a intenzívneho cvičenia, ako je silový tréning a intervalový kardio.

KĽÚČOVÉ VÝHODY

  • 6000 mg kreatínu pre viac opakovaní a rozšírené budovanie svalov
  • 1000 mg beta-alanínu pre predĺženú výdrž svalov
  • 500 mg taurín pre zvýšený prietok krvi zabezpečujúci väčšie svalové pumpy a hydratáciu buniek

DORIAN YATES QUOTE

kreatín , bolo naším cieľom vyviesť najviac vstrebateľný kreatín vzorec aký bol kedy vytvorený v športovej výžive, vzorec, ktorý maximalizuje pevnosť a zlepšuje celkový výkon. Dosiahli sme to pridaním jemnej dávky beta-alanínu spolu s taurínom a základnými vitamínmi, ktoré pomáhajú znižovať únavu a dopĺňajú silné účinky kreatínu.

AKO TO FUNGUJE

Kreatín monohydrát sa používa a študuje už desaťročia. Je účinný pre krátkodobý aj dlhodobý rast svalov. Kreatín umožňuje vašim svalom vytvárať energiu počas ťažkého zdvíhania alebo cvičenia s vysokou intenzitou. Kreatín hrá dôležitú úlohu v bunkovej signalizácii, čo znamená lepšie prepojenie mysle a svalu. Pomáha tiež pri oprave a raste svalového tkaniva. Štúdie preukázali, že znižuje rozklad bielkovín, čo znamená, že sa viac bielkovín používa na opravu svalového tkaniva po fyzickom cvičení. Kreatín zvýši počet opakovaní v každom tréningu, ktorý je kľúčovým faktorom dlhodobého rastu svalov. kreatín tiež zvyšuje hydratáciu buniek pri väčších svalových pumpách, čo zase podporuje vaše svaly, aby sa naplnili.

Tri-kreatín malát zvyšuje vaše vytrvalostné úrovne, čo znamená viac tréningu a kratšiu dobu na zotavenie, transformuje každé vaše cvičenie efektívnejším spôsobom, ako vytvárať chudé svalové tkanivo a stratiť ďalšie libry. Je to tiež najviac vstrebateľná forma kreatínu, vďaka čomu je kreatín jedným z rýchlo absorbujúcich vzorcov na planéte bez potreby fázy načítania.

Beta-alanín je beta-aminokyselina, ktorá sa nachádza v vitamíne B5. Preukázalo sa, že beta-alanín významne zvyšuje svalový karnosín. Vývojom vyššej úrovne karnosínu je svalové tkanivo chránené pred oxidáciou. Tak, beta-alanín zvyšuje výkon tým, že rozširuje svalovú vytrvalosť.

Taurín má tú vlastnosť, že zvyšuje prietok krvi v tele. Taurín sa v tele tiež používa ako antioxidant, aby sa počas tréningov s vysokou intenzitou zachovala svalová hmota. V kombinácii s týmto je možné ho použiť ako protizápalové.

D-pantotenát vápenatý zvyšuje prirodzený metabolizmus ľudského tela a podporuje tak spracovanie a spaľovanie uhľohydrátov, bielkovín a mastných kyselín. Tento typ vitamínu sa tiež používa pri syntéze rôznych látok, ako je cholesterol, lipidy a hemoglobín.

Komplex vitamínu B (vitamín B-1, B-2, B-3, B-5, B-6 a vitamín B-12) sa používa ako katalyzátor na premenu živín na energiu pre telo.

Vitamín B1 , známy tiež ako tiamín , podporuje produkciu energie z uhľohydrátov a tukov, pomáha telu pri rozvoji chudej svalovej hmoty a nevytvára rezervu tuku. Vitamín B-1 kalibruje normálnu funkciu orgánov, napríklad mozgu a srdca. Vitamín B1 podporuje nervový systém tým, že transportuje ďalšiu energiu do určitých častí tela, ktoré často vyžadujú viac energie, ako sú svaly a mozog.

Vitamín B2 pomáha pri vstrebávaní bielkovín, čím ďalej bráni jeho vylučovaniu z tela. Spolu s inými typmi vitamínu B pomáha vitamín B2 pri vytváraní a šetrení energie. Táto energia sa vytvára z tukov a iných olejov. Výsledkom je, že svalová hmota nie je ovplyvnená katabolizmom a zároveň zlepšuje syntézu proteínov.

Vitamín B3 alebo niacín je vitamín, ktorý pomáha telu transformovať a asimilovať jedlo, živiny a iné aminokyseliny na energiu. Toto zvýšenie energie vám môže pomôcť posunúť vaše hranice a umožniť vám dať všetko, čo máte počas tréningu. Vitamín B3 tiež pomáha znižovať hladinu cholesterolu, zvyšuje činnosť mozgu a pokožky a zlepšuje pohyblivosť kĺbov.

Vitamín B5 alebo kyselina pantoténová je veľmi dôležitý vitamín pre každodenný ľudský život. Môže vytvárať nové krvinky a zároveň transformovať jedlo na energiu. Premenou potravy na energiu vitamín B5 bráni telu ukladať ďalšie výživné látky ako tuk, čím zlepšuje metabolizmus. Vytvorením nových krvných buniek napomáha toku kyslíka v tele a zvyšuje tak celkovú fyzickú výdrž.

Vitamín B6 je pre ľudské telo povinný, aby správne fungoval, pretože pomáha pri spracovaní cukru, tukov a bielkovín, čo je veľmi dôležité pre ľudí, ktorí chcú pridať chudú svalovú hmotu. Vitamín B6 sa tiež používa v tele, aby ďalej pomohol rozvoju mozgu, nervov a pokožky.

Vitamín B12 sa považuje za nevyhnutný vitamín, pretože pomáha v boji proti strate pamäti, znižuje starnutie a zvyšuje náladu zvýšením energie, koncentrácie a celkovej mentálnej funkcie. Ukázalo sa, že vitamín B12 ďalej napomáha imunitnému systému znížením rizika upchatia tepien.

AKO POUŽIŤ

Zmiešajte 1 odmerku (1 porcia) s 250 ml studenej vody

KDE POUŽÍVAŤ

Pred cvičením: Vypite 1 porciu pred začatím fyzického cvičenia.

  • Čistá hmotnosť: 316 g
  • Veľkosť podania : 1 odmerka (8g)
  • Podávanie v škatuli: 39
  • Príchute: Strawberry, Cherry, Peach
OBSAH  Na 100 G Produktu ZA 8G SERVIS % NRV (Za Službu)
Vitamín B1 13,75 Mg  1,1 Mg 100%
Vitamín B2 17,5 Mg  1,4 Mg 100%
Vitamín B3 200 Mg  16 Mg 100%
Vitamín B5 68,7 Mg 5,5 Mg 91%
Vitamín B6 14 Mg 1,1 Mg 78%
Biotín 0,6 Mg 50 Ug 100%
Kyselina Listová 2,5 Mg 0,2 Mg 100%
Vitamín B12 31 Ug 2,5 Ug 100%
Kreatín Monohydrát 37,5 G 3000 Mg N / A
Z Toho Kreatín 32,9 G 2640 Mg N / A
Tri-Kreatín Malát 37,1 G 2968 Mg N / A
Z Toho Kreatín 27,8 G 2224 Mg N / A
Beta-Alanín 12,5 G 1000 Mg N / A
Taurín 6,25 G 500 Mg N / A

 

* NRV: Referenčná Hodnota Výživnej Hodnoty: Referenčný Príjem Pre Priemerného Dospelého.


Varovanie: Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte mimo dosahu malých detí. Nepoužívať u osôb mladších ako 18 rokov. Pred použitím tohto lieku sa poraďte s lekárom, ak máte srdcové ochorenie, ochorenie štítnej žľazy, ochorenie pečene, ochorenie pečene, ochorenie pečene, cukrovku, vysoký krvný tlak, opakujúce sa bolesti hlavy, depresia alebo iné psychické stavy, glaukóm, ťažkosti s močením, zväčšenie prostaty, záchvaty. Ak používate inhibítor monoaminooxidázy (MAOI), antidepresíva alebo akékoľvek iné lieky, doplnok výživy, liek na predpis alebo voľne predajný liek, poraďte sa s lekárom. Prerušte používanie dva týždne pred operáciou. Nepoužívajte, ak ste tehotná alebo dojčíte. Nepoužívajte, ak ste alergický na niektorú z doplnkových zlúčenín. Potravinové doplnky by sa nemali používať ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Beta-alanín môže u niektorých jednotlivcov spôsobiť neškodný dočasný pocit mravčenia na pokožke. Nepite výrobok s alkoholom.



Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

RedCon1 Big Noise 315g RedCon1 Big Noise 315g
  • Iba online
  • -30,00 €

RedCon1 Big Noise 315g

Cena 29,99 € Bežná cena 59,99 € -30,00 €
Revange Cell Shot 375g Revange Cell Shot 375g
  • Iba online
  • -24,00 €

Revange Cell Shot 375g

Cena 25,98 € Bežná cena 49,98 € -24,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward